Ποδόσφαιρο

(Τελευταία ενημέρωση: 09.07.2024)

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων ποδοσφαίρου, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες ποδοσφαίρου που ακολουθούν θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής σε αθλητικά στοιχήματα.

1. Κανονική διάρκεια παιχνιδιού (2 ημίχρονα 45 λεπτών μαζί με διακοπές λόγω τραυματισμού (Η παράταση δεν υπολογίζεται)) 

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά (π.χ.: ο αγώνας είναι για παιχνίδι διάρκειας 80 λεπτών, παράταση, πέναλτι κλπ.), ο διακανονισμός για όλες τις αγορές θα γίνει στα πλαίσια κανονικού παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει οποιονδήποτε πρόσθετο τραυματισμό ή χρόνο παύσης, ωστόσο δεν περιλαμβάνει την προγραμματισμένη παράταση ή τη διαδικασία των πέναλτι, εφόσον διεξαχθούν. Επιπλέον, εάν ένας αγώνας διεξαχθεί αλλά δεν ολοκληρωθεί με τη σωστή δομή (π.χ. δεν είναι ένας αγώνας 90 λεπτών χωρισμένος σε 2 ημίχρονα), τότε όλα τα στοιχήματα για τον εν λόγω αγώνα θα είναι άκυρα. Ειδικά στοιχήματα εξτρά χρόνου θα ισχύουν ανεξαρτήτως. Αυτό ορίζεται ως οποιαδήποτε προγραμματισμένη περίοδος παιχνιδιού, συνήθως 2 ημίχρονα των 15 λεπτών, μεταξύ του τέλους της κανονικής διάρκειας και του τέλους του αγώνα. Συνεπώς, εάν παιχτεί οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδος, αυτά τα στοιχήματα θα διακανονίζονται κανονικά ανεξαρτήτως από τις περιόδους που παίχτηκαν (π.χ. 2 ημίχρονα των 10 λεπτών). α) Χώροι διεξαγωγής: Για αγώνες που διεξάγονται σε ουδέτερους τόπους διεξαγωγής, η ομάδα που καταχωρείται στα αριστερά θα ταξινομείται ως ομάδα "εντός έδρας". Τα στοιχήματα σε αγώνες που παίζονται σε ουδέτερους χώρους θα θεωρούνται έγκυρα, εκτός αν ο επίσημος προγραμματισμένος αγώνας αναγράφει διαφορετικά στοιχεία ομάδας στον προγραμματισμένο αγώνα μας. Σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Μια ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θεωρείται ότι παίζει "εντός έδρας" αν ο προγραμματισμένος αγώνας είναι σε ουδέτερο χώρο, π.χ. η Arsenal και η Tottenham παίζουν αγώνες Champions League στο  Wembley. Εάν ο αγώνας δεν διεξαχθεί στον τόπο διεξαγωγής που διαφημίστηκε, τα στοιχήματα θα ισχύουν εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμείνει εντός της ίδιας χώρας και δεν αλλάξει στο γήπεδο του αντιπάλου. Σε αυτή τη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Για διεθνή τουρνουά, αν ο χώρος διεξαγωγής φιλοξενίας αλλάξει, τα στοιχήματα θα θεωρούνται έγκυρα. Αν ο επίσημος προγραμματισμένος αγώνας αναγράφει διαφορετικά στοιχεία ομάδας από τον προγραμματισμένο αγώνα μας (π.χ.: 'XI', Reserves/U-21s/U-18s/Development, ομάδα νέων ή παρόμοια), τότε τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Σε αυτό περιλαμβάνονται περιπτώσεις που ολόκληρη η ομάδα αντικαθίσταται από ομάδα "χαμηλότερου επιπέδου" χωρίς προειδοποίηση λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων (όπως ιατρικοί περιορισμοί). Σε περιπτώσεις όπου ένας προγραμματισμένος αγώνας αναφέρεται με ένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή ως "φιλικός αγώνας", όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται έγκυρα ανεξάρτητα από τους παίκτες που χρησιμοποιούνται για να ολοκληρωθεί το κανονικό παιχνίδι, ενώ όλες οι τιμές υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Εκκίνηση με λιγότερους από 11 παίκτες: Εάν οποιαδήποτε ομάδα ξεκινήσει έναν ανταγωνιστικό αγώνα 90 λεπτών με λιγότερους από 11 παίκτες, όλα τα στοιχήματα στον αγώνα θα είναι άκυρα.

β.) Εκκίνηση με λιγότερους από 11 παίκτες: Εάν οποιαδήποτε ομάδα ξεκινήσει έναν ανταγωνιστικό αγώνα 90 λεπτών με λιγότερους από 11 παίκτες, όλα τα στοιχήματα στον αγώνα θα είναι άκυρα.  

2. Εγκαταλελειμμένοι, διακοπέντες και αναβληθέντες αγώνες 

α.) Εγκαταλελειμμένοι αγώνες: Οποιοιδήποτε προγραμματισμένοι αγώνες εγκαταλείπονται πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού, θα θεωρούνται άκυροι, με την εξαίρεση όλων εκείνων των στοιχημάτων, το αποτέλεσμα των οποίων είχε ήδη κριθεί κατά τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης. Αυτός ο κανόνας θα ισχύει ακόμη κι αν ο αρμόδιος φορέας ανακηρύξει ότι το αποτέλεσμα του συντομευμένου αγώνα ισχύει για σκοπούς ολοκλήρωσης (δηλ.: FIFA ανακηρύσσει νίκη 2-0 υπέρ μίας από τις δύο ομάδες). Για παράδειγμα, όταν έχει σημειωθεί το πρώτο γκολ από έναν συγκεκριμένο παίκτη, οι αγορές πρώτου σκόρερ και χρονικής στιγμής πρώτου γκολ, μεταξύ άλλων, θα ισχύουν.
 
β.) Διακοπέντες αγώνες: Τα στοιχήματα σε οποιουσδήποτε προγραμματισμένους αγώνες που διακοπούν πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού θα θεωρούνται άκυρα εάν ο αγώνας δεν ξεκινήσει ξανά την ίδια ημέρα (τοπική ώρα) και το παιχνίδι δεν διεξαχθεί εξ ολοκλήρου, ακόμη κι αν η αρμόδια αρχή διεξαγωγής κηρύξει το αποτέλεσμα του συντομευμένου αγώνα ως ισχύον για τους σκοπούς του διαγωνισμού. Στοιχήματα, το αποτέλεσμα των οποίων είχε ήδη κριθεί κατά τη χρονική στιγμή της διακοπής, θα ισχύουν. Για παράδειγμα, όταν έχει σημειωθεί το πρώτο γκολ από έναν συγκεκριμένο παίκτη, οι αγορές πρώτου σκόρερ και χρονικής στιγμής πρώτου γκολ, μεταξύ άλλων, θα ισχύουν. Σε περίπτωση που ο αγώνας ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα που ξεκίνησε (τοπική ώρα), όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε διακοπής παιχνιδιού. Σε περίπτωση που οι αγορές ακυρωθούν, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καταστήσουμε διαθέσιμες νέες στοιχηματικές αγορές για τη διοργάνωση όπως και όποτε οι αρμόδιες αρχές διεξαγωγής καθορίσουν τις λεπτομέρειες.

Παράδειγμα: 
Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα είναι 1 - 0 και διακόπτεται λόγω αναταραχών στις κερκίδες μετά από 47 λεπτά. Ο αγώνας δεν συνεχίζεται την ίδια ημέρα, αλλά το παιχνίδι ολοκληρώνεται (48-90) μία εβδομάδα αργότερα. Οποιαδήποτε στοιχήματα είχαν ήδη κριθεί, θα διακανονίζονται, π.χ. πρώτος σκόρερ, ημίχρονο, πρώτο γκολ, κ.λπ. Όλα τα υπόλοιπα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα είναι 1 - 0 και διακόπτεται λόγω αναταραχών στις κερκίδες μετά από 47 λεπτά. Ο αγώνας συνεχίζεται 2 ώρες αργότερα την ίδια ημέρα και ολοκληρώνεται (48-90). Όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται ως συνήθως.

γ) Οριστική διακοπή αγώνων: Για αγώνες που ακυρώνονται ή αναβάλλονται, τυχόν στοιχήματα που τοποθετήθηκαν πριν από την προγραμματισμένη έναρξη θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν ο αγώνας καθυστερήσει πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και λάβει χώρα την ίδια μέρα (σε τοπική ώρα στον χώρο διεξαγωγής). Οι αγώνες που παίζονται σε προγραμματισμένη ημερομηνία τελικών τουρνουά, π.χ.: οι τελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου που λαμβάνουν χώρα 10 Ιουνίου - 12 Ιουλίου, οι τελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που λαμβάνουν χώρα 10 Ιουνίου - 12 Ιουλίου ή οι τελικοί Copa America που λαμβάνουν χώρα 10 Ιουνίου - 12 Ιουλίου (αλλά όχι και οι προκριματικοί για αυτούς τους τελικούς) δεν θα θεωρούνται άκυροι σε περίπτωση αναβολής. Θα θεωρείται ότι είναι σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία που παίζονται.

Για οποιοδήποτε στοίχημα που τοποθετείται σε αγώνα που παίζεται πριν από την ημερομηνία ή την ώρα έναρξης που αναγράφονται αρχικά, το στοίχημα θα θεωρείται ότι ισχύει αν τοποθετήθηκε πριν από τη νέα ώρα. Διαφορετικά, το στοίχημα θα θεωρείται άκυρο. 

δ.) Ακολούθως ακυρωθέντες αγώνες: Εάν ένας αγώνας έχει ολοκληρωθεί, αλλά το αποτέλεσμα στη συνέχεια θεωρηθεί άκυρο, τότε όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του αρχικού αποτελέσματος ανεξαρτήτως από οποιονδήποτε επακόλουθο αναδιαταγμένο προγραμματισμό.

3. Στοίχημα σωστού σκορ: Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του τελικού σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού. Εάν υπάρχει μια επιλογή "Οποιοδήποτε άλλο σκορ", αυτή θα περιλαμβάνει τα σκορ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα σκορ προς στοιχηματισμό και ο διακανονισμός θα γίνεται σύμφωνα με αυτό.

α.) Σωστό σκορ οποιαδήποτε στιγμή:  Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται εάν το σκορ προκύψει ανά πάσα στιγμή κατά την κανονική διάρκεια.

4. Στοιχηματισμός ημιχρόνου: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του αποτελέσματος του αγώνα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (δηλ. στο τέλος των 45 λεπτών, συμπ. καθυστερήσεων). Τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί στο πρώτο ημίχρονο. 

5. Nα σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Μια πρόβλεψη σχετικά με το εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφτεί, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εκτός από τις περιπτώσεις που το αποτέλεσμα του διακανονισμού έχει κριθεί, π.χ. εάν και οι δύο ομάδες έχουν ήδη σκοράρει κατά τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε το ΝΑΙ θα διακανονίζεται ως νικητήρια επιλογή. Τα αυτογκόλ μετρούν για τη συγκεκριμένη αγορά.  

6. Σύνολο γκολ – Over/Under: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας παιχνιδιού θα είναι πάνω (over) ή κάτω (under) από έναν συγκεκριμένο αριθμό, π.χ. Over/Under 0,5 γκολ, 1,5 γκολ, 2,5 γκολ κ.λπ. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού ολοκληρωθεί το κανονικό παιχνίδι, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί. 

7. Σύνολο γκολ – Ακριβώς: Πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού γκολ που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. 

8. Σύνολο γκολ 1ο ημίχρονο – Ακριβώς και 2ο ημίχρονο - Ακριβώς: Πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού γκολ που επιτεύχθηκαν εντός ενός 45λεπτου ημιχρόνου.  

9. Αριθμός γκολ – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη επίτευξη γκολ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα). Η παράταση και τα πέναλτι δεν μετρούν. Σε περίπτωση εγκατάλειψης αγώνα πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

10. Αριθμός γκολ 1ο ημίχρονο – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ στο 1ο ημίχρονο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη επίτευξη γκολ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα). 

11. Συνολικός αριθμός γκολ – Μονά/Ζυγά 1ο ημίχρονο και Over/Under 2ο ημίχρονο: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ που σημειώνεται σε ένα 45λεπτο ημίχρονο θα είναι πάνω ή κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό, π.χ. Over/Under 0,5 γκολ, 1,5 γκολ, 2,5 γκολ κ.λπ. Στην περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί. 

12. Multi Goal: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός γκολ θα πέσει στην καθορισμένη γραμμή για την αντίστοιχη περίοδο, τον αγώνα ή την ομάδα.

Για παράδειγμα:

Real Madrid Multi Goal 1-2: Αν η Real Madrid σκοράρει 1 ή 2 γκολ κερδίζει το στοίχημα, αν η Real Madrid σκοράρει οποιονδήποτε άλλο αριθμό, το στοίχημα χάνει.

Πρώτο ημίχρονο Multi Goal 1-4: Αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο συνδυαστικά και οι δύο ομάδες είναι 1, 2, 3 ή 4 γκολ, το στοίχημα κερδίζει. Αν ο συνολικός αριθμός είναι οποιοδήποτε άλλο ποσό, τότε το στοίχημα χάνει.

Η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. Αν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού ολοκληρωθεί το κανονικό παιχνίδι, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός αν η καθορισμένη περίοδος ολοκληρωθεί (π.χ.: 1ο ημίχρονο για τις αγορές 1ου ημιχρόνου).

13. Ομάδα που θα σκοράρει το Πρώτο/Δεύτερο/Επόμενο γκολ/Πρώτο σε ημίχρονο: Τα αυτογκόλ μετρούν υπέρ της ομάδας που πιστώθηκε το γκολ.   Εάν ΔΕΝ προσφέρεται η επιλογή ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ σε αυτή την αγορά και δεν έχει σημειωθεί κανένα γκολ στο συγκεκριμένο ημίχρονο, τα στοιχήματα σε οποιαδήποτε ομάδα θα είναι χαμένα. Η παράταση δεν μετρά για τους σκοπούς αυτής της αγοράς.  

14. Ομάδα που θα σκοράρει τελευταία:  Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί. 

15. 1X2 και Over/Under (αποτέλεσμα αγώνα και Over/Under): Μια πρόβλεψη σχετικά με το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα καθώς και τον συνολικό αριθμό γκολ που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού, Over/Under π.χ. Η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει τον αγώνα και θα σημειωθούν Over 2,5 γκολ. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε όλα τα στοιχήματα γι'αυτές τις αγορές θα θωρούνται άκυρα. 

16. Αποτέλεσμα αγώνα και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες: Μια πρόβλεψη για το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα σκοράροντας και οι δύο ομάδες ένα γκολ κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. Όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο αυτής της αγοράς που περιλαμβάνει τη νίκη της ομάδας 1 ή της ομάδας 2, και τις δύο ομάδες να μην σκοράρουν, και τις δύο ομάδες να σκοράρουν και τον αγώνα να λήγει με ισοπαλία. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε όλα τα στοιχήματα γι'αυτές τις αγορές θα θωρούνται άκυρα. 

17. Αγορές σκόρερ

Όλα τα στοιχήματα σκόρερ (1ος/τελευταίος/ανά πάσα στιγμή) προσφέρονται για επιλεγμένους μεγάλους αγώνες. Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει (1ος/τελευταίος/ανά πάσα στιγμή) στον αγώνα κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού μόνο. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για οποιεσδήποτε αγορές σκόρερ. Οι τιμές για παίκτες που δεν έχουν απόδοση είναι πάντα διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης και οι παίκτες αυτοί θα μετρούν ως νικητές σε περίπτωση που σκοράρουν χωρίς να έχουν λάβει απόδοση. 

α.) 1ος σκόρερ στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το πρώτο έγκυρο γκολ. Σημειώστε ότι τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τον διακανονισμό στοιχημάτων. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, το πρώτο έγκυρο γκολ θα μετράει. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων', γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα γι' αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα.  

“Αυτογκόλ”: Εάν το πρώτο γκολ είναι “αυτογκόλ”, αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα. 

“Εκτός λίστας”: Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν είναι στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν από την επίτευξη του πρώτου γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα. 

β.) Τελευταίος σκόρερ στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το τελευταίο έγκυρο γκολ στον αγώνα. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Εάν ο παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων". Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα. 

“Αυτογκόλ”: Εάν το τελευταίο γκολ είναι "αυτογκόλ", αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο τελευταίο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες" και όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες θα είναι άκυρα. 

"Εκτός λίστας": Εάν το τελευταίο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν υπάρχει στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες" και όλα τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες θα είναι άκυρα. 

γ.) Σκόρερ του αγώνα οποιαδήποτε στιγμή: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται σύμφωνα με όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν ένα έγκυρο γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

δ.) Παίκτης που θα σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται για όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν 2 ή περισσότερα έγκυρα γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

ε.) Παίκτης που θα σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται για όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν 3 ή περισσότερα έγκυρα γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

στ.) Παίκτης που θα σκοράρει και η ομάδα του θα κερδίσει/χάσει/έρθει ισόπαλη στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει όλων των παικτών που σκόραραν ένα έγκυρο γκολ και η ομάδα τους κέρδισε/έχασε/ήρθε ισόπαλη στον αγώνα. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση των 90 λεπτών και έχει σημειωθεί ένα γκολ, τα στοιχήματα είναι άκυρα.

ζ.) Σκορκάστ: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του πρώτου παίκτη που θα σκοράρει ένα 'έγκυρο γκολ' και του τελικού σκορ. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν σε ό,τι αφορά τον πρώτο σκόρερ γκολ αλλά θα μετρούν ως προς το σωστό σκορ. Εάν ένας παίκτης δεν είναι στο γήπεδο την ώρα ή πριν από την ώρα του πρώτου γκολ, τότε ο παίκτης θα θεωρείται ως "μη συμμετέχων" ("non-runner"). Όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη/τη βαθμολογία θα θεωρούνται άκυρα. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Η τιμή σκορκάστ θα είναι διαφορετική από την αθροιστική τιμή για δύο διαφορετικά αποτελέσματα.

η.) Παίκτης που θα σκοράρει ΠΡΩΤΟΣ και η ομάδα του θα κερδίσει/χάσει/έρθει ισόπαλη στον αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει των παικτών που θα σκοράρουν το πρώτο έγκυρο γκολ και της ομάδας τους που θα κερδίσει/χάσει/έρθει ισόπαλη στον αγώνα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων', γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα γι' αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα.  Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση των 90 λεπτών και έχει σημειωθεί ένα γκολ, τα στοιχήματα είναι άκυρα.

θ.)  Πρώτος σκόρερ γκολ γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας:  Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το πρώτο έγκυρο γκολ για τη δική του ομάδα. Σημειώστε ότι τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τον διακανονισμό στοιχημάτων. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, το πρώτο έγκυρο γκολ θα μετράει. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ για την ομάδα του, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων' και όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα.  

“Αυτογκόλ”: Εάν το πρώτο γκολ είναι “αυτογκόλ”, αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα. 

“Εκτός λίστας”: Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν είναι στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν από την επίτευξη του πρώτου γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα. 

ι.) Ο παίκτης θα σκοράρει ακριβώς 1/2/3: Για να κερδίσετε θα πρέπει να προβλέψετε επιτυχώς τον παίκτη που θα σκοράρει ακριβώς 1/ 2 /3 γκολ κατά τη διάρκεια των  90 λεπτών. Τα στοιχήματα ισχύουν εφόσον ο επιλεγμένος παίκτης σας παίξει κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα. Εάν ο επιλεγμένος παίκτης σας δεν λάβει καθόλου μέρος στον αγώνα, τα στοιχήματα είναι άκυρα.   

ια.) Ο παίκτης θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα: Για να κερδίσετε θα πρέπει να προβλέψετε με επιτυχία ποιος παίκτης θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα δύο ημίχρονα του κανονικού παιχνιδιού (90 λεπτά). Τα στοιχήματα ισχύουν εφόσον ο παίκτης που επιλέξατε λάβει μέρος και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Διαφορετικά, τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.   

ιβ.) Ο παίκτης θα σκοράρει περισσότερα γκολ από την αντίπαλη ομάδα: Για να κερδίσετε θα πρέπει να προβλέψετε επιτυχώς τον παίκτη που θα σημειώσει περισσότερα γκολ από ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών. π.χ. Ο Harry Kane σκοράρει 2 για την Τότεναμ σε μία νίκη 3-1 επί της Τσέλσι - Ο Kane σκόραρε περισσότερα γκολ από την αντίπαλι ομάδα κατά 2-1. Τα στοιχήματα ισχύουν εφόσον ο επιλεγμένος παίκτης σας παίξει κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα. Εάν ο επιλεγμένος παίκτης σας δεν λάβει μέρος στον αγώνα, τα στοιχήματα είναι άκυρα.   

ιγ.) Ο παίκτης θα σκοράρει το νικητήριο γκολ: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει στον αγώνα εντός 90 λεπτών. Εάν ο αγώνας δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε τιμές για όλους του πιθανούς παίκτες. Ωστόσο, οι τιμές για παίκτες που δεν έχουν απόδοση είναι πάντα διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος και οι παίκτες αυτοί θα μετρούν ως νικητές σε περίπτωση που σκοράρουν το νικητήριο γκολ. Εάν μια ομάδα κερδίσει με περισσότερα του ενός γκολ, το διαχωριστικό γκολ θα θεωρείται το νικητήριο γκολ - εάν ένας αγώνας ολοκληρωθεί 3-1, ο παίκτης που θα σκοράρει για να γίνει το σκορ 2-1 θα διακανονίζεται ως νικητής. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν. Εάν ένα αυτογκόλ θεωρηθεί το νικητήριο γκολ, ο διακανονισμός μεταφέρεται στο επόμενο γκολ. Εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με 2-0 αφού ένα αυτογκόλ το κάνει 1-0, ο σκόρερ του γκολ που θα κάνει το 2-0 θα θεωρείται ο νικητής. Εάν το νικητήριο γκολ είναι αυτογκόλ χωρίς σκοράρισμα άλλων γκολ στη συνέχεια (δηλ. 1-0), όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το ποιος σκόραρε τα γκολ σε έναν αγώνα, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του πρώτου αποτελέσματος που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο φορέα διεξαγωγής/πηγή ή εναλλακτικά την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε διοργάνωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα/διοργάνωσης. Οποιεσδήποτε διορθώσεις ή τροποποιήσεις σε αυτό το αποτέλεσμα, δεν θα ισχύουν για σκοπούς διακανονισμού. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από τον επίσημο φορέα διεξαγωγής/πηγή ή την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε διοργάνωσης ή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο επίσημος φορέας διεξαγωγής/πηγή ή η επίσημη ιστοσελίδα δίνουν εσφαλμένο αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσουμε ανεξάρτητες πηγές όπως κάποια Ένωση Τύπου για να κριθεί ο διακανονισμός. Σε περίπτωση απουσία οποιωνδήποτε συνεκτικών, ανεξάρτητων στοιχείων ή σε περίπτωση σοβαρά αντικρουόμενων ενδείξεων, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει των δικών μας στατιστικών.  

ιδ.) Head-to-head στοιχήματα σκόρερ γκολ αγώνα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Και οι δύο παίκτες θα πρέπει να εκκινήσουν στον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν οποιοσδήποτε από τους δύο παίκτες δεν καταφέρει να ξεκινήσει τον αγώνα, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 

ιε.) Επόμενος σκόρερ γκολ (εντός παιχνιδιού): Απαιτεί να προβλέψετε τον παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο γκολ στον αγώνα. Διατίθεται μόνο εντός παιχνιδιού. Μόνο 90 λεπτά, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Όλοι οι παίκτες που έχουν λάβει έστω και λίγο μέρος στον αγώνα πριν από το σκοράρισμα του επόμενου γκολ, θα θεωρούνται συμμετέχοντες. Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν λαμβάνουν καθόλου μέρος στον αγώνα πριν από το σκοράρισμα του επόμενου γκολ θα ακυρώνονται. Εάν δεν σημειωθούν επόμενα γκολ, η επιλογή "Κανένας σκόρερ γκολ" θα θεωρείται νικητήρια επιλογή. Εάν δεν προσφέρεται τιμή για "Κανένας σκόρερ γκολ" και δεν σημειωθεί κανένα επόμενο γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα στην αγορά θα είναι άκυρα. Εάν δίδονται αποδόσεις για αυτογκόλ, όταν το επόμενο γκολ είναι αυτογκόλ, τα στοιχήματα στους συγκεκριμένους παίκτες που θα σκοράρουν το επόμενο γκολ θα διακανονίζονται ως χαμένα. Εάν δεν προσφέρεται τιμή για αυτογκόλ, η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του επόμενου γκολ που θα ακολουθήσει του αυτογκόλ. 

ιστ.) 1ος σκόρερ γκολ - Μονό/Ζυγό λεπτό γκολ: Το στοίχημα αποτελείται από δύο ξεχωριστές επιλογές. Ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και η χρονική στιγμή του γκολ ως μονός ή ζυγός αριθμός. Και τα δύο μέρη της επιλογής πρέπει να είναι σωστά για να θεωρηθεί το στοίχημα νικητήριο. Εάν η επιλογή Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει δεν έχει λάβει καθόλου μέρος στον αγώνα κατά τη χρονική στιγμή επίτευξης του πρώτου γκολ, το στοίχημα θα είναι άκυρο. Εάν το παιχνίδι ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, το στοίχημα θα θεωρηθεί χαμένο, εκτός κι εάν η επιλογή σας δεν έλαβε καθόλου μέρος στον αγώνα, στην οποία περίπτωση το στοίχημα θα θεωρηθεί άκυρο. Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του πρώτου αποτελέσματος που θα ανακοινωθεί από τον επίσημο φορέα διεξαγωγής/πηγή ή εναλλακτικά την επίσημη ιστοσελίδα της αντίστοιχης διοργάνωσης. Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις στο τέλος οποιουδήποτε ημιχρόνου, το στοίχημα θα διακανονίζεται βάσει του επίσημου αποτελέσματος που ανακοινώνεται. Για παράδειγμα, εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ο επίσημος φορέας διεξαγωγής/πηγή ή εναλλακτικά η επίσημη ιστοσελίδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης ανακοινώσουν ως χρονική στιγμή επίτευξης του γκολ το 45ο λεπτό, τότε για τους σκοπούς του διακανονισμού το γκολ θα θεωρηθεί ότι σημειώθηκε σε 'μονό' λεπτό.

ιζ.) Δόκιμοι: Οι δόκιμοι δεν μετρούν για τα στοιχήματα Πρώτος (ή Τελευταίος) παίκτης που θα σκοράρει.  

ιη.) 1ος σκόρερ γκολ Timecast/ Timecast Plus: Αυτό αφορά τη χρονική στιγμή επίτευξης του πρώτου γκολ και τον παίκτη που το σημείωσε. Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που σκόραρε το πρώτο έγκυρο γκολ. Σημειώστε ότι τα αυτογκόλ δεν μετρούν για τον διακανονισμό στοιχημάτων. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί ανά πάσα στιγμή, το πρώτο έγκυρο γκολ θα μετράει. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, τότε αυτός θεωρείται ως 'μη συμμετέχων', γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα γι' αυτόν τον παίκτη θεωρούνται άκυρα.  

“Αυτογκόλ”: Εάν το πρώτο γκολ είναι “αυτογκόλ”, αυτή η αγορά θα διακανονίζεται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο έγκυρο γκολ, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο προτού σημειωθεί το πρώτο γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται “μη συμμετέχοντες”. Όλα τα στοιχήματα γι'αυτούς τους παίκτες θα θεωρούνται άκυρα.

“Εκτός λίστας”: Εάν το πρώτο γκολ σημειωθεί από παίκτη που δεν είναι στη λίστα παικτών προς στοιχηματισμό, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται "χαμένα", εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν από την επίτευξη του πρώτου γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί θα θεωρούνται "μη συμμετέχοντες". Τα στοιχήματα σε αυτούς τους παίκτες είναι άκυρα. Για σκοπούς διακανονισμού, το 1ο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού ξεκινά από το 1ο δευτερόλεπτο έως το 59ο δευτερόλεπτο. Το 2ο λεπτό ξεκινά από το 1ο λεπτό έως το 1ο λεπτό και 59ο δευτερόλεπτο και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα, εάν το στοίχημα τοποθετηθεί στο πρώτο γκολ που θα σημειωθεί μεταξύ 1ου και 1ου λεπτού και το γκολ σημειωθεί στο 10ο λεπτό και 49ο δευτερόλεπτο, το στοίχημα θεωρείται χαμένο καθώς εμπίπτει στο χρονικό πλαίσιο 11ου έως 20ου λεπτού.  

Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα είναι το πλαίσιο 41ο-50ο λεπτό. Εάν το γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα ήταν το πλαίσιο 81ο-90ο λεπτό. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί μετά το σκοράρισμα του πρώτου γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

ιθ.) Σκόρερ γκολ οποιαδήποτε στιγμή Timecast/ Timecast Plus: Αυτό αφορά τη χρονική στιγμή που ένας παίκτης θα σημειώσει ένα γκολ πριν/μετά από κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται σύμφωνα με όλους τους παίκτες που θα σκοράρουν ένα έγκυρο γκολ. Εάν ένας παίκτης δεν εισέλθει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε αυτός ο παίκτης θα θεωρείται "μη συμμετέχων" - όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη θα είναι άκυρα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή, όλα τα στοιχήματα θα παραμένουν έγκυρα εφόσον έχουν ήδη καθοριστεί, εκτός από τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για σκοπούς διακανονισμού, το 1ο λεπτό του αγώνα ξεκινά το 1ο δευτερόλεπτο και τελειώνει το 59ο δευτερόλεπτο. Το 2ο λεπτό ξεκινά από το 1ο λεπτό έως το 1ο λεπτό και 59ο δευτερόλεπτο και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα, εάν το στοίχημα τοποθετηθεί στο πρώτο γκολ που θα σημειωθεί μεταξύ 1ου και 1ου λεπτού και το γκολ σημειωθεί στο 10ο λεπτό και 49ο δευτερόλεπτο, το στοίχημα θεωρείται χαμένο καθώς εμπίπτει στο χρονικό πλαίσιο 11ου έως 20ου λεπτού.  

Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα είναι το πλαίσιο 41ο-50ο λεπτό. Εάν το γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα ήταν το πλαίσιο 81ο-90ο λεπτό.  Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί μετά το σκοράρισμα του πρώτου γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

κ.)Σύνολο αριθμών φανέλας   Τα αυτογκόλ μετρούν, δηλαδή ο αριθμός φανέλας του σκόρερ αυτογκόλ θα μετρά προς όφελος της πλευράς που πιστώθηκε το γκολ. Ο αριθμός της φανέλας θα είναι ό,τι φορά ο παίκτης όταν εισέρχεται για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του αγώνα (ή σε περίπτωση αλλαγής, όταν μπαίνει στο γήπεδο). Οποιοσδήποτε παίκτης δεν έχει νούμερο στη φανέλα θα του απονέμεται ο αριθμός 12. Σε περίπτωση εγκατάλειψης αγώνα πριν από την ολοκλήρωσή του, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός εάν έχουν ήδη διακανονιστεί.

κα.) Πώς θα σημειωθεί το πρώτο γκολ; Το "ελεύθερο χτύπημα" είναι η νικητήρια επιλογή εάν αυτός που εκτελεί το ελεύθερο χτύπημα σκοράρει απευθείας από το ελεύθερο και κατονομαστεί ως σκόρερ. Οποιοδήποτε γκολ σημειωθεί και δεν είναι “Αυτογκόλ”, απευθείας “Ελεύθερο χτύπημα”, “Πέναλτι” ή “Κεφαλιά” διακανονίζεται ως “χτύπημα”. Αυτό σημαίνει ότι όταν η μπάλα μπει στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα έγκυρο γκολ από οποιοδήποτε σημείο του σώματος εκτός από το κεφάλι και δεν πρόκειται για "Αυτογκόλ", απευθείας "Ελεύθερο χτύπημα" ή "Πέναλτι", τότε αυτό θεωρείται "Σουτ". Αυτός ο κανόνας ισχύει και για στοιχήματα σε επακόλουθα γκολ. Ενδέχεται επίσης να προσφέρουμε εάν θα σημειωθεί το πρώτο γκολ σε έναν αγώνα - με αριστερό πόδι, δεξί πόδι, κεφαλιά ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.  

Εάν το γκολ πιστωθεί σε παίκτη, αλλά εκτραπεί από άλλο παίκτη προτού μπει στην εστία, η εκτροπή δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Για παράδειγμα, εάν ο παίκτης χτυπήσει τη μπάλα με το αριστερό του πόδι αλλά η μπάλα εκτραπεί από το γόνατο του αμυνόμενου και μπει γκολ, η επιλογή 'αριστερό πόδι' εξακολουθεί να παραμένει η νικητήρια επιλογή.  

Τα αυτογκόλ δεν μετρούν για αυτή την αγορά - εάν το γκολ θεωρεί αυτογκόλ, τότε όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του επόμενου γκολ.

18. Στοίχημα Handicap: Τα στοιχήματα Handicap διακανονίζονται με δεδομένο ότι μία από τις ομάδες λαμβάνει εναρκτήριο γκολ. Τα στοιχήματα διακανονίζονται προσθέτοντας ή αφαιρώντας το εναρκτήριο γκολ στο κανονικό αποτέλεσμα. Τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού. 

19. Κανονική διάρκεια/Ημίχρονο: Τα στοιχήματα είναι διαθέσιμα για τους περισσότερους αγώνες όπου αναφέρονται τιμές 1Χ2. Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του αποτελέσματος του αγώνα στο ημίχρονο και στην κανονική διάρκεια (π.χ. στο τέλος των 45 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων, και του σφυρίγματος λήξης). Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού. 

20. Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου/Αποτελεσμα 2ου ημιχρόνου Οι πελάτες θα χρειαστεί να προβλέψουν το αποτέλεσμα για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά σε έναν αγώνα 90 λεπτών. Για παράδειγμα: Εάν η Λίνκολν παίζει ενάντια στην Ντάγκενχαμ και προηγείται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και ο αγώνας ολοκληρωθεί στο 1-0 μετά από 90 λεπτά, το αποτέλεσμα θα διακανονίζεται με την Λίνκολν ως νικήτρια του πρώτου ημιχρόνου και ισοπαλία ως αποτέλεσμα του δεύτερου ημιχρόνου.

21. Διπλή ευκαιρία: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει των παρακάτω πιθανών αποτελεσμάτων σε ειδικό ποδοσφαιρικό αγώνα, π.χ. 

 • 1 ή X – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε έδρα είτε ισοπαλία, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές. 
 • Χ ή 2 – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε ισοπαλία είτε εκτός έδρας, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές. 
 • 1 ή 2 – Εάν το αποτέλεσμα είναι είτε έδρα είτε εκτός έδρας, τότε τα στοιχήματα αυτής της επιλογής θεωρούνται νικητές. 

Εάν ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, η ομάδα που αναφέρεται πρώτη θεωρείται ότι παίζει εντός έδρας για τους σκοπούς του στοιχήματος. Όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του κανονικού παιχνιδιού, π.χ. το Σέλτικ εναντίον Ρέιντζερς θα εμφανίζεται ως εξής:  

 • Γηπεδούχος/Ισοπαλία - Σέλτικ για νίκη/Αγώνας λήγει σε ισοπαλία  
 • Φιλοξενούμενη/Ισοπαλία - Ρέιντζερς για νίκη/Αγώνας λήγει σε ισοπαλία  
 • Γηπεδούχος/Φιλοξενούμενη - Σέλτικ για νίκη/Ρέιντζερς για νίκη 

22. Ισοπαλία χωρίς στοίχημα: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα; Εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με ισοπαλία, τότε τα στοιχήματα θα επιστρέφονται, π.χ. ισοπαλία χωρίς στοίχημα, έδρα χωρίς στοίχημα και εκτός έδρας χωρίς στοίχημα. 

23. Αγορές κόρνερ: Τα κόρνερ που απονέμονται αλλά δεν εκτελούνται δεν μετρούν π.χ. κόρνερ που δίνεται πριν από το τελικό σφύριγμα και δεν εκτελείται πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, τότε αυτό δεν θα μετρά για τους σκοπούς του διακανονισμού. 

α.) Αριθμός κόρνερ σε συγκεκριμένη 15λεπτη περίοδο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται κατά το ακριβές διάστημα που τα κόρνερ εκτελούνται ή λεπτομερώς αναφέρονται από τους σχετικούς τρίτους παρόχους ροής. Εάν οποιοδήποτε κόρνερ δεν εκτελεστεί, δεν θα μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος. 

β.) Αριθμός κόρνερ (κανονική διάρκεια) – σύνολο over/under: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του συνολικού αριθμού κόρνερ στην κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί. 

γ.) Αριθμός κόρνερ – Ομάδα 1/Ομάδα 2 για 1ο ημίχρονο και 2ο ημίχρονο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του συνολικού αριθμού κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι για συγκεκριμένη ομάδα και συγκεκριμένο ημίχρονο παιχνιδιού. 

δ.) Περισσότερα κόρνερ – Ομάδα (1 Χ 2): Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ομάδας που λαμβάνει τα περισσότερα κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 

ε.) Περισσότερα κόρνερ 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο (1 Χ 2): Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται στο ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ στο κανονικό παιχνίδι. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 

στ.) Ποια ομάδα θα έχει πρώτη 3 κόρνερ στον αγώνα και Ποια ομάδα θα έχει πρώτη 3 κόρνερ στον αγώνα – 2ο ημίχρονο: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ομάδας που θα πετύχει πρώτη τον αναφερόμενο αριθμό κόρνερ. Σε περίπτωση εγκατάλειψης πριν από την ολοκλήρωση του κανονικού παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εάν ο αναφερόμενος αριθμός κόρνερ δεν επιτευχθεί από καμία ομάδα. 

ζ.) Αριθμός κόρνερ – Μονά/Ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός κόρνερ θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη εκτέλεση κόρνερ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα). 

η.) Αριθμός κόρνερ 1ο ημίχρονο – Μονά/ζυγά: Πρόβλεψη εάν ο συνολικός αριθμός κόρνερ στο 1ο ημίχρονο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός (η μη εκτέλεση κόρνερ θεωρείται ζυγό αποτέλεσμα). 

θ.) Κόρνερ - Διπλό αποτέλεσμα: Αυτή η αγορά προσφέρει στοιχήματα για το ποια ομάδα θα λάβει τα περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και ποια ομάδα θα λάβει τα περισσότερα στο 2ο ημίχρονο.

ι.) Για σκοπούς διακανονισμού, η χρονική στιγμή οποιωνδήποτε κόρνερ θα βασίζεται στη στιγμή που έγινε το σουτ και όχι στη στιγμή που αυτό δόθηκε.

24. Αγορές καρτών/ποινών:

Όλες οι κάρτες που δίνονται θα αφορούν μόνο το κανονικό παιχνίδι, συνεπώς εάν κάποια κάρτα δοθεί κατά την παράταση δεν θα μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος. Οποιεσδήποτε κάρτες ακυρωθούν από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσες δοθούν σε μη ενεργούς παίκτες καθώς και οι κάρτες που δίνονται πριν από τη σέντρα ή μετά το τελικό σφύριγμα, δεν θα μετρούν. Οι κάρτες που δίδονται κατά τη διάρκεια της διακοπής ημιχρόνου μετρούν στις αγορές δεύτερου ημιχρόνου και πλήρους διάρκειας.

Οι κάρτες που δίνονται μεταξύ τελικού σφυρίγματος της κανονικής διάρκειας και της έναρξης της παράτασης δεν θα μετρούν.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, ο διακανονισμός των στοιχημάτων γίνεται με τον συνολικό αριθμό στοιχημάτων που προκύπτουν σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά FIFA ή UEFA. Για τον διακανονισμό, θα χρησιμοποιείται το επίσημο αποτέλεσμα από την ιστοσελίδα της FIFA ή της UEFA.

α) Πρώτη κίτρινη/κόκκινη κάρτα: την περίπτωση που δύο ή περισσότεροι παίκτες λάβουν κάρτα για το ίδιο περιστατικό, τότε ο παίκτης που έλαβε πρώτος την κάρτα από τον διαιτητή θα θεωρείται νικητής για τους σκοπούς διακανονισμού. Όταν ο επιλεγμένος παίκτης δεν συμμετέχει ή μπει στον αγώνα μετά την παραλαβή της πρώτης κάρτας, τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα.

β.) Θα λάβει ο (παίκτης X) μια κίτρινη κάρτα (μόνο στο κανονικό παιχνίδι); Μόνο οι παίκτες που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα είναι έγκυροι για αυτή την αγορά. Οι κάρτες που δίδονται σε μη παίκτες, δηλαδή σε μάνατζερ, αντικαταστάτες κ.ο.κ. δεν υπολογίζονται.

γ.) Ο αριθμός των κίτρινων καρτών (σύνολο): Εάν ένας παίκτης πάρει αποβολή για δύο κίτρινες κάρτες, θα προσμετρούνται ως δύο κίτρινες κάρτες, π.χ.: 1 κίτρινη κάρτα - 1, 2 κίτρινες κάρτες που οδηγούν σε κόκκινη κάρτα - 2, απευθείας κόκκινη κάρτα - 0 κίτρινες κάρτες. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν η αγορά έχει ήδη κριθεί, π.χ. η Ομάδα Α έχει πάνω από 2,5 κίτρινες κάρτες - το στοίχημα για τρεις κίτρινες κάρτες στην Ομάδα A πριν από την εγκατάλειψη θεωρείται νικητήριο. Οι κάρτες που δίδονται σε μη παίκτες, δηλαδή σε μάνατζερ, αντικαταστάτες κ.ο.κ. δεν υπολογίζονται.

δ.) Ο αριθμός των κόκκινων καρτών (σύνολο): Εάν ένας παίκτης πάρει αποβολή για δύο κίτρινες κάρτες, θα προσμετρούνται ως μία κόκκινη κάρτα. Οι απευθείας κόκκινες κάρτες θα προσμετρούνται ως μία κόκκινη κάρτα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν η αγορά έχει ήδη κριθεί, π.χ. η Ομάδα Α έχει πάνω από 0.5 κόκκινη κάρτα - το στοίχημα για 1 κόκκινη κάρτα στην Ομάδα A πριν από την εγκατάλειψη θεωρείται νικητήριο.

ε.) Ο αριθμός των καρτών (σύνολο κίτρινων και κόκκινων καρτών): Το μέγιστο όριο καρτών που μπορούν να δοθούν σε κάθε παίκτη είναι τρεις, π.χ.: Μία κίτρινη κάρτα - 1, Απευθείας κόκκινη κάρτα - 2, δύο κίτρινες κάρτες που οδηγούν σε κόκκινη - 3. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν η αγορά έχει ήδη κριθεί, π.χ. η Ομάδα Α έχει πάνω από 3,5 κίτρινες κάρτες - το στοίχημα για 3 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη κάρτα στην Ομάδα A πριν από την εγκατάλειψη θεωρείται νικητήριο.

ζ.) Ο αριθμός των κίτρινων καρτών (πόντοι): Εάν ένας παίκτης πάρει αποβολή για δύο κίτρινες κάρτες, θα προσμετρούνται ως δύο κίτρινες κάρτες, π.χ.: μία κίτρινη κάρτα - 10 πόντοι, δύο κίτρινες κάρτες που οδηγούν σε κόκκινη κάρτα - 20 πόντοι, απευθείας κόκκινη κάρτα - 0 πόντοι. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν η αγορά έχει ήδη κριθεί, π.χ. η Ομάδα Α έχει πάνω από 25 πόντους σε κίτρινες κάρτες - τρεις κίτρινες κάρτες έχουν δοθεί στην Ομάδα Α (30 πόντοι) πριν από την εγκατάλειψη, οπότε το στοίχημα θεωρείται νικητήριο.

η.) Ο αριθμός πόντων από κόκκινες κάρτες: Εάν ένας παίκτης πάρει αποβολή για δύο κίτρινες κάρτες, θα προσμετρούνται ως μία κόκκινη κάρτα (25 πόντοι). Σε περίπτωση που ο αγώνας διακοπεί οριστικά, όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός εάν έχει ήδη καθοριστεί η αγορά, π.χ.: η Ομάδα Α έχει πάνω από 20 πόντους από κόκκινες κάρτες - 1 κόκκινη κάρτα (25 πόντοι) που δόθηκε στον Ομάδα Α πριν από την οριστική διακοπή του αγώνα, οπότε η Ομάδα Α νικά μετά τον διακανονισμό.

θ.) Ο αριθμός των πόντων από τα στοιχήματα συνδυαστικά: Μία κίτρινη κάρτα - 10 πόντοι, Απευθείας κόκκινη κάρτα - 25 πόντοι, Δύο κίτρινες κάρτες που οδηγούν σε κόκκινη κάρτα - 35 πόντοι. Σε περίπτωση που ο αγώνας διακοπεί οριστικά, όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν εκτός εάν έχει ήδη καθοριστεί η αγορά, π.χ.: η Ομάδα Α έχει πάνω από 20 πόντους από κόκκινες κάρτες - 1 κόκκινη κάρτα (25 πόντοι) που δόθηκε στην Ομάδα Α πριν από την οριστική διακοπή του αγώνα, οπότε η Ομάδα Α νικά μετά τον διακανονισμό.

25. Στοιχηματισμός ημιχρόνου:  Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ισχύουν για την περίοδο από την έναρξη του αγώνα έως και τη λήξη του 1ου ημιχρόνου (π.χ. στο τέλος των 45 λεπτών μαζί με καθυστερήσεις). Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί. Αυτό περιλαμβάνει στοιχήματα για την αγορά ‘Ημίχρονο ή Τελικό’ (το στοίχημα κερδίζεται εάν το αποτέλεσμα είναι είτε ημιχρόνου είτε τελικό) όπου εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί μετά από την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου, τότε οι νικητήριες επιλογές για την περίοδο αυτή θα ισχύουν ενώ όλα τα άλλα στοιχήματα θα είναι άκυρα.  

α.)  Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ισχύουν για την περίοδο μεταξύ της λήξης του 1ου ημιχρόνου και της έναρξης του 2ου ημιχρόνου. 
β.)  Όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αποτελέσματα που προκύπτουν στο 2ο ημίχρονο ισχύουν για την περίοδο από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έως και τη λήξη του 2ου ημιχρόνου. 
γ.)  Η έναρξη/λήξη του ημιχρόνου καθορίζεται από το σφύριγμα του διαιτητή, ο οποίος ορίζει την έναρξη/λήξη του αντίστοιχου ημιχρόνου. 
δ.)  Όλες οι κάρτες που δίνονται εκτός κανονικής διάρκειας παιχνιδιού δεν θα μετρούν (οι κάρτες ημιχρόνου μετρούν, αλλά οτιδήποτε μετά την κανονική διάρκεια όχι).

26. Ομάδα που θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα: Τα 90 λεπτά του αγώνα θεωρούνται ως δύο ξεχωριστά 45λεπτα και, για τον λόγο αυτό, η επιλογή σας θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ από την άλλη ομάδα και στα δύο ημίχρονα, π.χ. εάν η επιλογή σας σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και ο αγώνας ολοκληρωθεί με σκορ 1-0, παρόλο που το πρώτο ημίχρονο θεωρείται κερδισμένο με 1-0, το σκορ του δεύτερου 45λεπτου ήταν 0-0 και, κατά συνέπεια, ισοπαλία. Εάν προκύψει κάτι τέτοιο, μόνο το πρώτο ημίχρονο θεωρείται νικητήρια επιλογή και, για τον λόγο αυτό, τα στοιχήματα διακανονίζονται ως χαμένα. 

27. Αυτογκόλ:  Ομάδες: Σε ό,τι αφορά τα στοιχήματα ομάδων, τα αυτογκόλ πάντα μετρούν υπέρ της ομάδας που πιστώθηκε το γκολ στον αγώνα. Π.χ. εάν ο παίκτης της Ομάδας Α σημειώσει αυτογκόλ, το γκολ πιστώνεται στην Ομάδα Β για τους σκοπούς του στοιχήματος. 

α.) Σκόρερ γκολ: για τα στοιχήματα που αφορούν σκόρερ γκολ, τα αυτογκόλ δεν μετρούν ως προς τους σκοπούς του διακανονισμού στοιχήματος. 
β.) Για όλα τα άλλα στοιχήματα που αφορούν γκολ, τα αυτογκόλ μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. 

28. Αγορές γκολ:

α.) Υψηλότερο σκορ ημιχρόνου: Για  αυτή την αγορά χρειάζεται να αποφασίσετε ποιο από τα δύο ημίχρονα θα περιλαμβάνει περισσότερα γκολ και επίσης εάν τα δύο ημίχρονα θα έρθουν ισόπαλα, δηλαδή  και τα δύο ημίχρονα θα περιλαμβάνουν τον ίδιο αριθμό γκολ.

β.) Χρονική στιγμή πρώτου γκολ: Για αυτή τη αγορά χρειάζεται να αποφασίσετε τη χρονική στιγμή που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στον αγώνα, εντός των αναφερόμενων χρονικών πλαισίων. Σε αυτή την αγορά θα γίνονται δεκτά μόνο μονά στοιχήματα.  

γ.) Ομάδα/αγώνας με το υψηλότερο σκορ: Στοιχηματίστε ποια ομάδα/αγώνας θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ μίας συγκεκριμένης αγωνιστικής. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ισχύουν κανόνες dead heat, εκτός εάν δίδεται τιμή για ισοπαλία.  

Μόνο τα αναφερόμενα παιχνίδια μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος. Εάν προσφέρονται πέντε ή περισσότερα παιχνίδια και δύο ή περισσότερα από αυτά αναβληθούν, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Εάν προσφέρονται λιγότερα από πέντε παιχνίδια και ένα ή περισσότερα από αυτά αναβληθεί, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.  

29. Ροή αγώνα: Αυτό το στοίχημα θα διακανονίζεται βάσει της πρώτης ομάδας που θα πάρει προβάδισμα σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, ανεξαρτήτως του πόσες φορές ενδέχεται να άλλαξε το προβάδισμα στο μεταξύ. 

30. Ομάδα που θα προηγηθεί οποιαδήποτε στιγμή: Τα στοιχήματα διακανονίζονται όταν μια ομάδα προηγηθεί σε έναν αγώνα. Τα αυτογκόλ ΜΕΤΡΟΥΝ για αυτή την αγορά, π.χ. η Τσέλσι παίζει ενάντια στην Σπερς και η Τσέλσι προηγείται μέσω αυτογκόλ από παίκτη της Σπερς. Η Τσέλσι θα πιστωθεί το γκολ, συνεπώς η επιλογή 'Τσέλσι' αναδεικνύεται νικητήρια επιλογή για την αγορά "Ομάδα που θα προηγηθεί οποιαδήποτε στιγμή". Και οι δύο ομάδες θα διακανονίζονται ως νικήτριες σε αυτή την αγορά, π.χ. εάν η Τσέλσι προηγηθεί με 1-0 και στη συνέχεια η Σπερς πάρει προβάδισμα με 2-1, τότε και οι δύο ομάδες έχουν ηγηθεί στον αγώνα και έτσι και οι δύο επιλογές είναι νικητήριες. Ισχύουν οι κανόνες για στοιχηματισμό εντός των κανονικών 90 λεπτών.  

Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί μετά την έναρξή του, όλα τα στοιχήματα για αυτή την αγορά θα θεωρούνται άκυρα, εκτός από τις περιπτώσεις που ο διακανονισμός έχει ήδη κριθεί. Για παράδειγμα, εάν οποιαδήποτε ή και οι δύο ομάδες είχαν πάρει προβάδισμα τη στιγμή της εγκατάλειψης, τότε το 'Ναι' θα διακανονίζεται ως νικητήρια επιλογή για τις συγκεκριμένες επιλογές.

31. Ομάδα που θα προηγηθεί στο ημίχρονο & δεν θα πάρει τη νίκη: Οι τιμές αφορούν την ομάδα που θα κερδίζει στο ημίχρονο αλλά δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα (π.χ. ήττα ή ισοπαλία). Σε περίπτωση εγκατάλειψης του αγώνα πριν από την ολοκλήρωσή του, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.  

32. Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη ή τελευταία: Εάν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ, όλα τα στοιχήματα για τη συγκεκριμένη αγορά είναι άκυρα. Η παράταση δεν μετρά για τους σκοπούς αυτής της αγοράς.  

33. Χρονικές περίοδοι: Για όλα τα στοιχήματα που αφορούν ενέργειες ή αποτελέσματα που σχετίζονται με χρονικές περιόδους, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει της ακριβούς χρονικής στιγμής όπως εμφανίζεται στο ρολόι των τηλεοπτικών παρόχων/παρόχων ροής, π.χ. στοιχήματα 15λεπτου, χρονική στιγμή του πρώτου γκολ και χρονική στιγμή του τελευταίου γκολ. Εάν τα αποτελέσματα από την τηλεοπτική κάλυψη/τους παρόχους ροής δεν είναι διαθέσιμα ή είναι αμφιλεγόμενα, οι διακανονισμοί θα βασίζονται στα επίσημα στατιστικά και δεδομένα που παρέχουν τρίτοι πάροχοι ροής. 

α.) Στοίχημα για ελεύθερο χτύπημα, κόρνερ και πλάγιο στο 10ο λεπτό (μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ποινές, γκολ και το αποτέλεσμα στο τέλος εκείνης της 10λεπτης περιόδου): αυτή η αγορά προσφέρεται για τον αριθμό ελεύθερων χτυπημάτων, κόρνερ και πλάγιων, σε μια 10λεπτη περίοδο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το διάστημα από 80 λεπτά έως πλήρη διάρκεια θα περιλαμβάνει οποιονδήποτε χρόνο διακοπής/καθυστερήσεων στον αγώνα.  

 • Για σκοπούς διακανονισμού, ένα πέναλτι δεν ταξινομείται ως ελεύθερο χτύπημα και τα πραγματικά ελεύθερα χτυπήματα, κόρνερ ή πλάγια θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να προσμετρηθούν στο σύνολο. Με άλλα λόγια, η απλή απονομή ενός πλάγιου κ.λπ. δεν μετρά για τους σκοπούς του διακανονισμού.  

β.) Rapid Fire αγορές ποδοσφαίρου: Το Rapid Fire είναι ένα καινοτόμο και άμεσο προϊόν εντός παιχνιδιού που προσφέρεται σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Ένα συγκεκριμένο στοιχηματικό παράθυρο για την τοποθέτηση στοιχημάτων σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενο αποτέλεσμα στον αγώνα.   

Το Rapid Fire αποτελείται από τις ακόλουθες αγορές που θα προσφέρονται σε διάφορα διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα:   

 • Κομμάτι επόμενου σετ  
 • Τι έχει σειρά;   
 • Rapid γκολ   

Στοίχημα στο εάν θα σημειωθεί ένα γκολ στα επόμενα 60 δευτερόλεπτα από την εκτέλεση ενός ελεύθερου χτυπήματος, ενός κόρνερ ή ενός πέναλτι.   

Το στοιχηματικό παράθυρο για την αγορά Rapid γκολ συνήθως ενεργοποιείται πολύ σύντομα μετά από ένα σφύριγμα ελεύθερου χτυπήματος σε μια περιοχή επίθεσης, ενός κόρνερ ή πέναλτι και κλείνει λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκτέλεση αυτού του ελεύθερου χτυπήματος, κόρνερ ή πέναλτι.   

Μόλις εκτελεστεί ένα ελεύθερο χτύπημα ή πέναλτι, θα εμφανιστεί μια μπάρα αντίστροφης μέτρησης αρχίζοντας να μετρά αντίστροφα από το 60, αναπαριστώντας τα 60 δευτερόλεπτα μέσα στα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ένα γκολ ώστε να θεωρηθεί Rapid γκολ και κατά συνέχεια να θεωρηθεί το στοίχημα νικητήριο.   

Σε περίπτωση που ο διαιτητής σφυρίξει πέναλτι κατά τη διάρκεια της περιόδου των 60 δευτερολέπτων Rapid γκολ, το πέναλτι θα θεωρηθεί ότι εκτελέστηκε εντός της περιόδου 60 δευτερολέπτων εντός παιχνιδιού ανεξάρτητα από το πότε πραγματικά εκτελέστηκε.   

Για παράδειγμα: Εάν (i) ο διαιτητής σφυρίξει για πέναλτι στο 59ο δευτερόλεπτο μετά από κάποιο ελεύθερο χτύπημα και κόρνερ (ii) το πέναλτι είναι επιτυχές, τότε, ανεξάρτητα από το πότε εκτελέστηκε πραγματικά το πέναλτι, το γκολ θα θεωρείται ότι σημειώθηκε εντός της περιόδου των 60 δευτερολέπτων εντός παιχνιδιού για τους σκοπούς του στοιχήματος Rapid γκολ.  

Για σκοπούς αποτελέσματος, ένα γκολ θα θεωρηθεί ότι σημειώθηκε τη στιγμή που η μπάλα περάσει εξ ολοκλήρου τη γραμμή τέρματος εντός των δοκαριών της εστίας, υπό την προϋπόθεση ότι ο διαιτητής εν τέλει κατακυρώσει το γκολ. (π.χ. εάν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος εντός των δοκαριών της εστίας εντός της περιόδου των 60 δευτερολέπτων εντός παιχνιδιού Rapid γκολ, αλλά το γκολ δεν κατακυρωθεί γιατί π.χ. έγινε φάουλ πριν από την εκτέλεση, τότε το γκολ δεν θα θεωρηθεί ότι σημειώθηκε.)    

Οι αγορές Rapid Fire καθίστανται διαθέσιμες στους πελάτες σε διάφορα διαστήματα επιλεγμένων αγορών. Το αποτέλεσμα προσδιορίζεται εντός της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου του αγώνα όπως αναφέρεται στην επικεφαλίδα της αγοράς.   

Παράθυρο στοιχηματισμού: Όταν η αγορά ενεργοποιηθεί, θα εμφανιστεί μια μπάρα αντίστροφης μέτρησης 40 δευτερολέπτων με πράσινη επισήμανση και αυτή αποτελεί την περίοδο τοποθέτησης στοιχήματος. Ο μετρητής αντίστροφης μέτρησης θα αλλάξει σε κόκκινο χρώμα τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα της δυνατότητας στοιχηματισμού.   

Περίοδος 'αποστασιοποίησης': Μετά το πέρας του διαστήματος των 40 δευτερολέπτων αντίστροφης μέτρησης, ο μετρητής θα ξαναγίνει πράσινος δηλώνοντας περίοδο 'όχι άλλα στοιχήματα'. Η αγορά θα εμφανίζει αυτή την κατάσταση για 10 δευτερόλεπτα.   

Σε εξέλιξη: Ένα μήνυμα 'Σε εξέλιξη' θα εμφανιστεί με μπλε επισήμανση, μετά την περίοδο 'αποστασιοποίησης', δηλώνοντας ότι όλα τα στοιχήματα που έγινε δεκτά είναι πλέον ενεργά.   

Αποτέλεσμα: Μόλις γίνει γνωστό το αποτέλεσμα, η νικητήρια επιλογή θα επισημανθεί ενός της αγοράς, αυτό υποδηλώνει ότι τα στοιχήματα έχουν πλέον διακανονιστεί. Η αγορά Rapid Fire θα παραμείνει σε αναστολή, έως ότου ενεργοποιηθεί η επόμενη φορά.   

Και για τις δύο αγορές Rapid Fire, οποιεσδήποτε από τις επιλογές πονταρίσματος μπορεί να αναβληθούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του παραθύρου στοιχηματισμού των 40 δευτερολέπτων εάν ο bookie το θεωρήσει απαραίτητο.   

Γι' αυτή την αγορά, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:   

Τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ορίζει η αρχική απόφαση της Ένωσης Τύπου. Εάν η Ένωση Τύπου δε καλύπτει τον αγώνα, ο διακανονισμός θα βασίζεται στα αποτελέσματα που ορίζει η εκάστοτε ποδοσφαιρική ένωση.  

34. Αποτέλεσμα μετά από ΧΧ λεπτά: Στοιχηματίστε στο ποιος κερδίζει τον αγώνα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του. Οι αγορές διακανονίζονται σύμφωνα με το σκορ στο λεπτό 14:59 για την αγορά του 15ου λεπτού, στο 29:59 για την αγορά του 30ου λεπτού, στο 59:59 για την αγορά του 60ου λεπτού και στο 74:59 για την αγορά του 75ου λεπτού.  

35. Χρονική στιγμή πρώτου γκολ: Για σκοπούς διακανονισμού, το 1ο λεπτό του αγώνα ξεκινά το 1ο δευτερόλεπτο και τελειώνει το 59ο δευτερόλεπτο. Το 2ο λεπτό ξεκινά από το 1ο λεπτό έως το 1ο λεπτό και 59ο δευτερόλεπτο και ούτω καθεξής. Για παράδειγμα, εάν το στοίχημα τοποθετηθεί στο πρώτο γκολ που θα σημειωθεί μεταξύ 1ου και 1ου λεπτού και το γκολ σημειωθεί στο 10ο λεπτό και 49ο δευτερόλεπτο, το στοίχημα θεωρείται χαμένο καθώς εμπίπτει στο χρονικό πλαίσιο 11ου έως 20ου λεπτού.  

Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα είναι το πλαίσιο 41ο-50ο λεπτό. Εάν το γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα ήταν το πλαίσιο 81ο-90ο λεπτό.  

Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί μετά το σκοράρισμα του πρώτου γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

α.) Χρονική στιγμή επόμενου γκολ στον αγώνα: Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα είναι το πλαίσιο 41ο-50ο λεπτό. Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα ήταν το πλαίσιο 81ο-90ο λεπτό.  

β.) Χρονική στιγμή επόμενου γκολ γηπεδούχου/φιλοξενούμενου: Σε παιχνίδια που διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα, η πλευρά του γηπεδούχου θα θεωρείται ότι είναι εκείνη που κατονομάζεται πρώτη. Για παράδειγμα, εάν η διοργάνωση ονομάζεται 'Ολλανδία - Ισπανία', τότε η Ολλανδία θα είναι η 'γηπεδούχος' ομάδα καθώς το όνομά της είναι πρώτο και η Ισπανία θα είναι η 'φιλοξενούμενη'.  

Εάν ένα γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα είναι το πλαίσιο 41ο-50ο λεπτό. Εάν το γκολ σημειωθεί στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, η νικητήρια επιλογή θα ήταν το πλαίσιο 81ο-90ο λεπτό.

γ.) Πρώιμο/καθυστερημένο γκολ πριν/μετά: Στοίχημα σε πρώιμη/καθυστερημένη χρονική στιγμή επίτευξης γκολ στον αγώνα. Οι αγορές διακανονίζονται βάσει της χρονικής στιγμής πρώιμης/καθυστερημένης επίτευξης γκολ πριν από τη χρονικη στιγμή "Χ" και μετά τη χρονική στιγμή "Υ". Για παράδειγμα:   
Χρονική στιγμή πρώιμου γκολ - Πριν/Μετά από 15 λεπτά, δηλαδή πριν από την περίοδο 0-14:59 λεπτά και μετά από την περίοδο 15:00 - 90:00.  Εάν δεν σημειωθεί γκολ, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.  

36. Επίσημες καθυστερήσεις 1ου ημιχρόνου/2ου ημιχρόνου: Τα στοιχήματα για τη διάρκεια των καθυστερήσεων διακανονίζονται βάσει των λεπτών που εμφανίζονται στην πίνακα του τέταρτου διαιτητή και όχι βάσει του πραγματικού χρόνου παιχνιδιού. 

37. Καινούργια σελίδα:  Παίκτης: Ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να μη σημειώσει γκολ για ολόκληρο τον αγώνα (π.χ. θα πρέπει να παίξει ολόκληρο τον αγώνα). Εάν ο παίκτης πάρει αποβολή ή αντικατασταθεί, τότε το στοίχημα θα θεωρείται χαμένο. Ισχύει μόνο για αγώνες 90 λεπτών. Άκυρο στοίχημα εγκαταλελειμμένου αγώνα

Ομάδα: Η συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να μη σημειώσει γκολ για ολόκληρο τον αγώνα (π.χ. να ακουστεί το τελικό σφύριγμα). Ισχύει μόνο για αγώνες 90 λεπτών. Άκυρο στοίχημα εγκαταλελειμμένου αγώνα

38. Στοίχημα παράτασης:  Ως παράταση προσδιορίζεται οποιαδήποτε προγραμματισμένη περίοδος παιχνιδιού μεταξύ της λήξης της κανονικής διάρκειας (δηλ. 90 λεπτά συν καθυστερήσεις διακοπών) και της λήξης του παιχνιδιού.  

Η παράταση δεν περιλαμβάνει τη διαδικασία των πέναλτι. Όλες οι αγορές στοιχημάτων παράτασης, όπως ' Σωστό σκορ' ή 'Χρονική στιγμή επίτευξης πρώτου γκολ' θα ξεκινούν με την έναρξη της παράτασης και δεν θα περιλαμβάνουν την κανονική διάρκεια. Για παράδειγμα, εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με 2-2 στο τέλος της κανονικής διάρκειας και εάν δεν σημειωθούν γκολ στην παράταση, τότε η αγορά 'Σωστό σκορ παράτασης' θα διακανονίζεται ως '0-0'. 

39. Αγορές πέναλτι:  Οι αγορές που προσφέρουν αποδόσεις για πέναλτι που σκοράρονται ή χάνονται, θα διακανονίζονται με όλες τις επιλογές ως χαμένες σε περίπτωση που δεν κατακυρωθεί κανένα πέναλτι. Για σκοπούς διακανονισμού, η χρονική στιγμή εκτέλεσης οποιωνδήποτε πέναλτι θα βασίζεται στη στιγμή που έγινε το σουτ και όχι στη στιγμή που αυτό δόθηκε.  

40. Διαδικασία πέναλτι: Οι αγορές εντός παιχνιδιού 'Νικητής εκτέλεσης πέναλτι', 'Αποτέλεσμα επόμενου πέναλτι', 'Ξαφνικός θάνατος' και 'Σύνολο πέναλτι που μετατράπηκαν' ισχύουν μόνο για το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας πέναλτι. Τα πέναλτι που σημειώνονται στην κανονική διάρκεια και/ή παράταση δεν θα μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Η διαδικασία των πέναλτι θεωρείται ότι θα έχει μετατραπεί σε ξαφνικό θάνατο εάν και οι δύο πλευρές έχουν εκτελέσει 5 πέναλτι έκαστο και το σκορ παραμένει ισόπαλο. Οι γύροι ξαφνικού θανάτου αποτελούνται από ένα σουτ για κάθε ομάδα έως ότου μία ομάδα σκοράρει και η άλλη όχι. Σε περίπτωση που ένας αγώνας δεν πάρει σε διαδικασία πέναλτι, όλα τα στοιχήματα σε αυτές τις τέσσερις αγορές εντός παιχνιδιού θα είναι άκυρα.

α.) Νίκη σε πέναλτι: Για να είναι νικητήριο το στοίχημα, ο αγώνα θα πρέπει να πάει σε διαδικασία πέναλτι. Εάν ο αγώνας δεν πάει σε διαδικασία πέναλτι, όλα τα στοιχήματα θα είναι χαμένα. 

β.) Ο παίκτης θα συμμετάσχει σε διαδικασία πέναλτι: Οι τιμές αφορούν παίκτη που θα εκτελέσει πέναλτι σε διαδικασία πέναλτι. Ο παίκτης θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο στο τέλος της παράτασης για να ισχύει το στοίχημα.

41. Πρώτος/Τελευταίος τερματοφύλακας που θα αγγίξει τη μπάλα στο παιχνίδι: Θα διακανονίζεται βάσει του πρώτου καθορισμένου τερματοφύλακα που θα αγγίξει τη μπάλα σε ανοιχτό παιχνίδι.

42. Πρώτος που θα φτάσει "Χ": Όταν το "Πρώτος που θα φτάσει Χ" έχει μόνο περιορισμένες επιλογές, άλλοι θα είναι διαθέσιμοι κατόπιν αιτήματος. Όταν καμία αντιστοιχία στο τουρνουά δεν αντιστοιχεί στο κριτήριο, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Όταν οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για σέντρα την ίδια στιγμή, εάν αυτοί είναι οι πρώτοι αγώνες που θα εκπληρώσουν την απαίτηση, ισχύουν κανόνες dead heat ανεξάρτητα από την ώρα τελικού σφυρίγματος (0-0) ή τις στιγμές σημείωσης γκολ (4/5 γκολ). 

43. Πόσα γκολ θα σημειωθούν στο πρωτάθλημα Χ (αγώνες που θα διεξαχθούν την ημερομηνία Χ); Αυτό το στοίχημα αναφέρεται στον συνολικό αριθμό γκολ που θα σημειωθούν στους αγώνες μιας συγκεκριμένης ημέρας κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, π.χ. οι διατάξεις θα πρέπει να ξεκινούν την ίδια στιγμή. Αν κάποιοι αγώνες αναβληθούν ή κάποιοι αγώνες προστεθούν στο πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση που κάποιοι αγώνες εγκαταλειφθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα, εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί. 

44. Ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο: Εάν ένα παιχνίδι που προσφέρεται εντός ενός συγκεκριμένου γύρου του διαγωνισμού αναβληθεί, τα στοιχήματα για την ομάδα που θα προκριθεί εξακολουθούν να ισχύουν ανεξάρτητα από τη διάρκεια της καθυστέρησης. Εάν μια ομάδα προκριθεί στον επόμενο γύρο αλλά δεν διεξαχθεί κανένας αγώνας (ο αντίπαλος αποσυρθεί/αποκλειστεί), όλα τα στοιχήματα για την αγορά Θα προκριθεί θα είναι άκυρα. Όταν προσφέρεται μια τιμή για μια ομάδα ως προς την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο ενός συγκεκριμένου τουρνουά δύο σκελών, τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην εν λόγω αγορά θα διακανονίζονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα βάσει των όσων διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων. Αυτό περιλαμβάνει κανονική διάρκεια, καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών/παύσεων από τους υπεύθυνους του αγώνα στη λήξη της κανονικής διάρκειας, παράταση, γκολ εκτός έδρας εφόσον ισχύει και διαδικασία πέναλτι, εφόσον η ισοπαλία έχει τέτοια εξέλιξη. Για αγώνες όπου το ένα σκέλος της ισοπαλίας δεν διεξαχθεί πλέον στον τόπο διεξαγωγής που διαφημίστηκε, τα στοιχήματα θα ισχύουν εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμείνει εντός της ίδιας χώρας και δεν αλλάξει στο γήπεδο του αντιπάλου/σε άλλη χώρα. Σε αυτή τη περίπτωση, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Οι αγώνες που ορίστηκαν εξ αρχής ότι θα διεξαχθούν σε ουδέτερη χώρα θα ισχύουν εάν μεταφερθούν σε άλλη χώρα. Εάν η ισοπαλία μειώσει τα σκέλη από δύο σε ένα, τότε όλα τα στοιχήματα για Ομάδες που θα προκριθούν θα θεωρούνται άκυρα.

45. Combi+/Ενισχυμένη απόδοση και Αυξήσεις αστραπή/Build A Bet - Ενισχυμένη απόδοση: Combi+ ή Ενισχυμένες αποδόσεις: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες όπου προσφέρονται ειδικές αποδόσεις - οι αποδόσεις γι'αυτά τα στοιχήματα είναι υψηλότερες από εκείνες που προσφέρονται για τους ίδιους αγώνες ως μέρος της συνήθους στοιχηματικής προσφοράς. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αυτή την κατηγορία θα είναι παρολί που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο, τρεις ή τέσσερις επιλογές ως ενισχυμένη τιμή, π.χ. Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης για τη νίκη (ενισχυμένη απόδοση από 3,50 έως 4,20). Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες ομάδες δεν παίξει ή οι αγώνες δεν ολοκληρωθούν κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. 

α.) Αυξήσεις τιμών και Αυξήσεις αστραπή: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μονές επιλογές που έχουν αυξημένη τιμή, και είναι διαθέσιμες ως μονά στοιχήματα μόνο, π.χ. Ομάδα Α για τη νίκη στον αγώνα και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες επιλογές δεν παίξει στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 

β.) Build A Bet - Αύξηση τιμής: Αυτή η κατηγορία είναι μια επιλογή πολλαπλών επιλογών αγοράς ή σχετικών ενδεχόμενων προσφορών ως μονή τιμή, π.χ. Ομάδα Α θα σκοράρει πρώτη, Ομάδα Β θα κερδίσει τον αγώνα, Ομάδα Β πάνω από 3,5 κίτρινες κάρτες και Ομάδα Α θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Εάν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες επιλογές δεν παίξει στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης στοιχηματίσει πριν η αγορά διακανονιστεί, πχ. πριν το 1ο γκολ ή πριν κάποιος παίκτης σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή, τότε τα στοιχήματα θα ισχύουν. 

γ) Boost σύνθετα στατιστικά παίκτη: Αυτή η κατηγορία περιέχει πολλαπλές επιλογές που έχουν ενισχυθεί σε τιμή και είναι διαθέσιμες μόνο ως μία, π.χ. ο παίκτης Α να σκοράρει οποτεδήποτε, να έχει κλείσει και να έχει 5 σουτ στον αγώνα. Εάν κάποια από τις αναφερόμενες επιλογές δεν ξεκινήσει στον συγκεκριμένο αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

46. Υπόλοιπο αγώνα - Τρέχον σκορ/υπόλοιπο ημιχρόνου - Τρέχον αποτέλεσμα (live στοίχημα): Αυτό το στοίχημα διακανονίζεται με αναφορά στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού από τη στιγμή της τοποθέτησης του στοιχήματος έως τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Το σωστό αποτέλεσμα είναι το θεωρητικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού εάν το σκορ κατά τη χρονική στιγμή τοποθέτησης ήταν 0:0. Το τρέχον σκορ κατά τη χρονική στιγμή της τοποθέτησης εμφανίζεται στον τίτλο της αγοράς (π.χ.: ‘υπόλοιπο αγώνα – τρέχον αποτέλεσμα 1:2’). Το στοίχημα "Υπόλοιπο ημιχρόνου – τρέχον αποτέλεσμα" διακανονίζεται ανάλογα. 

47. Η πρώτη αμυνόμενη ομάδα της οποίας το οριζόντιο/κάθετο δοκάρι θα χτυπηθεί πρώτο: Όλα τα χτυπήματα σε κάθετο και οριζόντιο δοκάρι μετρούν γι'αυτό το στοίχημα, ανεξάρτητα από το ποιο κάθετο/οριζόντιο δοκάρι θα χτυπηθεί πρώτο κατά τη διαδικασία σκοραρίσματος ή όχι, π.χ. έδρα, κανένα χτύπημα σε οριζόντιο/κάθετο δοκάρι, εκτός έδρας. 

48. Ειδικά περιφέρειας (συγκεκριμένα ειδικά περιφέρειας): Όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται στην ενότητα ‘Ειδικά περιφέρειας’ αφορούν αγώνες συγκεκριμένων πρωταθλημάτων που ξεκινούν συγκεκριμένες ώρες (σχετικές πληροφορίες για τους εν λόγω αγώνες διατίθενται απευθείας στη στοιχηματική διοργάνωση). Το αποτέλεσμα των στοιχημάτων βασίζεται στα συνολικά αποτελέσματα (δηλ. γκολ, κάρτες, πέναλτι …) των ομάδων που συμμετέχουν εντός και εκτός έδρας. Σε περίπτωση εγκαταλείψεων, καθυστερήσεων ή διακοπών, ισχύουν οι παρακάτω κανόνες: 

 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες ξεκινά πάνω από μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένα ώρα έναρξης, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.  
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα εκτός από εκείνα που έχουν ήδη διακανονιστεί. 
 • Σε περίπτωση που τουλάχιστον ένας από τους εν λόγω αγώνες διακοπεί και συνεχιστεί πάνω από 60 λεπτά μετά τη διακοπή, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. 

Τα στοιχήματα τύπου ‘Ποια ομάδα θα σημειώσει το 1ο γκολ’ θα διακανονίζονται ανάλογα με την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σύμφωνα με την ωριαία ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης και ανεξάρτητα από την ώρα παιχνιδιού του εκάστοτε αγώνα. 

49. Build a Bet: Σχετικά με οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετείται με χρήση της υπηρεσίας Build a Bet, σας παραπέμπουμε στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις του Build a Bet καθώς και στους κανόνες στοιχημάτων για περαιτέρω βοήθεια. Αυτοί υπερισχύουν των προαναφερθέντων κανόνων ποδοσφαίρου. Για αναφορά οι αγορές Build a bet είναι μόνο πολλαπλές. Τα μεμονωμένα στοιχήματα είναι διαθέσιμα μόνο στις αγορές που αναφέρονται ως μεμονωμένες.

50. Ειδικά Παίκτη: Build a BetΣε περίπτωση που ο παίκτης δεν ξεκινήσει στον αγώνα, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Η παράταση και η διαδικασία πέναλτι δεν μετρούν. Η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. 

51. Σουτ (Αγώνας, ομάδα και παίκτης): Build a Bet: Ορίζονται ως σκόπιμη και σαφής προσπάθεια για το αντίπαλο τέρμα. Περιλαμβάνουν όλα τα σουτ εντός στόχου, άστοχα σουτ και μπλοκαρισμένα σουτ.

Σουτ εντός στόχου: Ένα σουτ εντός στόχου ορίζεται ως οποιοδήποτε προσπάθεια για γκολ, η οποία:

 • Μπαίνει στα δίχτυα ανεξαρτήτως πρόθεσης.
 • Αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια σκοραρίσματος που θα έμπαινε στα δίχτυα, αλλά αυτό αποφεύχθηκε από τον τερματοφύλακα ή μπλοκαρίστηκε από παίκτη που ήταν τελευταίος, ενώ ο τερματοφύλακας δεν είχε καμία ευκαιρία να αποτρέψει το γκολ (μπλοκ τελευταίας γραμμής).

Τα σουτ που χτυπούν απευθείας το δοκάρι δεν μετρούν ως σουτ εντός στόχου, εκτός εάν η μπάλα μπει ή θεωρηθεί γκολ.

Τα σουτ που μπλοκαρίστηκαν από άλλον παίκτη, που δεν ήταν το τελευταίος παίκτης, δεν μετρούν ως σουτ εντός στόχου.

Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων.

Μεμονωμένα στοιχήματα για σουτ εντός στόχου: Προσπάθεια επίτευξης γκολ. Περιλαμβάνει όλα τα γκολ που σημειώνονται και τα σουτ εντός στόχου που αποκρούονται από τον τερματοφύλακα. Περιλαμβάνει επίσης τα σουτ εντός στόχου που αποκρούονται από παίκτη πάνω στη γραμμή του τέρματος, εμποδίζοντας την είσοδο της μπάλας σε αυτό. Παρακάτω παραθέτουμε πολυάριθμα διαφορετικά σενάρια τύπων σουτ και διευκρινίζουμε αν θεωρούνται σουτ εντός στόχου ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο κατάλογος είναι απλώς ένας οδηγός. Η τελική απόφαση επιβεβαιώνεται από την Opta και διευθετούμε όλες τις αγορές μας με βάση τα δεδομένα της.

Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

52. Άστοχα σουτ (Αγώνας, ομάδα και παίκτης)

Build a Bet: Σκόπιμη προσπάθεια για τέρμα με τις εξής περιπτώσεις: - Η βολή πηγαίνει πάνω ή πέρα από το τέρμα χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλο παίκτη:

 • Η βολή πήγαινε πάνω ή πέρα από το τέρμα αλλά τη σταμάτησε ο τερματοφύλακας
 • Η βολή πήγαινε πάνω ή πέρα από το τέρμα αλλά τη σταμάτησε παίκτης της εξωτερικής περιοχής
 •  Η βολή χτυπά σε δοκάρι (πάνω ή πλαϊνό) του τέρματος και δεν μπαίνει γκολ

53. Ασίστ: Build a Bet: Υπάρχουν αγορές γκολ ασίστ και πρώτης ασίστ και θα διακανονίζονται ως εξής:

α.) Γκολ ασίστ: Build a Bet: Το τελευταίο άγγιγμα (πάσα, στιγμιότυπο πάσας ή οποιοδήποτε άλλο άγγιγμα) που οδηγεί τον παραλήπτη της μπάλας να σκοράρει ένα γκολ. Εάν το τελευταίο άγγιγμα (όπως ορίζεται στην έντονη γραφή) αποκρούεται από αντίπαλο παίκτη, ο εκκινητής απονέμεται ασίστ γκολ μόνο εάν ο παραλήπτης θα ήταν πιθανό να λάβει τη μπάλα χωρίς την εκτροπή. Οι πάσες που μπλοκάρονται μπορούν να θεωρηθούν ασίστ, δεδομένου ότι η πάσα ολοκληρώνεται και η επόμενη βολή είναι γκολ. Τα αυτογκόλ, τα απευθείας ελεύθερα, τα γκολ από κόρνερ και τα πέναλτι δεν απονέμονται ως ασίστ. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ασίστ για το πρώτο γκολ, τότε το στοίχημα θα μετατραπεί σε ασιστ για το γκολ μετά από αυτό και ούτω καθεξής, έως ότου σημειωθεί ένα γκολ με ασίστ που θα καταχωρηθεί επίσημα. Σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει 0-0, η επιλογή 'Κανένα γκολ' θα είναι νικητήρια.

β.) Μεμονωμένα στοιχήματα για γκολ ασίστ: H τελευταία πάσα από έναν συμπαίκτη, η οποία οδηγεί τον αποδέκτη της μπάλας σε γκολ. Εάν η ασίστ αποκρουστεί από αντίπαλο παίκτη, θα πρέπει να θεωρηθεί ότι κινείται προς τον σκόρερ του γκολ ανεξαρτήτως της απόκρουσης. Σε περίπτωση αυτογκόλ, απευθείας ελεύθερο χτύπημα κι απευθείας γκολ από κόρνερ, δεν θα θεωρείται ασίστ. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τα πέναλτι, εκτός ο παίκτης που εκτελεί το πέναλτι επιλέξει να δώσει την μπάλα σε άλλον παίκτη για να σκοράρει. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ. Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.

α) Πρώτη ασίστ: Build a Bet: Ο νικητής της πρώτης ασίστ θα είναι ο παίκτης που θα πιστωθεί την πρώτη ασίστ του αγώνα και όχι αυτός που θα συμβάλει στο πρώτο γκολ του αγώνα. Τα στοιχήματα ισχύουν εφόσον ο επιλεγμένος παίκτης σας παίξει κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα. Εάν ο επιλεγμένος παίκτης σας δεν λάβει καθόλου μέρος στον αγώνα, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται ως άκυρα.  Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων.

54. Πλάγια σε αγώνα: Build a Bet: Συνολικός αριθμός επαναφοράς της μπάλας που πραγματοποιούνται (ΟΧΙ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ). Οποιαδήποτε επαναφορά της μπάλας στο παιχνίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί για να προσμετράται. Η επαναφορά της μπάλας που απονέμεται αλλά δεν πραγματοποιείται δεν υπολογίζεται.

Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων.

55. Τάκλιν (Αγώνας, ομάδα και παίκτης): Build a Bet: Ορίζεται ως ένα συμβάν κατά το οποίο ο παίκτης συνδέεται με τη μπάλα σε μια πρόκληση και καταφέρνει να την κλέψει από τον παίκτη που είχε προηγουμένως την κατοχή της. Για να θεωρείται τάκλιν, ο προηγούμενος παίκτης που είχε την μπάλα πριν από το τάκλιν πρέπει να έχει σαφή κατοχή της μπάλας. Δεν θεωρείται τάκλιν όταν ένας παίκτης διακόψει μια σκόπιμη πάσα ή χάσει τον έλεγχο της μπάλας. Το φάουλ δεν θεωρείται τάκλιν. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

Μεμονωμένα στοιχήματα για τάκλιν:

Ως τάκλιν ορίζεται μια νόμιμη διεκδίκηση στο επίπεδο του εδάφους, κατά την οποία ένας παίκτης παίρνει επιτυχώς την μπάλα από έναν αντίπαλο παίκτη που την έχει στην κατοχή του. Ο παίκτης που μαρκάρεται πρέπει να έχει ελεγχόμενη κατοχή της μπάλας για να θεωρηθεί ότι ο αντίπαλος παίκτης του κάνει τάκλιν. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

56.  Οφσάιντ (Αγώνας, ομάδα και παίκτης): Build a Bet: Όταν ένας παίκτης θεωρείται ότι βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και μετά ένα ελεύθερο χτύπημα απονέμεται στην αντίπαλη ομάδα. Αν δύο ή περισσότεροι παίκτες βρίσκονται σε θέση οφσάιντ όταν παίζεται η πάσα, στον παίκτη που θεωρείται ότι είναι σε πλησιέστερη θέση ή που έχει προσπαθήσει να αγγίξει την μπάλα ή να αναμειχθεί στο παιχνίδι απονέμεται οφσάιντ. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

Μεμονωμένα στοιχήματα για οφσάιντ: Γεγονός που αποδίδεται στον παίκτη που θεωρείται ότι βρίσκεται σε θέση οφσάιντ όταν καταλογίζεται ελεύθερο χτύπημα. Εάν δύο ή περισσότεροι παίκτες βρίσκονται σε θέση οφσάιντ όταν παίζεται η μπάλα, ο παίκτης που θεωρείται ότι εμπλέκεται πιο ενεργά θεωρείται οφσάιντ. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

57. Πάσες (Αγώνας, ομάδα και παίκτης): Build a Bet: Μια σκόπιμη μπαλιά που ρίχνει ένας παίκτης από μια ομάδα σε άλλο παίκτη της ίδιας ομάδας. Περιλαμβάνει επίσης τα εξής: κόρνερ, επαναφορά της μπάλας στο παιχνίδι, ελεύθερο χτύπημα, σέντρα, επαναφορά άουτ και βολές του τερματοφύλακα. Περιλαμβάνει πάσες σε κάθε ύψος. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

Ως φάουλ που παραχωρείται ορίζεται κάθε παράβαση που τιμωρείται ως φάουλ από τον διαιτητή και οδηγεί σε ελεύθερο χτύπημα ή πέναλτι. Το οφσάιντ δεν αναγνωρίζεται ως φάουλ.
Περιστατικά στα οποία ένας διαιτητής έχει δώσει πλεονέκτημα και στη συνέχεια έχει προειδοποιήσει έναν παίκτη, δεν συνεισφέρουν στον συνολικό αριθμό φάουλ για τον παίκτη ή την ομάδα. Σε αυτά τα σενάρια πρέπει να υπάρξει ελεύθερο χτύπημα ή πέναλτι για να καταλογιστεί φάουλ. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

58. Ελεύθερα χτυπήματα (Αγώνας και ομάδα): Build a Bet: Οποιοδήποτε ελεύθερο χτύπημα πρέπει να πραγματοποιηθεί για να υπολογίζεται. Τα ελεύθερα χτυπήματα που καταλογίζονται αλλά δεν πραγματοποιούνται δεν υπολογίζονται. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

59. Φάουλ που έχουν γίνει (Αγώνας, ομάδα και παίκτης):  Build a Bet: Οποιαδήποτε παράβαση που τιμωρείται με φάουλ από τον διαιτητή. Τα οφσάιντ δεν υπολογίζονται στα φάουλ που έχουν γίνει. Οι περιπτώσεις που το παιχνίδι συνεχίζεται και ευνοείται κάποια ομάδα δεν υπολογίζονται στα συνολικά φάουλ, ακόμα κι αν ο διαιτητής προειδοποιήσει στη συνέχεια τον παίκτη. Ένα ελεύθερο χτύπημα ή ένα πέναλτι πρέπει να απονεμηθεί ώστε να προσμετράται στα φάουλ. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

Μεμονωμένα στοιχήματα για φάουλ που παραχωρείται: Ως φάουλ που παραχωρείται ορίζεται κάθε παράβαση που τιμωρείται ως φάουλ από τον διαιτητή και οδηγεί σε ελεύθερο σουτ ή πέναλτι. Το οφσάιντ δεν αναγνωρίζεται ως φάουλ.
Περιστατικά στα οποία ένας διαιτητής έχει δώσει πλεονέκτημα και στη συνέχεια έχει προειδοποιήσει έναν παίκτη, δεν συνεισφέρουν στον συνολικό αριθμό φάουλ για τον παίκτη ή την ομάδα. Σε αυτά τα σενάρια πρέπει να δοθεί ελεύθερο χτύπημα ή πέναλτι για να καταλογιστεί φάουλ. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

60. Φάουλ που κερδίζονται (Αγώνας, ομάδα και παίκτης): Build a Bet: Όταν κερδίζεται ένα φάουλ, ο παίκτης κερδίζει ελεύθερο χτύπημα ή πέναλτι για την ομάδα του αφού του κάνει φάουλ κάποιος παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Δεν μπορεί να κερδηθεί φάουλ για χέρι, προσποίηση, πίσω πάσα, αντικανονική έναρξη, διαφωνία με διαιτητές, παράβαση GK 6 δευτερολέπτων ή παρεμπόδιση όταν αναγνωρίζεται ελεύθερο χτύπημα. Ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

61. Τρόποι επίτευξης γκολ (Αγώνας και ομάδα)
α) Πέναλτι που λήφθηκαν - Εάν ένα πέναλτι θα ληφθεί. Τα πέναλτι που απονέμονται και ανακαλούνται, ενώ στη συνέχεια δεν παίζονται, δεν θα θεωρούνται νικητήρια επιλογή. Μόνο ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πέναλτι μετρά. 
β) Χαμένο πέναλτι - Εάν ένα πέναλτι θα χαθεί. Αφορά οποιοδήποτε πέναλτι που δεν έχει ως αποτέλεσμα γκολ από το συγκεκριμένο σουτ. Τα πέναλτι που χάθηκαν και εκτελούνται ξανά, δεν μετρούν. Μόνο ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πέναλτι μετρά. Εάν ένα πέναλτι αναπηδήσει είτε από δοκάρι είτε από τερματοφύλακα και αγγιχτεί ξανά πριν από την απονομή του γκολ, τότε αυτό θα θεωρείται χαμένο. 
γ) Επίτευξη πέναλτι ομάδας - Εάν η συγκεκριμένη ομάδα που επιλέξατε θα σκοράρει πέναλτι. Εάν ένα πέναλτι αναπηδήσει είτε από δοκάρι είτε από τερματοφύλακα και αγγιχτεί ξανά πριν από την απονομή του γκολ, τότε αυτό θα θεωρείται χαμένο. Στα πέναλτι που σκοράρονται αλλά δίνεται εντολή να εκτελεστούν εκ νέου, το αρχικό πέναλτι δεν θα μετρά. 
δ) 2+ πέναλτι που λήφθηκαν - Εάν θα ληφθούν δύο ή περισσότερα πέναλτι. Τα πέναλτι που απονέμονται και ανακαλούνται, ενώ στη συνέχεια δεν εκτελούνται, δεν θα θεωρούνται ως απονεμηθέντα πέναλτι. 
ε) Επίτευξη 2+ πέναλτι ομάδας - Εάν η συγκεκριμένη ομάδα που επιλέξατε θα χάσει δύο ή περισσότερα πέναλτι. Στα πέναλτι που σκοράρονται αλλά δίνεται εντολή να εκτελεστούν εκ νέου, το αρχικό πέναλτι δεν θα μετρά. 
στ) Γκολ από ελεύθερο χτύπημα - Εάν ένα ελεύθερο χτύπημα θα μπει γκολ από την επιλεγμένη ομάδα. Τυχόν πονταρίσματα που περιλαμβάνουν γκολ από ελεύθερο χτύπημα πρέπει να μπουν απευθείας από ελεύθερο χτύπημα. Τα πέναλτι δεν μετρούν. 
ζ) Γκολ από κεφαλιά - Εάν μια κεφαλιά θα μπει γκολ. Γκολ από κεφαλιά θεωρείται οποιοδήποτε γκολ προκύπτει από το κεφάλι του παίκτη, είτε προκύπτει από πρόθεση είτε όχι. Τα αυτογκόλ εξαιρούνται. 
η) Γκολ ομάδας με σουτ εκτός περιοχής - Εάν η ομάδα που επιλέξατε θα σημειώσει ένα γκολ με σουτ εκτός της περιοχής των 11 μέτρων (18 γυαρδών) /της περιοχής πέναλτι. Τα αυτογκόλ εξαιρούνται. Οποιοδήποτε γκολ με σουτ εκτός περιοχής θα θεωρείται νικητήρια επιλογή, είτε πρόκειται για διεθνή είτε όχι. Συμπεριλαμβάνονται τα ελεύθερα. 

61.1 Πώς θα σκοράρει ένας παίκτης; Ποντάρετε στον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης που επιλέγετε θα σκοράρει, με τις εξής διαθέσιμες επιλογές (τα αυτογκόλ αποκλείονται για όλες τις ομάδες): 
α) Κεφαλιά – ο συγκεκριμένος παίκτης σκοράρει γκολ, που προκύπτει από το κεφάλι του παίκτη, είτε προκύπτει από πρόθεση είτε όχι. 
β) Ελεύθερο χτύπημα - ο συγκεκριμένος παίκτης σκοράρει ένα απευθείας ελεύθερο χτύπημα για τη δική του ομάδα. 
γ) Εκτός μεγάλης περιοχής - ο συγκεκριμένος παίκτης σκοράρει από σημείο εκτός της μεγάλης περιοχής των 18 γιαρδών για τη δική του ομάδα. Ένα ελεύθερο χτύπημα που σκοράρεται εκτός μεγάλης περιοχής υπολογίζεται ως νικητήρια επιλογή. 
δ) Πέναλτι - ο συγκεκριμένος παίκτης σκοράρει πέναλτι για τη δική του ομάδα. Το γκολ θα πρέπει να σημειωθεί απευθείας από το συγκεκριμένο πέναλτι. Ένα ριμπάουντ από πέναλτι δεν θεωρείται ως γκολ που σκοράρεται από πέναλτι.
Ο ιστότοπος https://statsbomb.com θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική πηγή δεδομένων για τον διακανονισμό των εν λόγω αγορών. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος https://stats-portal.statsbomb.com/ δεν δύναται να παρέχει αποτελέσματα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. 

62. Μεμονωμένα στοιχήματα για κάρτες σε παίκτη:

Οι κάρτες που συλλέγονται ως κίτρινη, 2η κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Όπου είναι δυνατόν, διασταυρώνουμε τις κάρτες με τις επίσημες αναφορές (διαιτητών) για να ταιριάζουν με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία – εκτός αν αυτά είναι σαφώς λανθασμένα.
Μόνο οι παίκτες που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα είναι έγκυροι για αυτή την αγορά. Οι κάρτες που δίδονται σε μη παίκτες, δηλαδή σε μάνατζερ, αντικαταστάτες κ.ο.κ. δεν υπολογίζονται.
Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Ένα ποντάρισμα επιστρέφεται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

63. Μεμονωμένα στοιχήματα για παίκτη που έχει Χ ή περισσότερα σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής: Η θέση της μπάλας κατά την εκτέλεση του σουτ (αφετηρία του σουτ). Κάθε συμβάν που ξεκινά από μια γραμμή, θα συλλέγεται ως εντός αυτής της περιοχής. Για παράδειγμα, ένα σουτ στη γραμμή των 16,5 μέτρων θα μετράει ως σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις. Ένα ποντάρισμα επιστρέφεται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

64. Μεμονωμένα στοιχήματα για παίκτη που έχει X ή περισσότερες αποκρούσεις: Ο τερματοφύλακας που εμποδίζει την είσοδο της μπάλας στο τέρμα με οποιοδήποτε μέρος του σώματός του, όταν έρχεται αντιμέτωπος με σκόπιμη προσπάθεια από αντίπαλο παίκτη.

Οι αποκρούσεις έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Μέρος σώματος: χέρια/πόδια/σώμα/γροθιά.
Τύπος απόκρουσης: πιάσιμο/μάζεμα/ασφαλές διώξιμο/παρακινδυνευμένο διώξιμο/χάσιμο μπάλας.
Θέση τερματοφύλακα: βουτιά/όρθια/σύρσιμο/σε έκταση/επικίνδυνο σκύψιμο/απομάκρυνση με τα δάχτυλα.
Αυτό περιλαμβάνει:
Οι αποκρούσεις μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν ακούσιες ή λανθασμένες προσπάθειες εντός στόχου από τους συμπαίκτες του ίδιου του τερματοφύλακα, αλλά μόνο εάν η επέμβαση δεν θεωρείται ότι είναι μια συνήθης απόκτηση της μπάλας.
Εάν μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα, μια πιο εμφανής αμυντική ενέργεια από έναν συμπαίκτη αποτρέπει την είσοδο της μπάλας στο τέρμα, αυτό θα κατηγοριοποιείται ως μπλοκάρισμα για τον συμπαίκτη και όχι ως απόκρουση για τον τερματοφύλακα.
Εάν η μπάλα βγει εκτός λόγω επέμβασης του τερματοφύλακα, οι διαιτητές του αγώνα πρέπει να κατοχυρώσουν κόρνερ για να αναγνωριστεί ως απόκρουση.

Όλες οι αγορές θα προκύπτουν από τα δεδομένα της OPTA και τα ζωντανά στατιστικά της Opta δημοσιεύονται εδώ.  Η κανονική διάρκεια, δεν περιλαμβάνει τις καθυστερήσεις.
Τα πονταρίσματα επιστρέφονται για κάθε παίκτη που δεν ξεκινά τον αγώνα.

65. Τι θα συμβεί πρώτο: Τι θα συμβεί πρώτα στον παίκτη; Το στοίχημα αφορά αυτό που θα συμβεί πρώτο στον συγκεκριμένο παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, π.χ. θα αντικατασταθεί, θα αποβληθεί κ.λπ. Τα 'Προετοιμασία γκολ' ή 'Ασίστ γκολ' καθορίζονται βάσει του τελευταίου παίκτη από την ομάδα που σκοράρει που θα αγγίξει τη μπάλα πριν από τον σκόρερ γκολ. Θα πρέπει να προκύψει από ανοιχτό παιχνίδι - τα κόρνερ και τα ελεύθερα χτυπήματα δεν μετρούν. Οι παίκτες που θα πέσουν για πέναλτι δεν πιστώνονται ασίστ. Τα αυτογκόλ δεν περιλαμβάνουν ασίστ, π.χ. εάν ο παίκτης περάσει τη μπάλα και αντίπαλος κάνει κεφαλιά, δεν θεωρείται ασίστ.  

Εάν ο παίκτης δεν ξεκινήσει στον αγώνα, τότε τα στοιχήματα είναι άκυρα.  

66. Αριθμός οφσάιντ: Το αποτέλεσμα της OPTA θα χρησιμοποιείται για τους σκοπούς διακανονισμού αυτής της αγοράς. Σε περίπτωση που η Opta Sports δεν δύναται να παρέχει αποτέλεσμα, θα αποπειραθούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη επίσημη πηγή δεδομένων. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί μετά την έναρξή του, όλα τα στοιχήματα για αυτή την αγορά θα θεωρούνται άκυρα, εκτός από τις περιπτώσεις που ο διακανονισμός έχει ήδη κριθεί

67. Πόσες φορές θα χτυπηθεί δοκάρι: Για τον διακανονισμό αυτού του στοιχήματος θα μετράμε κάθε βοήθεια με την οποία η μπάλα κατέληξε να χτυπήσει το δοκάρι, δηλαδή κάθετα και οριζόντια δοκάρια, κατά τη διάρκεια του ενεργού παιχνιδιού. Εάν η μπάλα χτυπήσει δοκάρι αφού ο διαιτητής σταματήσει το παιχνίδι, τότε δεν θα μετρά. Σε περιπτώσεις όπου η μπάλα χτυπήσει δοκάρι δύο φορές ή και περισσότερες διαδοχικά, αυτές θα μετρούν ξεχωριστά.  

Η παράταση και η διαδικασία πέναλτι δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτού του στοιχήματος. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί μετά την έναρξή του, όλα τα στοιχήματα για αυτή την αγορά θα θεωρούνται άκυρα, εκτός από τις περιπτώσεις που ο διακανονισμός έχει ήδη κριθεί.

68. Παίκτης του αγώνα: Η αγορά θα διακανονίζεται ως εξής: Θα διακανονίσουμε σύμφωνα με τον παίκτη του αγώνα που θα ανακοινώνεται στον σχολιασμό κατά τη διάρκεια της live αναμετάδοσης του αγώνα. Εάν δεν πραγματοποιηθεί τέτοια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα διακανονίζουμε σύμφωνα με το έπαθλο για τον παίκτη του αγώνα που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της live αναμετάδοσης του αγώνα. Εάν δεν υπάρξει παρουσίαση κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης, θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη που αναφέρεται ως παίκτης του αγώνα στην αναμετάδοση του καναλιού της επίσημης ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, εάν ο αγώνας μεταδίδεται από το Sky Sports, η επίσημη ιστοσελίδα είναι www.skysports.com. 

Εάν η επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού αναμετάδοσης δεν αναφέρει παίκτη ως τον κορυφαίο του αγώνα, τότε θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη που αναφέρεται ως παίκτης του αγώνα στην ιστοσελίδα του φορέα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, η FA είναι ο φορέας διεξαγωγής σε ό,τι αφορά τους αγώνες του FA Cup.

Σε περίπτωση που ο αγώνας προβληθεί live σε δύο κανάλια, θα διακανονίζουμε ως εξής: θα διακανονίζουμε βάσει του παίκτη που αναφέρεται ως παίκτης του αγώνα στην ιστοσελίδα του φορέα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, η UEFA είναι ο φορέας διεξγωγής σε ό,τι αφορά αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εάν εξακολουθούμε να μην είμαστε σε θέση να διακανονίσουμε την αγορά μέσω των μεθόδων που περιγράφονται παραπάνω, τότε όλα τα στοιχήματα της αγοράς για τον παίκτη του αγώνα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα είναι έγκυρα μόνο σε παίκτες που παίζουν στον αγώνα από την έναρξή του. Τυχόν στοιχήματα σε παίκτες που δεν παίζουν στον αγώνα από την έναρξη θα θεωρούνται άκυρα. Θα μπορούμε επίσης να προσφέρουμε μια τιμή, κατόπιν αιτήματος, για οποιονδήποτε παίκτη στην αγορά. Οποιοσδήποτε παίκτης δεν έχει τιμή θα θεωρείται νικητής σε περίπτωση που λάβει το έπαθλο καλύτερο παίκτη στον αγώνα.  

69. Ναι/Όχι: Αυτό το στοίχημα περιλαμβάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα 6 σεναρίων Ναι/Όχι. Οι αποδόσεις είναι 33/1 εάν και τα 6 σενάρια προβλεφθούν σωστά.  Εάν ένα σενάριο έχει αποτέλεσμα που δεν ανακηρυχτεί ή δεν είναι δυνατό να προκύψει, η εν λόγω επιλογή θα εξαιρείται και η τιμή του στοιχήματος θα μειώνεται σε 16/1 για τα υπόλοιπα 5 σενάρια. Εάν 2 σενάρια έχουν αποτέλεσμα που δεν ανακηρυχτεί ή δεν είναι δυνατό να προκύψει, οι εν λόγω επιλογές θα εξαιρούνται και η τιμή του στοιχήματος θα μειώνεται σε 10/1 για τα υπόλοιπα 4 σενάρια. Εάν 3 σενάρια έχουν αποτέλεσμα που δεν ανακηρυχτεί ή δεν είναι δυνατό να προκύψει, τότε το στοίχημα Ναι/Όχι θα είναι άκυρο. Στην αγορά "θα κάνει (η ομάδα) την τελευταία αλλαγή;", όταν πραγματοποιούνται πολλαπλές αλλαγές στο πλαίσιο της ίδιας διακοπής, τότε η αγορά θα διακανονίζεται βάσει οποιουδήποτε παίκτη εισέλθει φυσικά μέσα στο γήπεδο.  

70. Πόσοι θα κερδίσουν: Αυτό το ειδικό θα περιλαμβάνει προκαθορισμένο αριθμό επιλογών όπου τα στοιχήματα θα μπορούν να τοποθετηθούν σε ελάχιστον αριθμό νικητών από τη λίστα. Όλες οι ομάδες θα καταχωρούνται εντός της επιλογής μαζί με τον ελάχιστο αριθμό νικητών που απαιτείται, δηλαδή 3 ή περισσότεροι από Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι ή Τότεναμ για νίκη. Ισχύει μόνο για μονά στοιχήματα. 90 λεπτά μόνο.   

Όλοι οι αγώνας θα διεξάγονται εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, διαφορετικά όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

71. Σύνολο ημερήσιων γκολ: Συνολικός αριθμός γκολ ανά ημέρα: Τα στοιχήματα γίνονται αποδεκτά μόνο για το κανονικό παιχνίδι. Τα αυτογκόλ μετρούν για τους σκοπούς του διακανονισμού. Η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. 

72. Συνολικός αριθμός γκολ/τουρνουά: Αυτό το στοίχημα περιλαμβάνει όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στην κανονική διάρκεια (συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων) και της παράτασης. Τα γκολ που σημειώθηκαν σε διαδικασία πέναλτι δεν μετρούν. 

73. Στοιχήματα τουρνουά: Για όλα τα στοιχήματα που αφορούν τους σκόρερ γκολ ενός τουρνουά (π.χ. κορυφαίος σκόρερ, σκόρερ Head-to-Head, σκόρερ κορυφαίας ομάδας, σκόρερ κορυφαίου συλλόγου, σκόρερ κορυφαίου πρωταθλήματος...), τα γκολ που σημειώνονται στην παράταση θα μετρούν για τους σκοπούς του διακανονισμού. Η διαδικασία των πέναλτι δεν μετρά. 

α.) Νικητής τουρνουά ή κυπέλλου: Εάν η ομάδα στην οποία τοποθετείται το στοίχημα δεν κατορθώσει να προκριθεί, αποσυρθεί ή αποκλειστεί, όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην ομάδα θεωρούνται χαμένα. 

β.) Κορυφαίος σκόρερ γκολ τουρνουά/πρωταθλήματος: Τα γκολ που σημειώνονται στην κανονική διάρκεια και στην παράταση μετρούν. Τα γκολ που σημειώνονται στη διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat και δεν επιλέγονται οι παίκτες που λαμβάνουν το Χρυσό Παπούτσι κ.λπ. (Η ομάδα που αποδίδεται στον παίκτη είναι μόνο για σκοπούς αναφοράς). Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε παίκτη με πρόβλεψη να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ γκολ σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά ή να είναι κορυφαίος σκόρερ της ομάδας σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά, θα ισχύουν εφόσον ο παίκτης κατονομάζεται στο ρόστερ και έχει τη δυνατότητα να παίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά. Τα στοιχήματα τοποθετούνται σε έναν παίκτη με πρόβλεψη να αναδειχθεί σε κορυφαίο σκόρερ γκολ σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα βασίζονται μόνο σε παιχνίδια κανονικής σεζόν. Οποιαδήποτε γκολ σημειώνονται στα μετέπειτα παιχνίδια πλέι οφ δεν μετρούν για τους σκοπούς του στοιχήματος. Εάν ένας παίκτης κατονομαστεί στο ρόστερ και έχει τη δυνατότητα να παίξει στο πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν, τα στοιχήματα ισχύουν. 

γ.) Κορυφαίος σκόρερ γκολ ομάδας/συλλόγου: Τα γκολ που σημειώνονται στην κανονική διάρκεια και την παράταση μετρούν. Τα γκολ που σημειώνονται στη διαδικασία των πέναλτι δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat. Για το Κύπελλο FA, τα γκολ μετρούν από τον 1ο γύρο και εφεξής. 

δ.) Νικητής τουρνουά/Κορυφαίος σκόρερ γκολ διπλό: Μια ειδική τιμή θα ισχύει για την πρόβλεψη του νικητή τουρνουά και του κορυφαίου σκόρερ γκολ τουρνουά. Ισχύουν κανόνες dead heat. Υπάρχει μια ειδική τιμή για έναν κορυφαίο σκόρερ γκολ τουρνουά και την ομάδα που θα κερδίσει, οποιοδήποτε dead heat που προκύψει στο σκέλος κορυφαίου σκόρερ γκολ στο τουρνουά του στοιχήματος θα εφαρμοστεί στο συνολικό ειδικό στοίχημα. Για παράδειγμα, εάν το στοίχημα προβλέπει τον Σερζ Γκνάμπρι ως κορυφαίο σκόρερ και τη Γερμανία για νίκη στο τουρνουά με 12/1 και ο Σερζ Γκνάμπρι έρθει ισόπαλος στον κορυφαίο σκόρερ με έναν άλλο παίκτη, το ½ dead heat για τον Σερζ Γκνάμπρι θα εφαρμοστεί απευθείας στο πλήρες ποντάρισμα όλου του ειδικού στοιχήματος πριν από τον επακόλουθο διακανονισμό στο 12/1. 

ε.) Χρυσή μπάλα: Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του νικητή της Χρυσής Μπάλας (ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά σύμφωνα με τη FIFA). 

στ.) Χρυσό Γάντι: Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του νικητή του Χρυσού Γαντιού (ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά σύμφωνα με τη FIFA). 

ζ.) Παίκτης του τουρνουά: Αυτή η αγορά διακανονίζεται βάσει του νικητή του τίτλου Παίκτης του τουρνουά (ο καλύτερος παίκτης όπως ορίζεται από τον φορέα διεξαγωγής). Ο νικητής θα καθοριστεί από την πρώτη ανακοίνωση που θα γίνει στην ιστοσελίδα του επίσημου φορέα διεξαγωγής του τουρνουά, ενώ μετέπειτα τροποποιήσεις θα αγνοούνται για τους σκοπούς του διακανονισμού.  

η). Κορυφαία ομάδα ηπείρου: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του γύρου κατά τον οποίο μια ομάδα εξέρχεται του διαγωνισμού, ανεξαρτήτως παράτασης. Η ομάδα που θα κερδίσει τον τελικό θα θεωρηθεί η κορυφαία ομάδα. Ισχύουν κανόνες dead heat. Για παράδειγμα: σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, εάν όλες οι επιλογές αγοράς αποκλειστούν στη φάση των ομίλων, θα διακανονίζονται όλες ως νικητήριες επιλογές με κανόνες dead heat ανεξάρτητα από τους πόντους που σημειώθηκαν στη φάση των ομίλων. Για τους Ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο διακανονισμός θα βασίζεται στο αποτέλεσμα της τρίτης/τέταρτης θέσης του αγώνα πλέι οφ. 

 θ.) Σύνολο τουρνουά/ομίλου/ημέρας: Αυτός ο κανόνας αφορά όλα τα στοιχήματα για τον συνολικό αριθμό γκολ, καρτών, κόρνερ ή πέναλτι που προκύπτουν στο τουρνουά, εντός ενός ομίλου τουρνουά ή σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα του τουρνουά και περιλαμβάνουν τις επιλογές στοιχήματος ‘over’ και ‘under’. Για τουρνουά/ομίλους/καθημερινά σύνολα κίτρινων καρτών, κόκκινων καρτών, κόρνερ, πέναλτι θα μετρούν μόνο τα όσα συμβαίνουν κατά την κανονική διάρκεια (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης). 

ι.) Κατάταξη παίκτη: παίκτης υψηλότερης κατάταξης, παίκτης υψηλότερης κατάταξης χωρίς X παίκτη, παίκτης υψηλότερης κατάταξης τελικό, παίκτης με τα περισσότερα σουτ, παίκτης με τα περισσότερα τάκλιν. Οι αγορές "παίκτης υψηλότερης κατάταξης", "παίκτης υψηλότερης κατάταξης χωρίς X παίκτη", "παίκτης υψηλότερης κατάταξης τελικό", "παίκτης με τα περισσότερα σουτ", "παίκτης με τα περισσότερα τάκλιν" θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά που δημοσιεύονται στη διεύθυνση  www.Whoscored.comαπό την Opta. Περαιτέρω τροποποιήσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Όταν αυτά τα αποτελέσματα δεν δημοσιεύονται από την www.Whoscored.com, οι αγορές θα είναι άκυρες. Σε περίπτωση που οποιοιδήποτε αγώνες πηγαίνουν στην παράταση, όλες οι σχετικές αγορές στο WhoScored.com θα διακανονίζονται βάσει των αποτελεσμάτων μετά από 120 λεπτά και τα πέναλτι θα ισχύουν. Ισχύουν κανόνες 'dead heat'. Όλοι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα θεωρούνται συμμετέχοντες, με όσους δεν λαμβάνουν μέρος να διακανονίζονται ως μη συμμετέχοντες. Άλλοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι κατόπιν ζήτησης και οποιοσδήποτε μη αναφερόμενος παίκτης μπορεί να αναδειχθεί νικητής. Ο "παίκτης υψηλότερης κατάταξης" είναι ανεξάρτητος από οποιονδήποτε διακανονισμό αγοράς "Παίκτης του αγώνα".  

Παίκτης υψηλότερης κατάταξης - Σε περίπτωση που περισσότεροι του 1 παίκτες λάβουν την ίδια βαθμολογία κατάταξης, η αγορά παίκτη με την υψηλότερη κατάταξης θα διακανονίζεται ανάλογα με το ποιος παίκτης θα λάβει το πράσινο αστέρι στη σελίδα του  WhoScored.com .  

Παίκτης υψηλότερης κατάταξης χωρίς X παίκτη - Σε περίπτωση που ο παίκτης που θα εξαιρεθεί λάβει την υψηλότερη κατάταξη και το πράσινο αστέρι και περισσότεροι του 1 άλλοι παίκτες λάβουν την ίδια βαθμολογία ως 2οι στην κατάταξη, τότε η αγορά υψηλότερης κατάταξης παίκτη χωρίς θα διακανονίζεται ως dead heat μεταξύ οποιωνδήποτε παικτών σημείωσαν την ίδια απόδοση με βαθμολογία 2 δεκαδικών θέσεων.  

Παίκτης υψηλότερης κατάταξης τελικό - προσφέρεται σε τουρνουά. Αυτό θα διακανονίζεται βάσει των παικτών με τον υψηλότερο συνολικό μέσο όρο σκορ στο τουρνουά. Μόνο οι παίκτες με συνολικές εμφανίσεις μεγαλύτερες από τον μέσο αριθμό εμφανίσεων στο τουρνουά θα προκρίνονται και θα εμφανίζονται στο Whoscored.com. Οι κανόνες dead heat θα ισχύουν σε περίπτωση που πάνω του 1 παίκτες καταλήξουν με τον ίδιο μέσο όρο έως 2 δεκαδικές θέσεις.  

ια.) Για τον διακανονισμό, θα χρησιμοποιείται το επίσημο αποτέλεσμα από την ιστοσελίδα της UEFA ή της FIFA.  

74. Antepost: Τελικές αγορές. Σε περίπτωση συντομευμένης σεζόν λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, ο διακανονισμός θα βασίζεται στο επίσημο αποτέλεσμα που ανακοινώνεται για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό από τον φορέα διεξαγωγής. Τα στοιχήματα θα ισχύουν για κάθε ομάδα που δεν ολοκληρώνει όλο το πρόγραμμα.

α.) Νικητής πρωταθλήματος: Τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με το ποια ομάδα θα πλασαριστεί υψηλότερα στο πρωτάθλημα κατά τη λήξη της σεζόν, μαζί με οποιαδήποτε τάι μπρέικ χρησιμοποιούνται για να αναδειχθεί ο νικητής και/ή πλέι οφ που καθορίζουν τον νικητή της σεζόν (εκτός εάν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό στον τίτλο του πρωταθλήματος). 

β.) Κορυφαίος σκόρερ γκολ πρωταθλήματος: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα όπως αναφέρεται στον τίτλο αγοράς, π.χ. όλα τα γκολ θα πρέπει να σημειωθούν σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε μία σεζόν, ανεξαρτήτως συλλόγου. Μετρούν μόνο τα γκολ πρωταθλήματος - εξαιρούνται οι αγώνες πλέι οφ. Τα αυτογκόλ δεν μετρούν. Ισχύουν κανόνες dead heat. 

γ.) Στοιχήματα υποβιβασμού: Εάν μία ομάδα απομακρυνθεί από το πρωτάθλημα πριν από την έναρξη της σεζόν, τότε όλα τα στοιχήματα της αγοράς θα θεωρηθούν άκυρα και θα δημιουργηθεί μια νέα αγορά. Εάν μια ομάδα αποβληθεί από το πρωτάθλημα από τον αρμόδιο φορέα κατά τη διάρκεια της σεζόν, πριν από την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών, τότε τα στοιχήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ομάδα θα είναι άκυρα. Ο υποβιβασμός θα περιλαμβάνει αυτόματες τοποθετήσεις και το αποτέλεσμα οποιουσδήποτε πλέι οφ προσφοράς/υποβιβασμού. Οποιαδήποτε ποινή αφαίρεσης βαθμών συμπεριλαμβάνεται για τους σκοπούς του υποβιβασμού. Οι τιμές αφορούν την ομάδα(ες) που θα τερματίσει ή δεν θα τερματίσει στον καθορισμένο αριθμό των θέσεων υποβιβασμού κατά την έναρξη της σεζόν. 

δ.) Handicap νικητή σεζόν: Τα στοιχήματα διακανονίζονται αφού οι πόντοι handicap προστεθούν στο σύνολο τελικών πόντων πρωταθλήματος όλων των ομάδων. Ισχύουν κανόνες dead heat. Εκτός εάν έχουν ήδη κριθεί, εάν το πρωτάθλημα λήξει πρόωρα (δεν ολοκληρωθεί πλήρως) όλα τα στοιχήματα handicap της σεζόν θα είναι άκυρα.  

ε.) Στοιχήματα αγώνα σεζόν/υψηλότερος τερματισμός: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με την ομάδα που πετυχαίνει την υψηλότερη θέση κατάταξης στο πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, π.χ. εάν οι ομάδες τερματίσουν με ίσους πόντους, τότε χρησιμοποιείται κάποιο τάι μπρέικ πρωταθλήματος όπως διαφορά γκολ, γκολ που έχουν σημειωθεί ή σημεία head-to-head για τον καθορισμό του νικητή. 

στ.) Επόμενος μόνιμος μάνατζερ/προπονητής: Ένας διορισμός που περιγράφεται από τον συγκεκριμένο σύλλογο ως 'ενδιάμεσος', 'φροντιστής', 'προσωρινός' (συμπ. ενός διορισμού που περιγράφεται ως 'μέχρι το τέλος της σεζόν') ή σε παρόμοια βάση και παραμένει μάνατζερ με την εν λόγω ιδιότητα για τουλάχιστον 10 ολοκληρωμένους διαδοχικούς εγχώριους αγώνες πρωταθλήματος (συμπ. και για διάστημα μεγαλύτερο από μία μονή σεζόν), θα θεωρείται ότι έχει διοριστεί ως ο επόμενος μάνατζερ πρώτης ομάδας για τους σκοπούς αυτής της αγοράς και θα διακανονίζουμε την αγορά σύμφωνα με το πρόσωπο αυτό. Η πραγματική διάρκεια του συμβολαίου του μάνατζερ δεν θα έχει σημασία για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται με χρήση των επίσημων πληροφοριών που παρέχει ο εν λόγω σύλλογος. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιμένουμε περαιτέρω επίσημες ανακοινώσεις πριν από τον διακανονισμό της αγοράς. Σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος σύλλογος αλλάξει τη δομή της ομάδας μάνατζερ και δεν αποκαλεί το κατονομαζόμενο άτομο ως πρώτο μάνατζερ της ομάδας, τότε θα διακανονίζουμε την αγορά για το άτομο αυτό που είναι αρμόδιο για την επιλογή της πρώτης ομάδας. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τον διορισμό, ενδέχεται να καθορίσουμε με βάση τη διακριτική μας ευχέρεια το πώς θα διακανονίσουμε την αγορά βάσει όλων των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες σε εμάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

ζ.) Επόμενος διεθνής μάνατζερ: Ποιος θα διοριστεί ως επόμενος βασικός προπονητής της συγκεκριμένης εθνικής ομάδας; Ένας διορισμός που περιγράφεται από τον εθνικό φορέα της χώρας ως 'ενδιάμεσος', 'φροντιστής', 'προσωρινός' ή κάτι παρόμοιο δεν θα αποτελεί βασικό προπονητή εκτός εάν το άτομο που διορίζεται από τον εθνικό φορέα της συγκεκριμένης χώρας ως 'ενδιάμεσος', 'φροντιστής', 'προσωρινός' ή κάτι παρόμοιο παραμένει βασικός προπονητής με την εν λόγω ιδιότητα για τουλάχιστον 3 ολοκληρωμένους διαδοχικούς πλήρεις διεθνείς αγώνες (συμπ. και φιλικών), θα θεωρείται ότι έχει διοριστεί ως ο βασικός προπονητής για τους σκοπούς αυτής της αγοράς και θα διακανονίζουμε την αγορά σύμφωνα με το πρόσωπο αυτό. Η πραγματική διάρκεια του συμβολαίου του βασικού προπονητή δεν θα έχει σημασία για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Αυτή η αγορά θα διακανονίζεται με χρήση των επίσημων πληροφοριών που παρέχει ο εθνικός φορέας της χώρας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιμένουμε περαιτέρω επίσημες ανακοινώσεις πριν από τον διακανονισμό της αγοράς. Σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος εθνικός φορέας αλλάξει τη δομή της ομάδας μάνατζερ και δεν αποκαλεί το κατονομαζόμενο άτομο ως βασικό προπονητή της ομάδας, τότε θα διακανονίζουμε την αγορά για το άτομο αυτό που είναι αρμόδιο για την επιλογή της εθνικής ομάδας. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τον διορισμό, ενδέχεται να καθορίσουμε με βάση τη διακριτική μας ευχέρεια το πώς θα διακανονίσουμε την αγορά βάσει όλων των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες σε εμάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

η.) Επόμενος μάνατζερ που θα φύγει: Η ημερομηνία που εμφανίζεται στην αγορά είναι για σκοπούς προβολής. Η ημερομηνία μεταφέρεται κάθε φορά που υπάρχει γύρος αγώνων στο πρωτάθλημα και θα συνεχίσει να γίνεται έως ότου ο μάνατζερ φύγει, εάν κανένας μάνατζερ δεν φύγει μέχρι το τέλος της σεζόν τότε η επιλογή 'Κανένας μάνατζερ' θα είναι η νικητήρια. 

Όταν ο μάνατζερ φύγει και η αγορά διακανονιστεί, τότε μια νέα αγορά δημιουργείται και η διαδικασία επαναλαμβάνεται έως τη λήξη της σεζόν.

θ.) Ειδικά μεταγραφής παίκτη/συλλόγου: Τα στοιχήματα διακανονίζονται βάσει του επόμενου μόνιμου συλλόγου, όπως ανακοινώνεται με επίσημη δήλωση του συλλόγου. Οι συμφωνίες δανεισμού δεν μετρούν εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. 

ι.) Για Να Παίξει: Για να παίξει για μια συγκεκριμένη εθνική ομάδα, ένας παίκτης θα πρέπει να κερδίσει ένα πλήρες διεθνές κύπελλο για τη συγκεκριμένη ομάδα (σε πραγματικά λεπτά παιχνιδιού, όχι απλά να κατονομαστεί στο ρόστερ). Τα φιλικά μετρούν. Να παίξει για μια συγκεκριμένη επαγγελματική εγχώρια ομάδα, ένας παίκτης θα πρέπει να κάνει μια εμφάνιση (σε πραγματικά λεπτά παιχνιδιού, όχι απλά να κατονομαστεί στο ρόστερ) σε έναν διαγωνιστικό επίσημο αγώνα πρωταθλήματος για μια ομάδα σε οποιασδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλικό Πρωτάθλημα, Αγγλική Λιγκ 1, Αγγλική Λιγκ 2, Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ. Τα φιλικά δεν μετρούν. Οι εμφανίσεις για τους προαναφερθέντες αγγλικούς συλλόγους πρωταθλήματος των αγγλικών κυπέλλων (FA Cup, League Cup και EFL Trophy) μετρούν.  Για τις γυναίκες, μόνο οι εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος για συλλόγους στους παρακάτω διαγωνισμούς μετρούν: WSL, WSL2 (Αγγλία) και SWPL (Σκωτία).  Για να παίξει επαγγελματικά, ένας παίκτης θα πρέπει να κάνει μια εμφάνιση (σε πραγματικά λεπτά παιχνιδιού, όχι απλά να κατονομαστεί στο ρόστερ) σε έναν διαγωνιστικό επίσημο αγώνα πρωταθλήματος για μια ομάδα σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλικό Πρωτάθλημα, Αγγλική Λιγκ 1, Αγγλική Λιγκ 2, Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ. Τα φιλικά δεν μετρούν. Οι εμφανίσεις για τους προαναφερθέντες αγγλικούς συλλόγους πρωταθλήματος των αγγλικών κυπέλλων (FA Cup, League Cup και EFL Trophy) μετρούν.  Για τις γυναίκες, μόνο οι εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος για συλλόγους στους παρακάτω διαγωνισμούς μετρούν: WSL, WSL2 (Αγγλία) και SWPL (Σκωτία). Οι αγώνες πρωταθλήματος στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος από τις παρακάτω χώρες μετρούν επίσης: Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία

ια.) Στοιχήματα σκόρερ γκολ αγώνα: Όταν έχουμε ένα στοίχημα αγώνα για δύο παίκτες στον ίδιο αγώνα, και οι δύο παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν στον αγώνα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Εάν οποιοσδήποτε παίκτης δεν καταφέρει να ξεκινήσει, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Όταν έχουμε ένα στοίχημα αγώνα για δύο παίκτες στο ίδιο τουρνουά, τα στοιχήματα ισχύουν εάν τουλάχιστον ένας παίκτης παίξει και σκοράρει. Τα στοιχήματα είναι άκυρα εάν κανένας παίκτης δεν λάβει μέρος στο τουρνουά ή και οι δύο παίκτες τερματίσουν με ίσο αριθμό γκολ.  

75. Μυθικά Παιχνίδια: Αυτή η αγορά αφορά δύο ομάδες που δεν θα παίζουν η μία ενάντια στην άλλη, αλλά θα επιλέγονται από εμάς. Το στοίχημα αφορά τη μία ομάδα με πρόβλεψη να σκοράρει περισσότερα γκολ από την άλλη ομάδα στους αντίστοιχους αγώνες τους. Ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:   

Μια τιμή θα προσφέρεται σε κάθε ομάδα και σε ισοπαλία. Για παράδειγμα, εάν το ζεύγος είναι οι Τότεναμ και Άρσεναλ και η Τότεναμ σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα της και η Άρσεναλ σκοράρει μόνο μία φορά στον αγώνα, η Τότεναμ θα ανακηρυχτεί νικήτρια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα γηπεδούχου, φιλοξενούμενης ή ισοπαλίας. Εάν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό γκολ στους αντίστοιχους αγώνες τους, τότε η επιλογή ισοπαλία θα είναι η νικητήρια επιλογή.  

76. Αποφάσεις Video assistant referee (VAR): Για παιχνίδια με χρήση Video Assistant Referee (VAR) ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την επιλογή Cash Out πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το VAR, έως ότου το αποτέλεσμα κριθεί μέσω επίσημης απόφασης. Τα στοιχεία του βαθμολογικού πίνακα είναι μόνο ενδεικτικά και τα αποτελέσματα όλων των αγορών που εξαρτώνται από το VAR θα διακανονίζονται, ή διακανονίζονται ξανά εφόσον κρίνεται απαραίτητο, βάσει του επίσημου αποτελέσματος. 

α.) Τα γκολ θα θεωρείται ότι έχουν πραγματοποιηθεί στον πραγματικό χρόνο σκοραρίσματος, όχι τον χρόνο που επιβεβαιώθηκε το γκολ μέσω VAR. Όταν μια αγορά έχει διακανονιστεί, και το αποτέλεσμα αυτής αντιστραφεί κατόπιν διαβούλευσης VAR, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακανονίσει ξανά τα επηρεαζόμενα στοιχήματα σύμφωνα με το αποτέλεσμα του VAR. 
β.) Πέναλτι:  Εάν βάσει VAR ένα πέναλτι κριθεί ότι πρέπει να εκτελεστεί εκ νέου για οποιονδήποτε λόγο, τότε το αρχικό πέναλτι δεν θα μετρά αναφορικά με οποιονδήποτε επίσημο διακανονισμό. Επιπλέον, εάν σύμφωνα με το VAR κριθεί ότι ένα πέναλτι πρέπει να επαναληφθεί, αυτό θα εξακολουθεί να μετρά ως ένα εκτελεσμένο πέναλτι για τους σκοπούς του διακανονισμού. Εάν δοθεί πέναλτι και στη συνέχεια ακυρωθεί από τον διαιτητή λόγω VAR, τα στοιχήματα θα ισχύουν για το επόμενο πέναλτι. Εάν δοθεί πέναλτι αλλά ο εκτελεστής λάβει ποινή για κάποια παράβαση, τότε αυτό δεν θα μετρά ως εκτελεσμένο πέναλτι. 
γ.) Αναθεωρήσεις Video assistant referee (VAR): Τα στοιχήματα διακανονίζονται μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν ο διαιτητής αλλάξει την απόφασή του μετά από διαβούλευση με τον Video Assistant Referee (VAR), τότε αυτή η απόφαση θα θεωρηθεί αναθεωρημένη και τα στοιχήματα θα διακανονιστούν ανάλογα. Ο έλεγχος του VAR γίνεται εκτός γηπέδου και όχι από τον διαιτητή. Όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάση της αναθεωρημένης VAR απόφασης κι όχι βάση του ελέγχου. Παράδειγμα: Ο διαιτητής κάνει νόημα ότι γίνεται έλεγχος VAR δημιουργώντας το σχήμα μιας τηλεόρασης με τα χέρια του. Αυτό δείχνει ότι θα γίνει έλεγχος VAR και ότι ο διαιτητής θα ελέγξει το συμβάν. Οποιαδήποτε απόφαση του διαιτητή μετά τον έλεγχο του VAR θα μετράει για τους σκοπούς του στοιχήματος. Οι έλεγχοι VAR δεν μετρούν. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί, τότε τα στοιχήματα των οποίων το αποτέλεσμα έχει κριθεί θα ισχύουν και όλα τα υπόλοιπα θα θωρούνται άκυρα.  

77. Επιδίκαση αποτελεσμάτων: Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το ποιος σκόραρε τα γκολ σε έναν αγώνα, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του πρώτου αποτελέσματος που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο φορέα διεξαγωγής/πηγή ή εναλλακτικά την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε διοργάνωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα/διοργάνωσης. Οποιεσδήποτε διορθώσεις ή τροποποιήσεις σε αυτό το αποτέλεσμα, δεν θα ισχύουν για σκοπούς διακανονισμού. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο από τον επίσημο φορέα διεξαγωγής/πηγή ή την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε διοργάνωσης ή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο επίσημος φορέας διεξαγωγής/πηγή ή η επίσημη ιστοσελίδα δίνουν εσφαλμένο αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσουμε ανεξάρτητες πηγές όπως κάποια Ένωση Τύπου για να κριθεί ο διακανονισμός. Σε περίπτωση απουσία οποιωνδήποτε συνεκτικών, ανεξάρτητων στοιχείων ή σε περίπτωση σοβαρά αντικρουόμενων ενδείξεων, τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει των δικών μας στατιστικών  

78. Simulated Reality Football (SIM): Simulated Reality Football (SIM) - Ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης (aI driven) που αναπτύχθηκε για αγώνες επαγγελματικών αθλημάτων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις τρέχουσες ευρωπαϊκές σεζόν ποδοσφαίρου με όλα τα εναπομείναντα προγράμματα που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν με την αρχική ημερομηνία και ώρα έναρξης (οι χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν μετά την επίσημη εκ νέου έναρξη του πρωταθλήματος). Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και τις μηχανικές δυνατότητες εκμάθησης, οι προσομοιώσεις αντανακλούν τις δομές και το κανονικό παιχνίδι των ομάδων - δημιουργούν μια αθλητική στοιχηματική εμπειρία που είναι όσο πιο κοντά στην πραγματική ζωή γίνεται. Βασίζεται σε βάση δεδομένων με ιστορικό ποδοσφαίρου και στατιστικά δεδομένα από περισσότερους από μισό εκατομμύριο αγώνες. Οποιοιδήποτε αγώνες Simulated Football θα επισημαίνονται στον τίτλο του διαγωνισμού π.χ. Simulated Football - Πρέμιερ Λιγκ. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Simulated Football θα έχουν το SIM μετά το όνομά τους, π.χ. Μπαρτσελόνα SIM. Ισχύουν οι κανόνες ποδοσφαίρου.

79. Cash Out ποδοσφαίρου: Η επιλογή Cash Out θα διατίθεται σε συγκεκριμένους πελάτες. Δείτε τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών για τους κανόνες που αφορούν στο Cash Out. 

80. Κανονισμοί χώρας: Λόγω κανονιστικών υποχρεώσεων, οι κανόνες που αναφέρονται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία τοποθετείται το στοίχημα. 

81. Ακυρώσεις στοιχημάτων: Οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν ότι τα στοιχήματά τους είναι σωστά. Μόλις τοποθετηθεί ένα στοίχημα, αυτό το στοίχημα θα μετρά για τους σκοπούς του διακανονισμού. Κάθε αίτημα για ακύρωση κάποιου στοιχήματος υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας. 

82. eSoccer: Οποιοιδήποτε αγώνες  eSoccer  θα επισημαίνονται στον τίτλο του διαγωνισμού έτσι (Αυτοί είναι αγώνες ποδοσφαίρου esports). Ο χρόνος του αγώνα θα εξαρτάται από τους μεμονωμένους διαγωνισμούς και όλα τα αποτελέσματα θα διακανονίζονται βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων στις δικτυακές τοποθεσίες των διαγωνισμών. Για οποιεσδήποτε διοργανώσεις eSoccer θα ισχύουν τα μέγιστα όρια αποπληρωμής eSports και όχι εκείνα του ποδοσφαίρου. Οι κανόνες eSoccer ορίζουν ως μέγιστη αποπληρωμή για παρολί στοίχημα eSoccer τα £50.000. Οι αγώνες που οδηγούν στην ολοκλήρωση του αγώνα - θα ισχύει το αρχικό αποτέλεσμα, οποιεσδήποτε αλλαγές μετά τον αγώνα δεν θα μετρούν. Εάν ένα τουρνουά παίζει αγώνες έως ότου καθοριστεί νικητής, το αποτέλεσμα πρώτου αγώνα 'ισοπαλίας' θα είναι το αποτέλεσμα διακανονισμού. Οποιοιδήποτε αγώνες στους οποίους οι gamer αλλάζουν ή έχουν διαφημιστεί εσφαλμένα, θα είναι άκυροι. Οι αγώνες που έχουν καταχωρηθεί ως ποδόσφαιρο αντί για όνομα gamer θα διακανονίζονται κανονικά. Εάν οποιαδήποτε ομάδα ή όνομα παίκτη έχει ορθογραφικό λάθος, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εκτός εάν είναι προφανές ότι πρόκειται για λάθος επιλογή. Οι ημερομηνίες και ώρες έναρξης eSoccer είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι βαθμολογικοί πίνακες και τα ρολόγια αγώνα διατίθενται μόνο συμβουλευτικά. Σε περίπτωση που ένα πρόγραμμα ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εκτός εάν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.  

Αποτέλεσμα αγώνα - 2+

Προσφέρουμε αγορά 2Up - Άμεσο κέρδος σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου πριν από το παιχνίδι.

 • Ισχύει σε στοιχήματα πριν το παιχνίδι στην αγορά Αποτέλεσμα Αγώνα για αγώνες ποδοσφαίρου σε επιλεγμένες διοργανώσεις
 • Σε μονά στοιχήματα, αν η ομάδα σας προηγηθεί με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, θα σας πληρώσουμε ως νικητή στην αγορά αποτελέσματος αγώνα! (Προφανώς τα γκολ που ακυρώνονται δεν μετράνε.)
 • Σε παρολί, η/οι επιλογή/ές θα σημειώνονται ως κερδισμένες στα Στοιχήματά μου, με το στοίχημα να συνεχίζει για τις υπόλοιπες επιλογές.
 • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει όταν ένα στοίχημα έχει εξαργυρωθεί πλήρως
 • Δεν ισχύει για στοιχήματα που τοποθετούνται στην επιλογή Ισοπαλίας για κάθε παιχνίδι
 • Αν το στοίχημά σας πληρωθεί νωρίς με βάση αυτή την προσφορά, δεν θα πληρωθεί πάλι ξανά αν η επιλογή σας κερδίσει στον αγώνα
 • Δεν υπάρχει μέγιστη πληρωμή για αυτή την αγορά
 • Αυτή η αγορά ισχύει μόνο για τον κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Τυχόν γκολ που θα μπουν στην παράταση δεν προσμετρούνται για τους σκοπούς της προσφοράς και τα στοιχήματα θα διακανονίζονται στο τέλος των κανονικών 90 λεπτών.
 • Αν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί και μια ομάδα προηγείται με δύο ή περισσότερα γκολ, τότε τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα πληρωθούν ως νικητήρια. Τα στοιχήματα στην άλλη ομάδα θα είναι άκυρα
 • Μπορείτε να βρείτε ποιοι ποδοσφαιρικοί αγώνες έχουν αυτή την αγορά διαθέσιμη, καθώς θα επισημαίνονται