Τι είναι το FreeBet;

  1. Τι είναι το FreeBet;
  2. Πώς ξέρω αν έχω FreeBet;
  3. Υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση FreeBet;
  4. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το FreeBet;
  5. Μπορώ να απενεργοποιήσω τα FreeBet;

1. Τι είναι το FreeBet;

Το FreeBet σας επιτρέπει να τoποθετήσετε ένα στοίχημα με δικά μας έξοδα! Επιλέξτε το στοίχημά σας, εμείς θα καταβάλουμε το ποσό και θα κρατήσετε τα κέρδη σας εφόσον ξεπερνούν το κόστος του στοιχήματος.
Π.χ: Τοποθετείτε ένα FreeBet αξίας 5 ευρώ με πιθανότητες 2.50: αν νικήσετε, θα λάβετε 7,50 ευρώ (κόστος στοιχήματος 5 x 2,50 πιθανότητες = 12,50, πλην 5 = 7,50) χωρίς να υπάρχει κάποιο ρίσκο από εσάς.

2. Πώς μπορώ να μάθω αν έχω FreeBet;

Αν έχετε ένα ή περισσότερα FreeBet, το διαφημιστικό πλαίσιο FreeBet θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. 

freebet1_el

Κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό πλαίσιο θα εμφανιστεί η προεπισκόπηση FreeBet όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα FreeBet.

freebet2_el

3. Υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του FreeBet;

Ορισμένα FreeBet είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένο άθλημα, για συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάτι σχετικό. Κάποια FreeBet ίσως να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω του κινητού σας. Αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί μπορείτε να τους δείτε στην προεπισκόπηση FreeBet.
Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες μπορούν να παίξουν τα FreeBet ως μονά ή σύνθετα στοιχήματα.

4. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το FreeBet;

Όταν κάνετε μια επιλογή στο κουπόνι σας, μπορείτε να τοποθετήσετε το στοίχημα ως FreeBet. Θα ενημερωθείτε αυτόματα στο κουπόνι σας. Μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα ως FreeBet ή να το χρησιμποιήσετε αργότερα κάποια στιγμή.

freebet3_el

5. Μπορώ να απενεργοποιήσω τα FreeBet;

Αν δεν σας ενδιαφέρουν τα FreeBet (σε γενικές γραμμές ή τη συγκεκριμένη περίοδο) μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στην προεπισκόπηση. Αν απενεργοποιήσετε τα FreeBet, δεν θα εμφανίζεται πλέον αυτή η επιλογή στο κουπόνι σας εκτός αν τα ενεργοποιήσετε ξανά στην προεπισκόπηση.