Λακρός

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Ανακηρυγμένοι φιναλίστ: Οι φιναλίστ είναι οι ομάδες που όντως αγωνίζονται στον τελικό ανεξάρτητα από τον τρόπο που τους οδήγησε στο επίπεδο αυτό, συμπεριλαμβανομένων των αποφάσεων που λαμβάνονται από οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο.

2.) Ομάδα που Υποβιβάζεται: Αυτό το στοίχημα αφορά τις ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν τις θέσεις υποβιβασμού στο τέλος της περιόδου. Όλες οι μετέπειτα αλλαγές, που μπορεί να γίνουν για οποιονδήποτε λόγο, θεωρούνται ότι δεν σχετίζονται με το στοίχημα αυτό.

3.) Ισοπαλία: Εάν ένα στοίχημα νίκης, ένα συνολικό ή ένα handicap στοίχημα ολοκληρωθεί με ισοπαλία και δεν έχουν προσφερθεί αποδόσεις για αυτή την επιλογή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

4.) Διακανονισμός στοιχήματος: Τα στοιχήματα διακανονίζονται με βάση το επίσημο αποτέλεσμα που ανακηρύσσεται από το σχετικό σώμα. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, η παράταση προσμετράται σε όλες τις αγορές, εκτός από αυτές που αναφέρουν συγκεκριμένο δεκαπεντάλεπτο ή ημίωρο.

5.) Αναβολή αγώνων: Εάν ένας αγώνας δεν πραγματοποιηθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

6.) Οριστική διακοπή αγώνων: Για να ισχύουν τα στοιχήματα, όλοι οι αγώνες πρέπει να ολοκληρωθούν (και τα 60 λεπτά). Εάν τα 60 λεπτά αγώνα δεν ολοκληρωθούν, τα στοιχήματα ακυρώνονται, εκτός εάν το αποτέλεσμα για μια συγκεκριμένη αγορά είχε ήδη καθοριστεί.

7.) Νικητής Τουρνουά / Κόνφερενς: Αυτές οι αγορές θα διακανονίζονται με βάση τον νικητή του σχετικού Τουρνουά ή Πρωταθλήματος Κόνφερενς μετά από την ολοκλήρωση πλέι-οφ ή τουρνουά νοκ-άουτ. Τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου δεν ισχύουν.