Αλπικό Συνδυασμένο

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Κανόνες Αγώνων: Αυτός ο κανόνας ισχύει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για Τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς κλπ.) ισχύει ο κανόνας 2). Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων στο πόντιουμ. Αν μια κούρσα διακοπεί ή αναβληθεί αλλά λάβει χώρα εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης τότε όλα τα στοιχήματα για τη διοργάνωση είναι έγκυρα. Αν η κούρσα δεν πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Κανόνες Μεγάλου Τουρνουά: Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων (τελετή ανθοδέσμης). Όταν ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο στοιχήματος εντός ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ.) αναβάλλεται εντός του επίσημου χρόνου που έχει δοθεί για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, όλα τα στοιχήματα που έχουν διεξαχθεί παραμένουν έγκυρα.

3.) Antepost/Νικητής (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν ένας αθλητής/ κράτος κερδίσει μια κούρσα και δεν έχει δοθεί απόδοση, τότε η επιλογή πονταρίσματος "Οποιοσδήποτε άλλος που δεν αναφέρεται" είναι η νικητήρια επιλογή, εκτός αν αυτή η επιλογή δεν έχει προσφερθεί - τότε όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για αθλητές που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

4.) Τερματισμός στους Πρώτους 3 (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αυτός ο κανόνας ισχύει για διάφορους αριθμούς στις κατατάξεις της "Κορυφής" (π.χ. πρώτοι 5, πρώτοι 10). Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμηθούν ως "χαμένα". Αν μια ή περισσότερες από τις αντίστοιχες θέσεις "Κορυφής" καταληφθεί από έναν αθλητή/ κράτος για τον οποίο δεν έχει προσφερθεί απόδοση, τότε μόνο τα στοιχήματα σε αθλητές /κράτη που τερματίζουν στις θέσεις "Κορυφής" και για τις οποίες έχουν προσφερθεί στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "κερδισμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν Ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις σε αθλητές που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα συμμετεχόντων, κατόπιν αιτήσεως των πελατών.

5.) Head-to-Head (H2H): Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που καταλαμβάνει υψηλότερη θέση στο αγώνισμα. Αν ένας από τους αθλητές/ κράτη αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

5.α) Μέρος Άλματος Σκι: Εφόσον και οι δύο αθλητές έχουν ξεκινήσει τους προκριματικούς το Η2Η είναι έγκυρο. Και οι δύο επιλογές πρέπει να προέρχονται από το ίδιο άνοιγμα εκκίνησης για να ισχύουν τα Η2Η στοιχήματα, άλλως όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση όταν ολοκληρωθεί το τουρνουά. Αν ένας εκ των δύο αθλητών/ κρατών δεν προκριθεί στο κύριο αγώνισμα τότε ο άλλος αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη δεν καταφέρουν να προκριθούν στο κύριο αγώνισμα, τότε όλα τα στοιχήματα αποτιμούνται με βάση το αποτέλεσμα από τους προκριματικούς. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη προκριθούν στο κύριο αγώνισμα, αλλά ένας εξ αυτών δεν το ολοκληρώσει για οποιονδήποτε λόγο, τότε ο άλλος αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι δύο αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα θεωρούνται άκυρα.

5.β) Εάν ο αγώνας διεξαχθεί βάσει των νέων κανόνων (το μήκος του βατήρα μπορεί να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια ενός γύρου του αγώνα χωρίς να είναι απαραίτητη η επανεκκίνηση), τα γενικά στοιχήματα H2H (συμπεριλ. 'Ποιος θα σημειώσει περισσότερους πόντους;' και παρόμοια στοιχήματα) συνεχίζουν να ισχύουν ανεξάρτητα από το μήκος του βατήρα. Τα στοιχήματα H2H για το μακρύτερο άλμα ακυρώνονται.

6.) Τριπλό Head-to-Head: Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που πλασάρεται ψηλότερα στην κούρσα. Αν ένας αθλητής/ κράτος αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε η επιλογή θεωρείται χαμένη και το στοίχημα θα κριθεί μεταξύ των εναπομεινάντων αθλητών/ κρατών. Αν 2 αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε ο εναπομείνας αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν και οι 3 αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

7.) Ομάδα που θα προηγείται στην 1η, 2η, 3η αλλαγή: Όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει της επίσημης κατάταξης για την αντίστοιχη αλλαγή, όπως θα ανακοινώνονται από την αντίστοιχη αρμόδια αρχή (FIS/IOC).

8.) Εθνικότητα Νικητή: Το στοίχημα αυτό αφορά την εθνικότητα του αθλητή που αγωνίζεται ανεξάρτητα με τη χώρα στην οποία έχει γεννηθεί.

9.) Καλύτερος αθλητής από "κάθε χώρα": Τα στοιχήματα θα αποτιμούνται με βάση τον αθλητή που κατέλαβε την υψηλότερη θέση για μια συγκεκριμένη χώρα. Το στοίχημα αυτό αφορά την εθνικότητα του αθλητή που αγωνίζεται ανεξάρτητα με τη χώρα στην οποία έχει γεννηθεί.

10.) Τμήμα Άλματος Σκι: Αν το αγώνισμα καταστεί μικρότερο, π.χ. λόγω κακών καιρικών συνθηκών, τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν και θα αποτιμούνται βάσει του επίσημου αποτελέσματος.

11.) Προσωρινός αγωνιστικός γύρος: Εάν το αποτέλεσμα του προσωρινού αγωνιστικού γύρου χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει τη σειρά εκκίνησης στον αγώνα ανώμαλου δρόμου (cross country), όλα τα στοιχήματα που αφορούν το αγώνισμα ισχύουν.