ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ/ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ - LIVE SLOTS

 • Όπως και με άλλα δημοφιλή παιχνίδια καζίνο, υπάρχουν πλέον πολλές παραλλαγές παιχνιδιών Κουλοχέρηδων/φρουτάκια

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ BUFFALO BLITZ

 • (Σημ. Μεταφρ. Ενδεικτικοί κανόνες ενός Ζωντανού Παιχνιδιού Slots)
 • Προσφέρουμε τη ζωντανή έκδοση ενός κουλοχέρη 6 τροχών με 4096 συνδυασμούς, με στόχο να κερδίσετε συνδυασμούς συμβόλων σε περιστρεφόμενους τροχούς.

Ροή παιχνιδιού

 • Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, οι τροχοί περιστρέφονται αυτόματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενεργοποιούνται από τον οικοδεσπότη του παιχνιδιού.
 • Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι, πρέπει να κάνετε ένα buy-in ορίζοντας υποχρεωτικές προϋποθέσεις για το Αυτόματο παιχνίδι (Autoplay): επιλέξτε πόσες περιστροφές θέλετε να κάνετε και επιλέξτε το ποσό στοιχήματος για αυτά τα γυρίσματα.
 • Μόλις ρυθμιστεί το Αυτόματο παιχνίδι, θα συμμετάσχετε στο παιχνίδι ξεκινώντας από το επόμενο γύρισμα.
 • Ο αριθμός περιστροφών που απομένουν ενημερώνεται μετά από κάθε γύρισμα.
 • Το υπόλοιπό σας (Balance) ενημερώνεται αμέσως: τα στοιχήματα μειώνονται πριν από κάθε γύρισμα και τα κέρδη προστίθενται μετά από κάθε γύρισμα.
 • Κατά διαστήματα, συγκεκριμένοι συνδυασμοί του συμβόλου Scatter προκαλούν τον γύρο μπόνους, όπου όλοι οι παίκτες με ενεργά στοιχήματα λαμβάνουν δωρεάν παιχνίδια. Ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού ξεκινά και ολοκληρώνει τον γύρο μπόνους. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν παιχνιδιών, το σύμβολο Wild λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής νίκης.

Αυτόματη αναπαραγωγή (Autoplay)

 • Η λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (Autoplay) σάς επιτρέπει να συμμετέχετε στο παιχνίδι. Πρέπει να ορίσετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • Αριθμός περιστροφών: επιλέξτε πόσες περιστροφές θέλετε να κάνετε στη σειρά. Το ελάχιστο είναι 10 περιστροφές. το μέγιστο μπορεί να περιοριστεί από τον πάροχο υπηρεσιών σας.
  • Στοίχημα ανά περιστροφή: επιλέξτε πόσα χρήματα θέλετε να στοιχηματίσετε κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής. Σημειώστε ότι το ποσό που ορίζετε για στοίχημα ανά περιστροφή δεν χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της πραγματικής πληρωμής. Η αξία του νομίσματος (CoinValue)  χρησιμοποιείται αντ 'αυτού (δείτε τους Κανόνες για επεξήγηση).
 • Μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να σταματήσετε το τρέχον Autoplay. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το κουμπί Autoplay δίπλα στο κουμπί Διακοπή, προσθέστε νέα διαμόρφωση, επανεκκινήστε τo Autoplay και θα ισχύσουν νέες συνθήκες από την επόμενη περιστροφή.
 • Από προεπιλογή, η Αυτόματη αναπαραγωγή θα συνεχιστεί έως ότου ολοκληρωθεί το καθορισμένο ποσό περιστροφών. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το Αυτόματο παιχνίδι για να σταματήσει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας Δωρεάν Παιχνίδια.

Δωρεάν παιχνίδια (FreeGames)

 • Εάν τρία ή περισσότερα σύμβολα Scatter εμφανίζονται οπουδήποτε στους τροχούς, ο πάροχοςξεκινά το μπόνους γύρο Δωρεάν Παιχνιδιών. Πρώτα, οι τροχοί σταματούν και μετά ξαναρχίζουν από τον οικοδεσπότη για περιστροφές μπόνους. Ο αριθμός των περιστροφών μπόνους καθορίζεται από τον αριθμό των συμβόλων Scatter που εμφανίστηκαν. Το ποσό του στοιχήματος ανά περιστροφή (Betperspin)  δεν αλλάζει από αυτό που διαμορφώσατε για το Αυτόματο παιχνίδι, αν και τα στοιχήματα για αυτούς τους γύρους δεν αφαιρούνται από το Υπόλοιπό σας.
 • Εάν το σύμβολο Wild (Diamond) εμφανίζεται στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια ενός Δωρεάν Παιχνιδιού, πολλαπλασιάζει τυχαία τις νίκες με x2, x3 ή x5.
 • Εάν δύο (2) ή περισσότερα σύμβολα Scatter εμφανίζονται σε τροχούς ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια ενός γύρου Δωρεάν Παιχνιδιού, απονέμουν στους παίκτες επιπλέον παιχνίδια (βλ. Πίνακα παρακάτω). Μπορείτε να κερδίζετε επ’αόριστον δωρεάν παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο.

Εμφάνιση κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού

Σας απονέμονται

3 σύμβολα

8 δωρεάν παιχνίδια

4 σύμβολα

15 δωρεάν παιχνίδια

5 σύμβολα

25 δωρεάν παιχνίδια

6 σύμβολα

100 δωρεάν παιχνίδια

Εμφάνιση κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού

Σας απονέμονται

2 σύμβολα

Επιπλέον 5 δωρεάν παιχνίδια

3 σύμβολα

Επιπλέον 8 δωρεάν παιχνίδια

4 σύμβολα

Επιπλέον 15 δωρεάν παιχνίδια

5 σύμβολα

Επιπλέον 25 δωρεάν παιχνίδια

6 σύμβολα

Επιπλέον 100 δωρεάν παιχνίδια

 • Σε περίπτωση που αποσυνδεθείτε κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους δωρεάν παιχνιδιών, όλες οι νίκες γύρου μπόνους προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σας.

Κανόνες

 • Υπάρχει ένας σταθερός αριθμός 4096 τρόπων νίκης σε κάθε περιστροφή.
 • Οι νικηφόροι συνδυασμοί πρέπει να ξεκινούν από τον αριστερότερο κύλινδρο, με τα αντίστοιχα σύμβολα να εμφανίζονται σε οποιαδήποτε θέση σε κάθε διαδοχικό κύλινδρο. Εξαίρεση είναι το Scatter, το οποίο ενεργοποιεί το μπόνους Δωρεάν Παιχνιδιών εάν τρία (3) έως έξι (6) σύμβολα εμφανίζονται οπουδήποτε στους τροχούς.
 • Το σύμβολο Wild μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σύμβολο (εκτός από το Scatter) κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού για να σχηματίσει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό νίκης.

Πληρωμές

 • Οι νίκες υπολογίζονται σύμφωνα με τις τιμές των συμβόλων που εμφανίζονται στον πίνακα πληρωμών. Για σκοπούς πληρωμής, χρησιμοποιείται ο όρος Value Coin - είναι πάντα το στοίχημά σας ανά περιστροφή διαιρούμενο με 40. Σε περίπτωση νίκης, η αξία νομίσματος του στοιχήματός σας πολλαπλασιάζεται με την τιμή του συμβόλου για τον υπολογισμό της πραγματικής πληρωμής.

Wild πολλαπλασιαστής κατά τη διάρκεια δωρεάν παιχνιδιών

 • Αυτό πολλαπλασιάζει τυχαία τη νίκη σας με x2, x3 ή x5.
 • Πληρώνεται μόνο ο υψηλότερος συνδυασμός νίκης ανά νίκη.

Όρια

 • Μπορείτε να δείτε τις ελάχιστες & μέγιστες τιμές στο λόμπι και στο τραπέζι του παιχνιδιού.
 • Η τιμή στην οποία μπορούν να φτάσουν οι πολλαπλασιαστές κατά τη διάρκεια των κανονικών γύρων και των γύρων Δωρεάν παιχνιδιών έχει μια συγκεκριμένη σταθερή τιμή. Όταν αυτό επιτευχθεί κατά τη διάρκεια ενός κανονικού γύρου παιχνιδιού, θα ειδοποιηθείτε και θα εμφανιστεί το μέγιστο ποσό νίκης. Κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους δωρεάν παιχνιδιών, όλες οι περιστροφές θεωρούνται ένας γύρος και όλοι οι πολλαπλασιαστές προστίθενται ο ένας στον άλλο. Επομένως, εάν επιτευχθεί η μέγιστη τιμή πολλαπλασιαστή κατά τη διάρκεια του γύρου Δωρεάν Παιχνιδιών, ενώ απομένουν κάποια περιστροφές, ο γύρος μπόνους τελειώνει.

Ακυρωθείσες περιστροφές

 • Σε περίπτωση σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών, μια περιστροφή μπορεί να ακυρωθεί. Οι ακυρωμένες περιστροφές επισημαίνονται ως τέτοιες στο Ιστορικό. Το στοίχημά σας επιστρέφεται.

Ζωντανές ροές βίντεο: Λόγω της φύσης του Διαδικτύου, ενδέχεται να προκύψει καθυστέρηση βίντεο. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι παίκτες δεν έχουν πλεονέκτημα ούτε βρίσκονται σε μειονεκτική θέση λόγω της πιθανής καθυστέρησης.

Σημείωση σχετικά με τις αποσυνδέσεις: Εάν αποσυνδεθείτε από το παιχνίδι, η αυτόματη αναπαραγωγή σταματά. Το ενεργό στοίχημά σας δεν επιστρέφεται στο υπόλοιπο, η περιστροφή διευθετείται και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το παιχνίδι στο Ιστορικό. Τα στοιχήματα που είχαν διαμορφωθεί προηγουμένως για την Αυτόματη αναπαραγωγή δεν αφαιρούνται από το Υπόλοιπό σας, επειδή καταργούνται όλες οι συνθήκες. Όταν επανασυνδεθείτε, πρέπει να κάνετε ένα νέο buy-in και να ορίσετε ξανά τις προϋποθέσεις.

Εάν αποσυνδεθείτε κατά τη διάρκεια του γύρου μπόνους δωρεάν παιχνιδιών, μπορείτε να επανέλθετε στο τραπέζι μόνο μετά τη λήξη των δωρεάν παιχνιδιών. Όλες οι νίκες γύρου μπόνους προστίθενται στο Υπόλοιπό σας και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες παιχνιδιού στο Ιστορικό.

Εάν αποσυνδεθείτε κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν περιστροφής, η περιστροφή διευθετείται και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες παιχνιδιού στο Ιστορικό.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους ειδικότερους κανόνες κάθε παιχνιδιού, ανατρέξτε στις διαθέσιμες πληροφορίες σε κάθε παιχνίδι.

Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης: 4/8/2021