Ασφάλεια συναλλαγών

Επεξεργασία πληρωμής

Η ασφάλεια είναι μάλλον μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τόσο για εσάς αλλά και για εμάς κατά τη διάρκεια online συναλλαγών. Στην πραγματικότητα, μια ηλεκτρονική συναλλαγή είναι πιο ασφαλής από μια συναλλαγή με κάρτα που διενεργείται σε κατάστημα ή μέσω τηλεφώνου και φαξ, καθώς τα δεδομένα που μεταφέρονται ηλεκτρονικά είναι ιδιαιτέρως κρυπτογραφημένα με χρήση προηγμένων λογαριθμικών συνδυασμών. Οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ σας και της VistaBet.gr κρυπτογραφείται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό που μπορεί να υποστηρίξει ο browser σας χρησιμοποιώντας 128 Bit SSL.

Τα στοιχεία πληρωμών σας

Χρησιμοποιούμε λογισμικό κρυπτογράφησης 128 bit Secure Socket Layout (SSL). Αυτό σημαίνει ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στις ηλεκτρονικές σας φόρμες, τίθενται αυτόματα υπό προστασία. Διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας το Πιστοποιητικό SSL της VeriSign.

Το πρωτόκολλο 3-D Secure™ (ασφάλεια χρήστη)

Επίσης, ο εκδότης της κάρτας σας σάς προστατεύει από δόλια χρήση της κάρτας σας σε περιβάλλον όπου η ίδια δεν είναι παρούσα. Οι εκδότες της κάρτας σάς εκχωρούν το δικαίωμα να αμφισβητήσετε μια συναλλαγή εάν τα προϊόντα/οι υπηρεσίες δεν έφτασαν ή εάν η κάρτα χρησιμοποιήθηκε δόλια. Για την ασφάλειά σας online υποστηρίζουμε επίσης και ηλεκτρονικά πρωτόκολλα εξακρίβωσης της γνησιότητας, τα Verified by Visa και MasterCard SecureCode.

Τι είναι το Verified by Visa;

Το Verified by Visa είναι ο νέος τρόπος να προσθέσετε ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας πληρωμές. Προσθέτοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην ισχύουσα κάρτα σας Visa, το Verified by Visa διασφαλίζει ότι μόνο εσείς θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας Visa ηλεκτρονικά. Η ενεργοποίηση για την ισχύουσα κάρτα σας Visa είναι εύκολη και δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Τι είναι το MasterCard SecureCode;

Το MasterCard SecureCode είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος να πληρώσετε σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Ένας προσωπικός κωδικός, τον οποίο γνωρίζετε μόνο εσείς και η τράπεζά σας, ο SecureCode σας, βελτιώνει τον ισχύοντα λογαριασμό σας MasterCard παρέχοντάς σας προστασία έναντι μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της κάρτας σας κάνοντας ηλεκτρονικές αγοράς από online ιστοσελίδες. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.