Κολύμβηση

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα διακανονίζονται με βάση το αποτέλεσμα της θέσης στο βάθρο, ανεξάρτητα από τυχόν μεταγενέστερους αποκλεισμούς. Εάν δεν υπάρξει τελετή στο βάθρο, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται με βάση το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε αμέσως από το επίσημο σώμα, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε μεταγενέστερο αίτημα.

2.) Συμμετοχή: Τα στοιχήματα υπολογίζονται με βάση την αρχή "Όλοι μέσα, Συμμετοχή ή Όχι" και εάν ένας κολυμβητής/κολυμβήτρια αποσυρθεί πριν τη συμμετοχή του/της στη διοργάνωση (με οποιονδήποτε τρόπο), θα χάσετε το στοίχημά σας. Εάν η διοργάνωση έχει διαφημιστεί ως "Κανένα στοίχημα χωρίς συμμετοχή", τα πονταρίσματα θα επιστραφούν για οποιονδήποτε κολυμβητή αποσυρθεί πριν από την έναρξη ενός αγώνα.

3.) Αποτέλεσμα μεταλλίων: Το τελικό αποτέλεσμα των μεταλλίων θα καθορίζεται από τα επίσημα δημοσιευμένα αποτελέσματα.

4.) Αναβολή διοργάνωσης: Για κάθε διοργάνωση που ακυρώνεται ή αναβάλλεται, όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης θα ακυρωθούν. Όλα τα στοιχήματα ισχύουν για οποιαδήποτε εκδήλωση, της οποίας η προγραμματισμένη ώρα έναρξης έχει καθυστερήσει και διεξάγεται την ίδια ημέρα (τοπική ώρα). Οι μόνες εξαιρέσεις είναι οι εκδηλώσεις που διεξάγονται εντός πλαισίου τουρνουά σε καθορισμένη ημερομηνία π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα κ.λπ.