Ηλεκτρονικό εμπόριο

Σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες για το ηλ. εμπόριο της 8 Ιουνίου 2000 που εφαρμόστηκαν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εταιρία παρέχει την ακόλουθη πληροφόρηση που διέπει τη σύναψη συμβάσεων (εγγραφή, κατάθεση και ανάληψη καθώς και κάθε τοποθέτηση μεμονωμένου στοιχήματος και πονταρίσματος gaming) στο Ίντερνετ.

  • Με την εγγραφή σας στην εταιρία δηλώνετε ότι πληρείτε τα κατώτατα ηλικιακά όρια που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο gaming σύμφωνα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία (τα 21 έτη για την Ελλάδα). Επίσης, συμφωνείτε και αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών, που αφορούν εγγραφή, κατάθεση και ανάληψη καθώς και το σύνολο του gaming.

  • Τα είδη συμβάσεών σας (εγγραφή, ανάληψη και κατάθεση, καθώς και κάθε μεμονωμένη τοποθέτηση στοιχήματος και ποντάρισμα gaming) αποθηκεύονται όλα από την εταιρία και είναι άμεσα στη διάθεσή σας κατόπιν αιτήματός σας. Για λόγους ασφαλείας μόνο ορισμένα τμήματα αυτών των δεδομένων μπορείτε να δείτε και να αλλάξετε από τον προσωπικό σας λογαριασμό.

  • Εάν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε από τον λογαριασμό σας στην ενότητα Προσωπικά στοιχεία. Από τον λογαριασμό σας μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας κάνοντας κλικ στο αλλαγή κωδικού.

  • Το ποντάρισμα στη δικτυακή τοποθεσία της VistaBet.gr μπορεί να γίνει σε αγγλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική, σουηδική, γαλλική, τουρκική, ελληνική, πολωνική, νορβηγική, δανική, καταλανική, τσεχική, ουγγρική, πορτογαλική, ρωσική, σλοβενική, κροατική, σλοβακική, ρουμανική και βουλγαρική γλώσσα.