Πως μπορώ να επαληθεύσω το λογαριασμό μου;

Πρέπει να ολοκληρώσετε τα ακόλουθα βήματα για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο λογαριασμό σας από τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί:

1. Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί. Σε αυτόν μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση συνολικά έως και €800 και να ποντάρετε σε όλη την γκάμα του αθλητικού στοιχήματος και του καζίνο. Ωστόσο, ίσως να μην μπορείτε να κάνετε ανάληψη.

2. Έχετε στη διάθεσή σας 30 μέρες για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης. Θα πρέπει να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας αναφορτώνοντας μια φωτοτυπία ή βγάζοντας μια φωτογραφία ενός εγγράφου ταυτότητας (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα) που θα περιλαμβάνει το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ημερομηνία γέννησης, τόπο γέννησης, εθνικότητα και φωτογραφία. Επιπλέον, θα απαιτείται η επαλήθευση της διεύθυνσης σας. Μπορείτε να μας στείλετε τα έγγραφα στο:

3. Θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε τα έγγραφα σας. Σκοπεύουμε να ελέγξουμε και να επεξεργαστούμε τα έγγραφα σας εντός 24 ωρών.

4. Από τη στιγμή που το ονοματεπώνυμό σας, η ηλικία, η διεύθυνση και η εθνικότητα έχουν επαληθευτεί , θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και λειτουργίες του λογαριασμού σας.

5. Όταν όλα έχουν ελεγχθεί, ο λογαριασμός σας θα έχει επαληθευτεί πλήρως.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων κατά τη διαδικασία επαλήθευσης, παρακαλούμε ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.