Γαελικά Αθλήματα

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Στοιχήματα τελικού νικητή Όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από τη διάρκεια της σεζόν, την επαρχιακή ή προκριματική μορφή διοργάνωσης.

2.) Στοίχημα αγώνα Εκτός κι αν ορίζεται κάτι διαφορετικό, όλα τα στοιχήματα Γαελικών Αθλημάτων διακανονίζονται στην κανονική διάρκεια μόνο (συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων). Η παράταση δεν μετράει, εκτός κι αν αυτό έχει καθορισθεί. Όπου η αγορά περιλαμβάνει ειδικά και παράταση, και ο αγώνας λήξει ισόπαλος μετά την παράταση, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται μόνο βάσει του επίσημου αποτελέσματος της GAA (Gaelic Athletics Association). Αν κάποια από τις δύο ομάδες δεν παίξει, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Αν αλλάξει το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, τα ήδη τοποθετημένα στοιχήματα θα ισχύουν, με την προϋπόθεση ότι η γηπεδούχος ομάδα θα παραμείνει γηπεδούχος. Αν η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα για έναν καταχωρημένο αγώνα αντιστραφούν, τα τοποθετημένα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Στοιχήματα σε αναβληθέντες αγώνες είναι άκυρα, εκτός κι αν οι αγώνες προγραμματιστούν ξανά και διεξαχθούν εντός 24 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης. Τα στοιχήματα σε αγώνες που διακόπτονται είναι άκυρα, εκτός από τις αγορές το αποτέλεσμα των οποίων έχει ήδη καθοριστεί.

3.) Αγορές αγώνα (περιλαμβάνει εναλλακτικά) Το συνολικό σκορ του αγώνα χρησιμοποιείται για τη διευθέτηση στοιχημάτων (γκολ = 3, πόντοι = 1).

4.) Διπλό αποτέλεσμα 5πλής επιλογής Εάν είτε το αποτέλεσμα ημιχρόνου είτε το τελικό είτε και τα δύο λήξουν σε ισοπαλία, τότε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διακανονιστεί ως νικητήριο.

5.) Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει/Τελευταίος παίκτης που θα σκοράρει/Να σκοράρει ένα γκολ οποιαδήποτε στιγμή Τα αυτογκολ δεν μετρούν. Στην περίπτωση που ένα αυτογκόλ επιτευχθεί πρώτο, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται με βάση τον σκόρερ του δεύτερου γκολ. Στην περίπτωση που ένα αυτογκόλ επιτευχθεί τελευταίο, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται με βάση τον σκόρερ του προηγούμενου γκολ. Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει/Παίκτης που θα σκοράρει από την ομάδα - Οποιοσδήποτε παίκτης που θα εισέλθει σαν αλλαγή μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ, ή δε θα συμμετάσχει στον αγώνα, θεωρείται μη συμμετέχων. Τελευταίος παίκτης που θα σκοράρει - Οποιοσδήποτε παίκτης δεν παίρνει μέρος στον αγώνα, θεωρείται μη συμμετέχων. Να σκοράρει ένα γκολ οποιαδήποτε στιγμή - Οποιοσδήποτε παίκτης δεν παίρνει μέρος στον αγώνα, θεωρείται μη συμμετέχων.

6.) Φάση 1ου σκοραρίσματος, Τελευταίου σκοραρίσματος στο 1ο ημίχρονο, 1ου σκοραρίσματος στο 2ο ημίχρονο, Πρώτοι πόντοι 2ου ημιχρόνου, Τελευταίου σκοραρίσματος, Ομάδα να σκοράρει πρώτη Περιλαμβάνει: φρι, πέναλτι, 65/45, σάιντλαϊν κατ/κικ. Τα αυτογκόλ μετράνε.

7.) Στοιχήματα ημιχρόνου Για τις αγορές ημιχρόνου, το αντίστοιχο ημίχρονο πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός κι αν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αγοράς έχει ήδη καθοριστεί.

8.) Ομάδα που θα σκοράρει το 1ο γκολ Τα αυτογκόλ μετράνε.

9.) Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ένα γκολ ή περισσότερα Τα αυτογκόλ μετράνε.

10.) Συνολικά γκολ αγώναΤα αυτογκόλ υπολογίζονται για τον διακανονισμό των παρακάτω:-Συνολικά γκολ αγώνα, Συνολικά γκολ γηπεδούχου / φιλοξενούμενης, Συνολικά γκολ 6πλης επιλογής, Γκολ γηπεδούχου / φιλοξενούμενης 5πλης επιλογής

11.) Πρώτο γκολ και αποτέλεσμα Η νικητήρια ομάδα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα έχοντας σκοράρει το πρώτο γκολ ή μη έχοντας σκοράρει γκολ ή έχοντας δεχτεί το πρώτο γκολ. Τα αυτογκόλ μετράνε.

12.) Συνολικά αγώνα μονό/ζυγό Το συνδυασμένο σύνολο και των δύο ομάδων χρησιμοποιείται για να καθορίσει νικητή. Αν το συνδυασμένο σκορ είναι 0, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

13.) Συνολικά ομάδας Μονά/Ζυγά Διακανονίζονται στα σύνολα που έχουν επιτευχθεί από τις ομάδες. Εάν μια ομάδα σκοράρει 0, τότε το στοίχημα είναι άκυρο.

14.) Ομάδα που θα σκοράρει το επόμενο γκολ Η επιλογή 'Καμία' είναι διαθέσιμη.

15.) Πρώτη ομάδα στους 10/15/20/25 πόντους Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10/15/20/25 πόντους (συμπεριλαμβανομένων των γκολ), θεωρείται νικήτρια.

16.) Πρωτοπόρος μετά από 20/30/40 κ.λπ. λεπτά παιχνιδιού Διακανονίζεται στο αποτέλεσμα κατά την καθορισμένη στιγμή στον αγώνα. Π.χ. ο πρωτοπόρος μετά από 20 λεπτά διακανονίζεται στο αποτέλεσμα στον αγώνα μετά από 20:00 λετπά παιχνιδιού. Στην περίπτωση διακοπής πριν την ολοκλήρωση, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός κι αν ο διακανονισμός έχει ήδη καθοριστεί.

17.) Στοίχημα 10 λεπτών παιχνιδιού Η συγκεκριμένη περίοδος 10 λεπτών πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα, εκτός κι αν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αγοράς έχει ήδη καθοριστεί.

18.) Προβάδισμα νίκης/Προβάδισμα νίκης 5πλής επιλογής Η επιλογή 'Ισοπαλία' είναι διαθέσιμη.

19.) Αριθμός των 45’s/65’s Ο διακανονισμός βασίζεται στον αριθμό των 45’s (65’s για Hurling) που έχουν καταλογιστεί, ανεξάρτητα από το αν έχουν επιτευχθεί ή όχι.

20.) Πρώτος σκόρερ της σεζόν Ο παίκτης που θα σκοράρει περισσότερο στο Πανιρλανδικό Πρωτάθλημα (συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών), θεωρείται νικητής.  Τα στοιχήματα ακυρώνονται εάν ο παίκτης δεν λάβει μέρος σε τουλάχιστον έναν αγώνα (συμπ. προκριματικών).

21.) Αγωνιστική απόδοση ομάδας Προβλέψτε την ακριβή φάση, στην οποία η ομάδα θα αποκλειστεί ή ακριβώς ποιά θα είναι η τελική θέση κατάταξης που θα επιτύχει.

22.) Ομάδα που θα προχωρήσει περισσότερο Εφόσον και οι δύο ομάδες αποκλειστούν στην ίδια φάση, τότε εφαρμόζονται οι κανόνες dead heat. Σειρές περιοχών δεν μετρούν. Η ομάδα που θα πετύχει καλύτερο πλασάρισμα στον προκριματικό και στις νοκ-άουτ σειρές, θα θεωρείται νικήτρια.

23.) Θα προκριθεί/Θα κατακτήσει το τρόπαιο/Θα νικήσει τον αγώνα/Θα νικήσει στην παράταση Η διευθέτηση περιλαμβάνει τυχόν παράταση.