Συχνά ερωτήματα καζίνο

Βελτιστοποιημένοι browser:

Αυτή η δικτυακή τοποθεσία έχει βελτιστοποιηθεί για προβολή και χρήση στους ακόλουθους browser. Εάν ο browser σας δεν εμφανίζεται σε αυτή τη λίστα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα, αλλά απλά ότι δεν έχουμε διενεργήσει ελέγχους για προβλήματα που προκύπτουν στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των browser όπως αναφέρεται στη συνέχεια.

Υπολογιστής

  • Windows: Chrome
  • Macintosh: Chrome, Safari

Κινητό & Tablet 

  • Apple iOS: Safari, Chrome
  • Android: Native Browser, Chrome

Μη ολοκληρωμένα ή μη τελειωμένα παιχνίδια

  • Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα μετρητών σε φρουτάκι ("συνεδρία σε φρουτάκι") και ολοκληρώσετε τη συνεδρία σε φρουτάκι στη μέση της διαδικασίας, εκτός εάν η συνεδρία σε φρουτάκι ξεκινήσει ξανά εντός 30 ημερών από την τελευταία ημερομηνία παιχνιδιού, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συνεδρία σε φρουτάκι και να επιστρέψουμε πίσω στον λογαριασμό σας το ποσό πονταρίσματος σε μετρητά που παρέμεινε στο φρουτάκι.
  • Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα μετρητών σε παιχνίδι σταδίων ("συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων") και ολοκληρώσετε τη συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων στη μέση της διαδικασίας, εκτός εάν η συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων ξεκινήσει ξανά εντός 30 ημερών από την τελευταία ημερομηνία παιχνιδιού, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συνεδρία σε παιχνίδι σταδίων. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θα έχετε δικαίωμα επιστροφής των στοιχημάτων μετρητών που τοποθετήσατε σε παιχνίδι σταδίων. Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου [please insert] ένα 'παιχνίδι σταδίων' είναι ένα παιχνίδι όπου ο παίκτης απαιτείται να τοποθετήσει περισσότερα του ενός στοιχήματα στο παιχνίδι ή να κάνει περισσότερες από μία ενέργειες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του παιχνιδιού. Σ' αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται ενδεικτικά τα ακόλουθα: Μπλάκτζακ, βίντεο πόκερ, πόκερ, Texas Hold'em και Craps.

Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης: 20/5/2020