Αλπικό Σκι

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Κανόνες Αγώνων: Αυτός ο κανόνας ισχύει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς κλπ.) ισχύει ο κανόνας 2). Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων στο πόντιουμ. Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί αλλά λάβει χώρα εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα για τη διοργάνωση είναι έγκυρα. Αν ο αγώνας δεν πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Κανόνες τουρνουά: Όλα τα στοιχήματα αποτιμούνται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων (τελετή ανθοδέσμης). Όταν ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο στοιχήματος στο πλαίσιο ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ.) αναβάλλεται εντός του επίσημου χρόνου που έχει δοθεί για την αθλητική διοργάνωση, όλα τα στοιχήματα που έχουν διεξαχθεί παραμένουν έγκυρα. Εάν μια στοιχηματική διοργάνωση δεν δύναται να ξεκινήσει εντός του επίσημου χρονικού ορίου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

3.) Head-to-Head (H2H): Ο νικητής θα είναι ο αθλητής που θα λάβει την υψηλότερη θέση κατάταξης. Εάν ένας από τους αθλητές δεν λάβει μέρος στον αγώνα, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Εάν ένας αθλητής αποκλειστεί ή δεν τερματίσει τη διοργάνωση για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος αθλητής θα θεωρείται νικητής. Εάν και οι δύο αθλητές δεν κατορθώσουν να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης με πάνω από 1 γύρο, τότε ο διακανονισμός θα βασίζεται στην επίσημη κατάταξη για τον 1ο γύρο. Εάν και οι δύο αθλητές δεν ολοκληρώσουν 1 γύρο με επίσημο αποτέλεσμα, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Το ίδιο ισχύει εάν και οι δύο αθλητές λάβουν μέρος στον 2ο γύρο, αλλά κανένας δεν τερματίσει με επίσημο αποτέλεσμα, οπότε τα στοιχήματα είναι άκυρα. Εάν ένας αθλητής έχει ήδη ξεκινήσει και αποκλειστεί ή αποσυρθεί στην πορεία του διαγωνισμού, τότε ο άλλος αθλητής ανακηρύσσεται νικητής εάν διαγωνιστεί στον συγκεκριμένο γύρο.

4.) Antepost/Τελικός νικητής (άλλοι κατόπιν ζήτησης):
Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν ένας αθλητής ή ένα κράτος κερδίσει έναν αγώνα και δεν έχει δοθεί απόδοση, τότε η επιλογή πονταρίσματος "Οποιοσδήποτε άλλος που δεν αναφέρεται" είναι η νικήτρια επιλογή, εκτός αν αυτή η επιλογή δεν έχει προσφερθεί - τότε όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".


Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για αθλητές που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

5.) Τερματισμός στους Πρώτους 3 (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αυτός ο κανόνας ισχύει για διάφορους αριθμούς στις κατατάξεις της "Κορυφής" (π.χ. πρώτοι 5). Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν μια ή περισσότερες από τις αντίστοιχες θέσεις "Κορυφής" καταληφθεί από έναν αθλητή ή ένα κράτος για το οποίο δεν έχει προσφερθεί απόδοση, τότε μόνο τα στοιχήματα σε αθλητές/κράτη που τερματίζουν στις θέσεις "Κορυφής" και για τις οποίες έχουν προσφερθεί στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "κερδισμένα". Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για αθλητές που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

6.)
Εάν δύο παρόμοιες διοργανώσεις (π.χ. 2 αγώνες κατάβασης) διεξάγονται την ίδια στιγμή και στο ίδιο μέρος, όλα τα στοιχήματα -που έχουν τοποθετηθεί πριν από την έναρξη της πρώτης διοργάνωσης- θα ισχύουν για την πρώτη διοργάνωση, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό. Εάν για παράδειγμα μια αρχικά προγραμματισμένη διοργάνωση κατάβασης τροποποιείται σε συντομευμένη κούρσα στην ίδια πλαγιά, τα στοιχήματα παραμένουν έγκυρα.
 

7.) Καλύτερος αθλητής από "κάθε χώρα": Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του αθλητή συγκεκριμένης χώρας που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Αυτό αναφέρεται στην εθνικότητα με την οποία διαγωνίζεται ο αθλητής ανεξαρτήτως από τη χώρα προέλευσής του/της. Εάν μια διοργάνωση συντομεύεται, π.χ. λόγω κακοκαιρίας, τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν και θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα.