Πώς λειτουργεί ένα στοίχημα live?

Τα στοιχήματα live υπόσχονται μοναδικό σασπένς έως τη λήξη του αγώνα. Εκατοντάδες φίλαθλοι ποντάρουν ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο. Οι συντελεστές είναι δυναμικοί και αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Παράλληλα εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες, όπως τρέχον αποτέλεσμα, χρόνος που έχει παρέλθει, κίτρινες και κόκκινες κάρτες κτλ. Στοιχήματα live προσφέρονται όχι μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και σε άλλα αθλήματα, όπως για παράδειγμα στο τένις, στη Φόρμουλα 1, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το χόκεϋ επί πάγου ή το σκι.

Εάν επιλέξετε ένα συμβάν live από τη λίστα, ανοίγει μια νέα σελίδα. Στην αριστερή πλευρά θα βρείτε μια γενική άποψη όλων των υπολοίπων αθλητικών συμβάντων, που προσφέρονται συγχρόνως live. Στο κέντρο βλέπετε τα είδη στοιχημάτων, που προσφέρονται για το επιλεγμένο συμβάν. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε ως συνήθως το κουπόνι στοιχημάτων σας.

Μπορείτε να παίξετε μονά, σύνθετα και συστήματα σε διάφορα live γεγονότα. Μέσω του μενού στην αριστερή πλευρά μπορείτε να μεταβείτε σε κάποιο άλλο στοίχημα live και να μεταφέρετε από εκεί ένα στοίχημα στο κουπόνι σας. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε πονταρίσματα σε διαφορετικά συμβάντα live και από τρία πονταρίσματα και πάνω μπορείτε να παίξετε και συστήματα.