Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τις ενημερώσεις στοιχημάτων;

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα τοποθετημένα σας στοιχήματα μέσω 2 διαφορετικών μεθόδων ενημέρωσης: α) SMS (μήνυμα κειμένου) και β) e-mail.

Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο πληροφόρησης κατά τη διαδικασία τοποθέτησης στοιχήματος. Μετά την επιλογή των στοιχημάτων που επιθυμείτε να τοποθετήσετε και του πονταρίσματος, πατήστε στο πλήκτρο “Επόμενο” του κουπονιού. Θα σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής της μεθόδου ενημέρωσης που θα χρησιμοποιηθεί για την ενημέρωσή σας σχετικά με την κατάσταση του υποβληθέντος στοιχήματος. Επιλέγοντας το κουτάκι δίπλα στην επιλογή, θα ενεργοποιήσετε την υπηρεσία ενημέρωσης.

Οι παίκτες μας έχουν στη διάθεσή τους τρία δωρεάν SMS κάθε μήνα, για τους πρώτους δύο μήνες μετά την εγγραφή. Επίσης, οι παίκτες ενδέχεται να λάβουν περισσότερα δωρεάν SMS μετά το πέρας των δύο πρώτων μηνών, στο πλαίσιο κάποιας διαφημιστικής προσφοράς. Ωστόσο, πέραν των συγκεκριμένων προσφορών, η υπηρεσία SMS δεν είναι δωρεάν και ενδέχεται να επιβάλλονται ορισμένες χρεώσεις για κάθε SMS που αποστέλλεται.