ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΚΕΡ (VIDEOPOKER)

Πώς να παίξετε

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ:

 • Επιλέξτε το ποντάρισμά σας πατώντας είτε τα κουμπιά '+' είτε '-' που βρίσκονται στα δεξιά της κύριας διεπαφής παιχνιδιού για να αυξήσετε ή να μειώσετε το ποντάρισμά σας ανά χέρι αντίστοιχα. Εάν επιτευχθεί η ελάχιστη ή η μέγιστη τιμή πονταρίσματος, το αντίστοιχο κουμπί γίνεται ανενεργό μέχρι να πατηθεί το αντίθετο κουμπί πονταρίσματος και να μην έχει πλέον συμπληρωθεί το όριο.
 • Η επιλεγμένη τιμή πονταρίσματος εμφανίζεται στο πεδίο 'Ποντάρισμα' που βρίσκεται κάθετα ανάμεσα στα κουμπιά πονταρίσματος. Η συνολική αξία πονταρίσματος εμφανίζεται στο πεδίο 'Συνολικό Στοίχημα' που βρίσκεται πάνω από το κουμπί '+' στα δεξιά της διεπαφής του παιχνιδιού.
 • Το συνολικό στοίχημα είναι η επιλεγμένη αξία πονταρίσματος πολλαπλασιαζόμενη με τον αριθμό των επιλεγμένων χεριών για να παίξετε.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

 • Ξεκινήστε το παιχνίδι πατώντας το κουμπί 'DEAL' που βρίσκεται κάτω δεξιά της διεπαφής του παιχνιδιού.
 • Το ποντάρισμα αφαιρείται από το τρέχον πεδίο 'Υπόλοιπο' που βρίσκεται πάνω δεξιά από τη διεπαφή του παιχνιδιού.

ΠΛΗΚΤΡΑ (BUTTONS):

 • Πατήστε το κουμπί 'MENU' που βρίσκεται πάνω δεξιά από τη διεπαφή του παιχνιδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα μενού όπου μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες του παιχνιδιού, να αλλάξετε το στυλ της διεπαφής, τον αριθμό των χεριών για να παίξετε και να ρυθμίσετε την αυτόματη διατήρηση (autohold).
 • Πατήστε το κουμπί 'INFO' για να ενεργοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο πληροφοριών παιχνιδιού. Πατήστε τα κουμπιά βέλους 'αριστερά' και 'δεξιά' που βρίσκονται στα δεξιά του αναδυόμενου παραθύρου για να περιηγηθείτε προς τα πίσω ή προς τα εμπρός αντίστοιχα μέσω των διαθέσιμων πληροφοριών. Πατήστε το κουμπί 'EXIT' που βρίσκεται επάνω δεξιά από το αναδυόμενο παράθυρο για να κλείσετε το αναδυόμενο παράθυρο και να επιστρέψετε στην κύρια διεπαφή παιχνιδιού.
 • Για να αλλάξετε τον αριθμό των χεριών/παρτίδων που θέλετε να παίξετε από 1 σε 20 (η προεπιλογή είναι 20), πατήστε τα κουμπιά '+' ή '-' που βρίσκονται κάτω από το πεδίο 'HANDS' στα δεξιά της διεπαφής μενού. Εάν επιτευχθεί η ελάχιστη ή η μέγιστη τιμή των χεριών, το αντίστοιχο κουμπί απενεργοποιείται μέχρι να πατηθεί το αντίθετο κουμπί χεριών και να μην έχει πλέον συμπληρωθεί το όριο. Ο αριθμός των επιλεγμένων χεριών εμφανίζεται στο πεδίο 'ΧΕΡΙΑ' (HANDS) που βρίσκεται πάνω από το κουμπί '+'.
 • Πατήστε το κουμπί 'Αυτόματη διατήρηση' για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης διατήρησης. Με την αυτόματη διατήρηση ενεργή, το παιχνίδι θα κρατήσει αυτόματα τα καλύτερα χέρια από όλα τα χέρια στο παιχνίδι.
 • Πατήστε το κουμπί 'EXIT' που βρίσκεται στο επάνω μέρος της διεπαφής μενού για να κλείσετε το μενού και να επιστρέψετε στα τυπικά κουμπιά διασύνδεσης παιχνιδιού.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ:

 • Μόλις το κουμπί 'DEAL' έχει επιλεγεί, οι «κύριες» κάρτες που βρίσκονται κεντρικά στο κάτω μέρος της διεπαφής παιχνιδιού ανοίγουν σε γρήγορη διαδοχή από αριστερά προς τα δεξιά για να αποκαλύψουν τις αξίες τους.
 • Ο χρήστης πρέπει τώρα να πατήσει όποια κάρτα μπορεί να συμβάλει σε έναν νικητήριο συνδυασμό για να διατηρήσει την αξία της κάρτας στη θέση της. Μόλις κρατηθεί ένα φύλλο, η ίδια θέση και η ίδια αξία της κάρτας εμφανίζεται και κρατιέται σε όλα τα χέρια στο παιχνίδι.
 • Παρακαλώ σημειώστε: Αν έχει επιλεγεί Auto Hold το παιχνίδι επιλέγει τον καλύτερο συνδυασμό και κατέχει αυτόματα τις σχετικές κάρτες.
 • Όταν ο χρήστης είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του, θα πρέπει να πατήσετε ξανά το κουμπί 'DEAL' για να ξαναμεληθεί όλα τα φύλλα για όλα τα χέρια που παίζει. Μόλις επιλεγεί το κουμπί 'DEAL', όλα τα φύλλα που δεν έχουν κρατηθεί θα γυρίσουν γρήγορα διαδοχικά ξεκινώντας με το χέρι που βρίσκεται πάνω αριστερά και τελειώνοντας με το 'κύριο' χέρι.
 • Καθώς οι τιμές του φύλλου εμφανίζονται για κάθε χέρι στο παιχνίδι, τυχόν νικητήριοι συνδυασμοί εμφανίζονται τόσο με την επισήμανση του συνδυασμού στον πίνακα πληρωμών όσο και μέσω μιας επικάλυψης 'win' μπροστά από το σχετικό χέρι. Η επικάλυψη 'win' εμφανίζει τόσο τον τύπο συνδυασμού ('τρία όμοια' για παράδειγμα) όσο και την τιμή νίκης.
 • Μόλις αποκαλυφθούν όλες οι τιμές της κάρτας και εμφανιστούν τυχόν κέρδη, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο 'win' που εμφανίζει κεντρικά τη συνολική τιμή κέρδους. Ο χρήστης μπορεί είτε να συλλέξει τη συνολική νίκη πατώντας το κουμπί 'Collect' είτε να στοιχηματίσει τη συνολική νίκη πατώντας το κουμπί 'Gamble' που βρίσκεται κάτω αριστερά και δεξιά του αναδυόμενου παραθύρου αντίστοιχα. Η πιθανή τιμή νίκης εάν ο χρήστης επιθυμεί να στοιχηματίσει (διπλάσιο από το συνολικό τρέχον κέρδος) εμφανίζεται κεντρικά στο αναδυόμενο παράθυρο κάτω από τη συνολική αξία κέρδους.
 • Εάν ο χρήστης επιλέξει να συλλέξει, η συνολική αξία νίκης πιστώνεται στο λογαριασμό του χρήστη, το αναδυόμενο παράθυρο κλείνει και το παιχνίδι επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση έτοιμο για ένα νέο παιχνίδι. Εάν ο χρήστης επιλέξει να παίξει, το αναδυόμενο παράθυρο κλείνει, το περιβάλλον εργασίας του παιχνιδιού πραγματοποιεί επαναφορά (reset) και στο χρήστη εμφανίζεται ένα νέο «κύριο» χέρι και καλείται να επιλέξει οποιαδήποτε κάρτα για να αποκαλύψει μια αξία πατώντας τη σχετική κάρτα. Μόλις αποκαλυφθεί ένα φύλλο, για να κερδίσει, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει ένα δεύτερο φύλλο για να αποκαλύψει το οποίο πρέπει να είναι υψηλότερης ή ίσης αξίας με το πρώτο.
 • Εάν το δεύτερο φύλλο έχει την ίδια αξία με το πρώτο - το νικητήριο φύλλο θα καθορίζεται με βάση το χρώμα: μπαστούνια/spades (υψηλότερο/κορυφαίο), σπαθιά/clubs, καρδιές/hearts, καρώ/diamonds (χαμηλότερο)
 • Εάν το στοίχημα κερδηθεί, το αναδυόμενο παράθυρο 'win' εμφανίζεται για άλλη μια φορά με τη νέα συνολική αξία νίκης και το πιθανό βραβείο πονταρισμάτων εάν ο χρήστης επιθυμεί να παίξει ξανά (μέχρι το μέγιστο των 4 στοιχημάτων).
 • Εάν το στοίχημα χαθεί, οποιαδήποτε αξία νίκης χάνεται και πραγματοποιείται επαναφορά (reset), το αναδυόμενο παράθυρο κλείνει και το παιχνίδι επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Το μήνυμα "Συγγνώμη, κακή τύχη, πατήστε συμφωνία για να παίξετε ξανά." εμφανίζεται στον πίνακα "σχόλια".

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 • Οι πληρωμές που είναι διαθέσιμες για κάθε συνδυασμό καρτών βρίσκονται στα αριστερά της διεπαφής του παιχνιδιού και ενημερώνονται με βάση το επιλεγμένο ποντάρισμα. Κάθε αξία πληρωμής είναι ένας πολλαπλασιαστής της αξίας πονταρίσματος ως εξής:

Συνδυασμός Καρτών

Πολλαπλασιαστής

Φλος Ρουαγιάλ/Royal Flush

x800

Κέντα Φλος/Straight Flush

x50

Καρέ– 4όμοια/4 of a Kind

x25

Φουλ/Full House(3όμοια +1 ζευγάρι)

x9

Χρώμα/Flush

x6

Κέντα/Straight(πέντε αριθμοί στη σειρά)

x4

3 όμοια/3 of a Kind

x3

2 ζευγάρια/2 Pairs

x2

Ζευγάρι Βαλέδων ή καλύτερο/JacksorBetter

x1

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (GAME RECOVERY):

 • Σε περίπτωση διακοπής ενός παιχνιδιού σε πραγματικό παιχνίδι (δηλαδή να ξεκινήσει αλλά να μην ολοκληρωθεί λόγω προβλημάτων συνδεσιμότητας ή να κλείσει κατά λάθος το πρόγραμμα περιήγησης κ.λπ.), τυχόν κέρδη θα πιστωθούν σωστά στο λογαριασμό σας και θα είναι ακριβή ανάλογα με το αποτέλεσμα πριν από τη διακοπή του παιχνιδιού.
 • Εάν το παιχνίδι έχει ξεκινήσει, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει εμφανιστεί κατά τη συνέχιση, θα παρουσιαστεί στο χρήστη η αρχική διεπαφή του παιχνιδιού. Εάν το αποτέλεσμα έχει εμφανιστεί αλλά ο χρήστης δεν έχει ακόμη επιλέξει να συλλέξει ή να στοιχηματίσει, κατά τη συνέχιση θα παρουσιαστεί στο χρήστη το τελικό αποτέλεσμα και το αναδυόμενο παράθυρο 'win' με τις επιλογές συλλογής και πονταρίσματος. Εάν η λειτουργία πονταρίσματος έχει ξεκινήσει, κατά τη συνέχιση, θα εμφανιστεί στο χρήστη η κάρτα που είχε ήδη επιλεγεί.
 • Η ακολουθία και οι τιμές των γεγονότων που οδηγούν στην εμφάνιση του συνολικού βραβείου, μπορεί να διαφέρουν από την κινούμενη εικόνα πριν από την ανάκτηση του παιχνιδιού. Αυτό δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μετά την ανάκτησή του.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Η δυσλειτουργία του συστήματος ακυρώνει όλες τις πληρωμές και όλα τα παιχνίδια.
 • Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του βίντεο πόκερ, με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα στοιχεία που ενδέχεται να είναι διαφορετικά κατά τη σύγκριση παιχνιδιών βίντεο πόκερ: αριθμός των χεριών που παίζονται, χαρακτηριστικά στοιχήματος, συνδυασμοί καρτών που καθορίζουν την πληρωμή, πίνακες πληρωμής, αριθμός τραπουλών, ειδικές κάρτες π.χ. Τζόκερ
 • Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους ειδικότερους κανόνες κάθε παιχνιδιού, ανατρέξτε στις διαθέσιμες πληροφορίες σε κάθε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού RTP.

Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης: 4/8/2021