Τι είναι το 'Cash Out';

Για τα μονά και παρολί στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί, η VistaBet.gr προσφέρει την επιλογή 'Cash Out': παρόλο που το αποτέλεσμα του στοιχήματος δεν έχει καθοριστεί ακόμη, τα κέρδη μπορούν ήδη να αποπληρωθούν. Το ποσό που μπορεί να δοθεί βασίζεται στις τρέχουσες αποδόσεις.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή 'Cash Out' μπορείτε

  • να διασφαλίσετε τα κέρδη σας
  • να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες
  • να αυξήσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας άμεσα και χωρίς κατάθεση

Παράδειγμα:

Τοποθετείτε ένα live στοίχημα ύψους 10 ευρώ στην ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα που προβλέπετε ότι θα κερδίσει ενάντια στην Ιταλία με απόδοση 2,40.

- Σενάριο 1: μετά από 30 λεπτά, η Ισπανία σκοράρει ένα γκολ και προηγείται (1:0). Εφόσον αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσετε Εσείς το στοίχημα, προσφέρουμε τη δυνατότητα Cash Out ύψους 18 ευρώ. Έχετε τις επιλογές είτε να πάρετε τα σίγουρα 18 ευρώ είτε να περιμένετε τη λήξη του παιχνιδιού, ελπίζοντας ότι η Ισπανία θα διατηρήσει το προβάδισμα έως τότε.

- Σενάριο 2: μετά από 30 λεπτά, η Ιταλία σκοράρει γκολ και προηγείται (0:1). Εφόσον τώρα οι πιθανότητες υποδηλώνουν ότι μάλλον Εσείς θα χάσετε το στοίχημά σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα Cash Out ύψους 6 ευρώ. Τώρα μπορείτε είτε να πάρετε τα σίγουρα 6 ευρώ ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε όλο σας το ποντάρισμα είτε να ελπίζετε ότι το παιχνίδι θα γυρίσει.

Η επιλογή Cash Out εμφανίζεται στο κουπόνι, στην ενότητα ‘Τα στοιχήματά μου’ στο κουπόνι σας (live στοιχήματα) ή στην ενότητα "Cash Out" (προ-αγώνα).

Η VistaBet.gr δεν εγγυάται ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα ‘Cash Out’ ανά πάσα στιγμή. Αφού κάνετε κλικ στο πλήκτρο ‘Cash Out’, το σύστημα ελέγχει τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου στοιχήματος. Σε περίπτωση που το στοίχημα έχει παγώσει ή έχει ήδη κλείσει ή οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αλλάξει, η επιλογή ‘Cash Out’ μπορεί να απορριφθεί. Οι αλλαγές αποδόσεων μπορούν να γίνουν αποδεκτές προκαταβολικά ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή της ενότητας ‘Ρυθμίσεις’.