Ράγκμπι

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν τόσο για το Ράγκμπι Λιγκ όσο και για το Ράγκμπι Γιούνιον (εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό).

1. Αποδοχή στοιχήματος: Αποδεχόμαστε μονά σε όλους τους αγώνες εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, όλα τα στοιχήματα ράγκμπι διακανονίζονται βάσει των 80 λεπτών παιχνιδιού (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών στους αγώνες"7"), συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων λόγω τραυματισμού από τον διαιτητή. Υπάρχουν αποδόσεις για στοιχήματα τελικού νικητή και handicap, όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται με βάση την τελική τιμή εκτός κι εάν έχετε αιτηθεί ειδικά handicap κατά τη στιγμή τοποθέτησης του στοιχήματός σας. Ωστόσο, όπου διατίθενται μόνο στοιχήματα handicap, όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με τις ανακοινωθείσες τιμές και προϋποθέσεις handicap. 

2. Διακανονισμός στοιχήματος:
Όλα τα νικητήρια στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στη δικτυακή τοποθεσία κατά τη στιγμή αποδοχής του στοιχήματος. Αυτό δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε διαφωνίες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού που εγείρει οποιαδήποτε ομάδα και αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Για τους σκοπούς των παρόντων κανόνων, ως ημίχρονο καθορίζονται τα προγραμματισμένα πρώτα 40 λεπτά του 1ου ημιχρόνου. Ως κανονική διάρκεια και 80 λεπτά παιχνιδιού καθορίζονται τα προγραμματισμένα 80 λεπτά παιχνιδιού του 1ου και του 2ου ημιχρόνου. Ως παράταση καθορίζονται οποιεσδήποτε προγραμματισμένες περίοδοι παιχνιδιού, μετά την κανονική διάρκεια παιχνιδιού των 80 λεπτών. Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες ράγκμπι βασίζονται στο σκορ μετά τη λήξη των 80 λεπτών παιχνιδιού, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό ή εάν το στοίχημα έχει ήδη διακανονιστεί. Οι τιμές που σχετίζονται με το σκορ του αγώνα μετά την παράταση ενδέχεται να προσφέρονται μετά τη λήξη της προγραμματισμένης περιόδου παιχνιδιού των 80 λεπτών. Όλα τα στοιχήματα που αφορούν ειδικά την παράταση θα θεωρούνται άκυρα, εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την προγραμματισμένη λήξη, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό ή εάν το στοίχημα έχει ήδη διακανονιστεί.

3. Διαφορά νίκης: Η διαφορά νίκης αφορά τον αριθμό πόντων με τους οποίους ΝΙΚΗΣΕ η επιλεγμένη ομάδα. Το εύρος διαφοράς νίκης ξεκινά από το μηδέν, δεν ισχύουν handicap. Η παράταση δεν μετρά
Για παράδειγμα:
Εάν ένα στοίχημα τοποθετηθεί σε νίκη της Αγγλίας με διαφορά 11-20 πόντους, εάν η Αγγλία κερδίσει με διαφορά 27-8 η διαφορά νίκης είναι 19 πόντοι συνεπώς το εύρος 11-20 πόντων κερδίζει, εάν η Αγγλία κερδίσει 27-18 η διαφορά νίκης είναι 9 πόντοι συνεπώς η επιλογή για νίκη της Αγγλίας με 11-20 πόντους χάνει και σε αυτή την περίπτωση η διαφορά νίκης για νίκη της Αγγλίας που θα κέρδιζε θα ήταν η επιλογή 1-10 πόντοι.

4. Σωστό σκορ: Το σωστό σκορ αφορά τον αριθμό πόντων που θα ΣΚΟΡΑΡΕΙ η επιλεγμένη ομάδα.
Το στοίχημα του σωστού σκορ ξεκινά από το μηδέν, δεν ισχύουν τα handicap και αφορά τη νίκη της επιλεγμένης ομάδας σημειώνοντας το συγκεκριμένο σκορ. Η παράταση δεν μετρά
Για παράδειγμα:
Εάν τοποθετηθεί ένα στοίχημα σωστού σκορ για νίκης της Αγγλίας με 21-30 πόντους, εάν η Αγγλία κερδίσει 27-8 το σωστό σκορ είναι 27 συνεπώς το εύρος για νίκη της Αγγλίας με 21-30 κερδίζει, εάν η Αγγλία κερδίσει 17-8 το σωστό σκορ είναι 17 πόντοι συνεπώς το εύρος για νίκη της Αγγλίας με 21-30 πόντους χάνει και στην περίπτωση αυτή το εύρος σωστού σκορ για νίκη της Αγγλίας θα ήταν η επιλογή 11-20 πόντοι.

5. Στοίχημα σκόρερ try: Η διαδικασία των πέναλτι try δεν μετρά. Σε περίπτωση ενός πέναλτι try, ο διακανονισμός μεταφέρεται στο επόμενο try που δίδεται. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε τιμές για όλους του πιθανούς παίκτες. Ωστόσο, οι τιμές για παίκτες που δεν έχουν απόδοση είναι πάντα διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης και οι παίκτες αυτοί θα μετρούν ως νικητές σε περίπτωση που σκοράρουν.

6. Πρώτος σκόρερ try:
Τόσο στο Ράγκμπι Λιγκ όσο και στο Ράγκμπι Γιούνιον, τα στοιχήματα θα είναι άκυρα εάν ένας παίκτης δεν έχει εισέλθει στο γήπεδο οποιαδήποτε στιγμή πριν από την επίτευξη του πρώτου try. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή και το πρώτο try έχει ήδη σημειωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα try έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Τα πέναλτι try δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς (εκτός εάν η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για "πέναλτι try"). Όταν προσφέρεται το "Κανένας σκόρερ try" ως στοιχηματική επιλογή και το παιχνίδι λήξει χωρίς να σημειωθεί try, τότε αυτή θα θεωρείται νικητήρια επιλογή και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα διακανονίζονται ως χαμένα όπου ισχύει. Εάν δεν προσφέρει το "Κανένας σκόρερ try" ως στοιχηματική επιλογή και δεν σημειωθεί κανένα try, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα 'Πρώτος σκόρερ try' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το πρώτο try.

7. Σκόρερ try οποιαδήποτε στιγμή/Τελευταίος σκόρερ try
Τόσο στο Ράγκμπι Λιγκ όσο και στο Ράγκμπι Γιούνιον, τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν ένας παίκτης λάβει μέρος σε οποιαδήποτε στιγμή ενός παιχνιδιού, ανεξαρτήτως για πόσο διάστημα παίξει. Τα χρήματα θα επιστρέφονται μόνο εάν ο παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο οποιαδήποτε στιγμή. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή και το πρώτο try έχει ήδη σημειωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα try έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Τα πέναλτι try δεν μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς (εκτός εάν η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για "πέναλτι try"). Όταν προσφέρεται το "Κανένας σκόρερ try" ως στοιχηματική επιλογή και το παιχνίδι λήξει χωρίς να σημειωθεί try, τότε αυτή θα θεωρείται νικητήρια επιλογή και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα διακανονίζονται ως χαμένα όπου ισχύει. Εάν δεν προσφέρει το "Κανένας σκόρερ try" ως στοιχηματική επιλογή και δεν σημειωθεί κανένα try, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Τα στοιχήματα 'Σκόρερ try οποιαδήποτε στιγμή/Τελευταίος σκόρερ try' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το τελευταίο try.

8. Επόμενος σκόρερ try
Απαιτεί να προβλέψετε τον παίκτη που θα σκοράρει το επόμενο try στον αγώνα. Διατίθεται μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 80 λεπτά μόνο (ή προγραμματισμένα 14 έως 20λεπτα σε αγώνες "7"), εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Όλοι οι παίκτες που έχουν λάβει έστω και λίγο μέρος στον αγώνα πριν από το σκοράρισμα του επόμενου try, θα θεωρούνται συμμετέχοντες. Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν λαμβάνουν καθόλου μέρος στον αγών πριν από το σκοράρισμα του επόμενου try θα ακυρώνονται. Εάν δεν σημειωθούν επόμενα try, η επιλογή "Κανένας σκόρερ try" θα θεωρείται νικητήρια επιλογή. Εάν δεν προσφέρεται απόδοση για το "Κανένας σκόρερ try" και δεν σημειωθούν περαιτέρω try, τότε όλα στοιχήματα για τη συγκεκριμένη αγορά θα ακυρώνονται. Εάν το παιχνίδι εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε στιγμή και το πρώτο try έχει ήδη σημειωθεί, τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Εάν δεν σημειωθεί κανένα try έως τη χρονική στιγμή της εγκατάλειψης, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Τα στοιχήματα 'Επόμενος σκόρερ try' θα διακανονίζονται σύμφωνα με τα στατιστικά και τις εκθέσεις της επίσημης δικτυακής τοποθεσίας του πρωταθλήματος/τουρνουά του εν λόγω αγώνα. Επακόλουθες αλλαγές δεν θα τροποποιηθούν τον διακανονισμό. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λίστας όλων των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα, οι λίστες δεν είναι πλήρεις και άλλοι παίκτες θα θεωρούνται ως νικητές εάν σκοράρουν το επόμενο try.

9. Χρονική στιγμή επίτευξης 1ου try/Τελευταίου try/Επόμενου try:
Εάν δεν σημειωθεί try στον αγώνα, τότε το αποτέλεσμα θα θεωρηθεί ότι είναι τα 80 λεπτά (ή τα προγραμματισμένα 14 έως 20λεπτα σε αγώνες "7"). Για τον λόγο αυτό, εάν οι προσφερόμενες επιλογές είναι, για παράδειγμα, 'από 19 λεπτά και κάτω' και από '20 λεπτά και πάνω', τότε το δεύτερο θα διακανονίζεται ως νικητήρια επιλογή. Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τη χρονική στιγμή επίτευξης του πρώτου/επόμενου/τελευταίου try εντός κανονικής διάρκειας. Για παράδειγμα σε αγώνα όπου δεν σημειωθούν try, η επιλογή '20:00 λεπτά και μετά/Κανένα try' θα διακανονίζεται ως νικήτρια επιλογή και η επιλογή '00:00 έως 19:59 λεπτά' θα διακανονίζεται ως χαμένη επιλογή. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν έχει σημειωθεί το πρώτο try.

10. Wincast (παίκτης που σκοράρει try οποιαδήποτε στιγμή και αποτέλεσμα αγώνα): Για να κερδίσετε θα πρέπει να προβλέψετε επιτυχώς τον παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7") καθώς και το αποτέλεσμα του αγώνα μετά τα 80 λεπτά (ή τα προγραμματισμένα 14 έως 20λεπτα σε αγώνες "7"). Τα στοιχήματα ισχύουν εφόσον ο επιλεγμένος παίκτης σας παίξει κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα. Εάν ο επιλεγμένος παίκτη σας δεν λάβει μέρος στον αγώνα, τα στοιχήματα wincast μετατρέπονται σε μονά ως προς το αποτέλεσμα του αγώνα. Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση των των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7"), τα στοιχήματα wincast θα διακανονίζονται ως μονά 'Σκόρερ try οποιαδήποτε στιγμή' εφόσον ο παίκτης έχει παίξει κάποιο μέρος του αγώνα και κατά συνέπεια είχε τη δυνατότητα να σημειώσει κάποιο try.

11. Trycast (πρώτος παίκτης που θα σκοράρει ένα try και αποτέλεσμα αγώνα): Για να κερδίσετε θα πρέπει να προβλέψετε επιτυχώς τόσο τον παίκτη που θα σημειώσει το πρώτο try στον συγκεκριμένο αγώνα όσο και το σωστό αποτέλεσμα μετά από 80 λεπτά (ή τα προγραμματισμένα 14 έως 20λεπτα σε αγώνες "7"). Εάν ο επιλεγμένος παίκτης εισέλθει στον αγώνα μετά το πρώτο try ή δεν λάβει καθόλου μέρος στον αγώνα, τα στοιχήματα trycast θα μετατραπούν σε μονά για το αποτέλεσμα του αγώνα. Για τους σκοπούς του στοιχήματος Πρώτος σκόρερ try, τα πέναλτι try δεν μετρούν, συνεπώς στην περίπτωση αυτή, το trycast θα διακανονίζεται ως προς τον σκόρερ του επόμενου try και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7") και έχει σημειωθεί έαν try, τα στοιχήματα trycast θα διακανονίζονται ως μονά για την αγορά Πρώτος σκόρερ try. Εάν δεν σημειωθεί κανένα try, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

12. Στοίχημα αγώνα - 1 ή 2: Επιλέξτε ποια ομάδα θα κερδίσει στον αγώνα εντός των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7"). Όταν ο αγώνας λήγει σε ισοπαλία, θα ισχύουν οι κανόνες dead heat.

13. Στοίχημα αγώνα - 1 ή 2 (ισοπαλία χωρίς στοίχημα):
Eπιλέξτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα εντός των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7"). Όταν ένας αγώνας λήγει σε ισοπαλία, τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.

14. Στοίχημα αγώνα - 1 ή 2 συμπ. παράτασης: Επιλέξτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Όταν ένας αγώνας ολοκληρώνεται σε ισοπαλία μετά τα 80 λεπτά (ή τα προγραμματισμένα 14 έως 20λεπτα σε αγώνες "7"), τα στοιχήματα θα διακανονίζονται σύμφωνα με το αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση της παράτασης, του ξαφνικού θανάτου ή του διαγωνισμού λακτισμάτων (kicking)

15. Στοίχημα αγώνα - 1 Χ 2:
Eπιλέξτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα εντός των 80 λεπτών (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7").

16. Στοιχήματα 20/40/60 λεπτού: Στοιχηματίστε στο ποιος κερδίζει τον αγώνα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του. Οι αγορές διακανονίζονται σύμφωνα με το σκορ στο λεπτό 19:59 για την αγορά του 20ου λεπτού, στο 39:59 για την αγορά του 40ου λεπτού και στο 59:59 για την αγορά του 60ου λεπτού.

17. Χρονομετρημένες αγορές: Οι αγορές τύπου "Try μεταξύ 00:00 και 19:59" και "Σύνολο πόντων μεταξύ 60:00 και 80:00 - Over/Under" λειτουργούν βάσει των επιλεγμένων σκορ που θα προκύψουν εντός των χρονικών πλαισίων 00:00-19:59, 20:00-τέλος του πρώτου ημιχρόνου συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων και 40:00-59:59, 60:00-τέλος της κανονικής διάρκειας (80 λεπτά (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7) συμπ. καθυστερήσεων).

18. Χάντικαπ:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του αγώνα κατά τη λήξη της κανονικής διάρκειας, μετά την προσαρμογή του τελικού σκορ βάσει του χάντικαπ. 

19. Cashout Handicap: Τα στατικά handicap ίσως είναι διαθέσιμα για CashOut (η γραμμή δεν μετακινείται, μόνο οι αποδόσεις) και διακανονίζονται σύμφωνα με την αγορά handicap και τους κανόνες Cashout.

20. Στοίχημα παράτασης: Ως 'παράταση' ορίζεται οποιαδήποτε προγραμματισμένη περίοδος παιχνιδιού μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας (δηλ. των 80 λεπτών παιχνιδιού συν οποιωνδήποτε καθυστερήσεων στο τέλος του 80λεπτου (ή των προγραμματισμένων 14 έως 20 λεπτών σε αγώνες "7"). Η 'παράταση' δεν περιλαμβάνει τη διαδικασία των πέναλτι. Όλες οι αγορές στοιχημάτων παράτασης, όπως σύνολο πόντων ή χρονική στιγμή επίτευξης πρώτου try θα ξεκινούν με την έναρξη της παράτασης και δεν περιλαμβάνουν τη κανονική διάρκεια. Για παράδειγμα, εάν ο αγώνας ολοκληρωθεί με 24-24 στο τέλος της κανονικής διάρκειας και εάν σημειωθούν δέκα πόντοι στην παράταση, τότε η αγορά συνόλου πόντων στην παράταση θα διακανονίζεται ως δέκα πόντοι.

21. Σύνολο πόντων:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον τελικό αριθμό πόντων που σημειώθηκαν είτε και από τις δύο ομάδες/είτε από την κάθε ομάδα μεμονωμένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ή της κανονικής διάρκειας ανάλογα με την εκφώνηση της προσφοράς. Όσοι πόντοι σημειώθηκαν στην παράταση δεν μετρούν, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

22. Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει / Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει στο 2ο ημίχρονο:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σκοράρει στον αγώνα/στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εντός κανονικής διάρκειας. Τα πέναλτι try μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν σημειωθεί σκορ, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα και καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 
 
23. Ημίχρονο - Στοίχημα κανονικής διάρκειας (διπλό αποτέλεσμα):
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν το αποτέλεσμα στο ημίχρονο και στην κανονική διάρκεια. Τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα εάν δεν ολοκληρωθούν τα 80 λεπτά παιχνιδιού. Η επιλογή "Οτιδήποτε άλλο" αφορά την ισοπαλία είτε στο ημίχρονο είτε στην κανονική διάρκεια. 
 
24. Πρώτο/Επόμενο παιχνίδι σκοραρίσματος:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν το επόμενο παιχνίδι σκοραρίσματος είναι try, πέναλτι ή drop goal σε κανονική διάρκεια. Ένα πέναλτι try θα θεωρείται try, εκτός εάν δίδεται τιμή ειδικά για "πέναλτι try". Εάν δεν επιτευχθεί παιχνίδι σκοραρίσματος πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα, εκτός εάν προσφέρεται στοιχηματική επιλογή "Χωρίς σκοράρισμα". 
 
25. Τελευταίο παιχνίδι σκοραρίσματος:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν το τελευταίο παιχνίδι σκοραρίσματος είναι try, πέναλτι ή drop goal στην κανονική διάρκεια. Ένα πέναλτι try θα θεωρείται try, εκτός εάν προσφέρεται ειδικά τιμή για "πέναλτι try". Εάν δεν επιτευχθεί παιχνίδι σκοραρίσματος πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, εκτός εάν προσφέρεται στοιχηματική επιλογή "Χωρίς σκοράρισμα". Οι μετατροπές try δεν μετρούν. Σε αυτή την περίπτωση το "try" θα είναι η νικητήρια επιλογή. 
 
26. Ομάδα που θα σημειώσει το 1ο try:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την πρώτη ομάδα που θα σημειώσει ένα try στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι try μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί try, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το πρώτο try, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα try". Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί αφού σημειωθεί το πρώτο try, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα. 
 
27. Επόμενη ομάδα που θα σκοράρει ένα try: 
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σημειώσει ένα try στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι try μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν σημειωθεί επόμενο try, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί το επόμενο try, όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα try". 
 
28. Πρώτη ομάδα που θα σημειώσει ένα try στο 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την επόμενη ομάδα που θα σκοράρει ένα try στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εντός κανονικής διάρκειας. Τα πέναλτι try μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί try, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο οποίο τοποθετήθηκε το στοίχημα και δεν σημειώθηκε κάποιο try έως εκείνη τη στιγμή, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. 
 
29. Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει ένα try:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν την τελευταία ομάδα που θα σημειώσει ένα try στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα πέναλτι try μετρούν για τους σκοπούς αυτής της αγοράς. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2), εάν δεν έχει σημειωθεί try, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα. Εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί προτού σημειωθεί ένα try, τότε όλα τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων "Δεν σημειώθηκε κανένα try". 

Συνολικά try σε Αγώνα/Συνολικά try για κάθε ομάδα:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό try που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα στην κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Για τους σκοπούς αυτού του στοιχήματος, τα πέναλτι try μετρούν.

31. Σύνολο try στο 1ο ημίχρονο/2ο ημίχρονο νικητήρια στοιχήματα:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό try που θα σημειωθούν σε ημίχρονο 40 λεπτών (μαζί με καθυστερήσεις). Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Για τους σκοπούς αυτού του στοιχήματος, τα πέναλτι try μετρούν.

32. Συνολικά try/Πόντοι/Κόκκινες κάρτες/Κίτρινες κάρτες/Ντροπ γκολ σε γκρουπ αγώνων/τουρνουά:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να επιλέξουν τον συνολικό αριθμό try/πόντων/κόκκινων καρτών/κίτρινων ή ντροπ γκολ που θα σημειωθούν σε μια γκρουπ αγώνων εντός κανονικής διάρκειας. Σε περίπτωση που οποιοιδήποτε αγώνες στην ομάδα εγκαταλειφθούν, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

33. Πόσοι πόντοι θα σημειωθούν μεταξύ των λεπτών XX:XX – XX:XX:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν τον αριθμό πόντων που θα σημειωθεί στο προσφερόμενο χρονικό πλαίσιο: Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι έγκυρα εάν έχουν ήδη παρέλθει και έχουν διακανονιστεί. Για παράδειγμα, εάν ένας αγώνας εγκαταλειφθεί μετά από 25 λεπτά, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στις περιόδους '1-10' και '11-20' θα ισχύουν, ενώ από 20'-30' κι έπειτα θα θεωρούνται άκυρα. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με τη χρονική στιγμή οποιωνδήποτε πόντων, θα ισχύει η ένδειξη στο ρολόι του τηλεοπτικού σταθμού που μεταδίδει τον αγώνα. Αυτού του τύπου τα στοιχήματα θα προσφέρονται μόνο για αγώνες με τηλεοπτική κάλυψη.

34. Πρώτος στους 10/20/30 πόντους:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 10/20 ή 30 πόντους. Όταν προσφέρεται αγορά διπλής παραλλαγής (1 ή 2) και καμία ομάδα δεν σκοράρει για παράδειγμα 10 πόντους στο στοίχημα "Πρώτος στους 10 πόντους", τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα είναι έγκυρα εάν έχουν ήδη παρέλθει και έχουν διακανονιστεί. Εάν το σύνολο πόντων δεν έχει επιτευχθεί πριν από την εγκατάλειψη, τότε τα στοιχήματα θα είναι άκυρα.

35. Θα δοθεί κίτρινη κάρτα:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα δοθεί κίτρινη κάρτα στον αγώνα, ενώ τα στοιχήματα θα μετρούν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν δόθηκε κάποια κίτρινη κάρτα πριν από την εγκατάλειψη.

36. Θα δοθεί κόκκινη κάρτα:
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα δοθεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα, ενώ τα στοιχήματα θα μετρούν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν δόθηκε κάποια κόκκινη κάρτα πριν από την εγκατάλειψη.

37. Θα σημειωθεί drop goal;
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν εάν θα υπάρξει ντροπ γκολ ή όχι στο παιχνίδι και ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια. Σε περίπτωση που ένας αγώνας εγκαταλειφθεί, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν εάν σημειώθηκε κάποιο ντροπ γκολ πριν από την εγκατάλειψη.

38. Παίκτης του αγώνα: Η αγορά θα διακανονίζεται ως εξής:
α.) Θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη του αγώνα όπως αυτός ανακοινώνεται από τον σχολιαστεί κατά τη διάρκεια της live αναμετάδοσης του αγώνα.
β.) Εάν δεν πραγματοποιηθεί ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα διακανονίζουμε σύμφωνα με το έπαθλο για τον παίκτη του αγώνα όπως αυτό παραδίδεται κατά τη διάρκεια της live αναμετάδοσης του αγώνα.
γ.) Εάν δεν υπάρξει παρουσίαση κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης, θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη που αναφέρεται ως ο παίκτης του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού αναμετάδοσης. Για παράδειγμα, εάν ο αγώνας μεταδίδεται από το Sky Sports, η επίσημη ιστοσελίδα είναι www.skysports.com.
Εάν η επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού αναμετάδοσης δεν αναφέρει παίκτη ως τον κορυφαίο του αγώνα, τότε θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη που αναφέρεται ως παίκτης του αγώνα στην ιστοσελίδα του φορέα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, το IRB για όλα τα διεθνή Ράγκμπι Γιούνιον, το ERC για τους διαγωνισμούς ευρωπαϊκών ομίλων Ράγκμπι Γιούνιον και το NRL για το Αυστραλιανό Ράγκμπι Λιγκ.
δ.) Σε περίπτωση που ο αγώνας μεταδίδεται live σε δύο κανάλια, θα διακανονίζουμε ως εξής:
Θα διακανονίζουμε σύμφωνα με τον παίκτη που αναφέρεται ως παίκτης του αγώνα στην ιστοσελίδα του φορέα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Για παράδειγμα, το IRB για όλα τα διεθνή Rugby Union, ERC για διαγωνισμούς Rugby Union ευρωπαϊκών συλλόγων και το NRL για το Αυστραλιανό Rugby League.
ε.) Εάν εξακολουθούμε να μην μπορούμε να διακανονίσουμε την αγορά μέσω των μεθόδων που περιγράφονται παραπάνω, τότε όλα τα στοιχήματα για την αγορά Παίκτης του αγώνα θα είναι άκυρα.
στ.) Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε παίκτες που λαμβάνουν οποιοδήποτε μέρος στον αγώνα θα ισχύουν. Ένα στοίχημα σε παίκτη που δεν λαμβάνει καθόλου μέρος στον αγώνα θα είναι άκυρο.
ζ.) Θα μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τιμή, κατόπιν ζήτησης, για οποιονδήποτε παίκτη δεν έχει συμπεριληφθεί στην αγορά.
η.) Οποιοσδήποτε παίκτης δεν έχει συμπεριληφθεί θα θεωρείται νικητής εάν λάβει το έπαθλο Παίκτης του αγώνα.

39. Ενισχυμένα πολλαπλά: Οι αγορές τύπου "Και οι δύο παίκτες θα σκοράρουν ένα try" και "Ενισχυμένο διπλό σκόρερ try ανά πάσα στιγμή" διακανονίζονται σύμφωνα με τους Γενικούς Κανόνες για τις Ενισχυμένες τιμές για πολλαπλά στοιχήματα.

40. Κορυφαίος σκόρερ try και ομάδα που θα κερδίσει: Υπάρχει μια ειδική τιμή για έναν κορυφαίο σκόρερ try τουρνουά και την ομάδα που θα κερδίσει, οποιοδήποτε dead heat που προκύψει στο σκέλος κορυφαίου σκόρερ try στο τουρνουά του στοιχήματος θα εφαρμοστεί στο συνολικό ειδικό στοίχημα. Για παράδειγμα, εάν έχουμε Rieko Ioane ως κορυφαίο σκόρερ και τη Νέα Ζηλανδία για κατάκτηση του τουρνουά ως 12/1 και ο Rieko Ioane έρθει ισόπαλος ως κορυφαίος σκόρερ try με κάποιον άλλο παίκτη, το ½ dead heat για τον Rieko Ioane θα εφαρμοστεί απευθείας σε ολόκληρο το ποντάρισμα του ειδικού στοιχήματος πριν από τον διακανονισμό του 12/1. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε παίκτη ως πρόβλεψη κορυφαίου σκόρερ σε οποιοδήποτε τουρνουά θα ισχύουν εφόσον ο παίκτης κατονομαστεί στο ρόστερ και έχει τη δυνατότητα να παίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά.
41. 7s Rugby: Οι αγώνες που παίζονται σε δύο 7 έως 10λεπτες περιόδους. Κατά συνέπεια, 'κανονική διάρκεια' είναι η προγραμματισμένη διάρκεια του αγώνα, εκτός της παράτασης, όπως σχεδιάστηκε από τον φορέα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Όλες οι αγορές: Η παράταση δεν μετρά, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό.

42. Εγκαταληφθείς αγώνας:
Εάν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν από τη διεξαγωγή των 80 λεπτών του παιχνιδιού, όλα τα στοιχήματα του αγώνα θα είναι άκυρα, εκτός από τις αγορές που έχουν κριθεί άνευ όρων. Τα στοιχήματα πρώτου σκόρερ try θα ισχύουν εάν ένα try έχει ήδη σημειωθεί κατά τη στιγμή της εγκατάλειψης.
 
43. Αναβληθείς αγώνας:
Για οποιουσδήποτε ακυρωθέντες ή αναβληθέντες αγώνες, οποιαδήποτε στοιχήματα τοποθετήθηκαν πριν από την προγραμματισμένη σέντρα θα θεωρούνται άκυρα. Όλα τα στοιχήματα για οποιονδήποτε αγώνα καθυστερήσει σε σχέση με την προγραμματισμένα ώρα σέντρας και διεξαχθεί την ίδια ημέρα, θα ισχύουν. Για αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο τελικού τουρνουά, π.χ. Τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου, δεν θα ακυρώνονται εάν αναβληθούν και θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία παιχνιδιού. Εάν ένας αγώνας παιχτεί πριν από την ημερομηνία ή την ώρα σέντρας που είχε προγραμματιστεί αρχικά, τότε το στοίχημα θα ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι τοποθετήθηκε πριν τη νέα ώρα, εάν όχι, τα στοιχήματα θα θεωρούνται άκυρα.
 
44. Αλλαγή τόπου διεξαγωγής:
Εάν ένας αγώνας δεν διεξάγεται πλέον στον τόπο διεξαγωγής της αρχικής ανακοίνωσης, το στοίχημά σας θα εξακολουθεί να είναι έγκυρο. Αυτό ισχύει εφόσον ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει αλλάξει στην έδρα του αντιπάλου (ή σε περίπτωση διεθνών αγώνων, εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα).

45. Νικητής τουρνουά (μόνο κανονική διάρκεια σεζόν):
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή του βαθμολογικού πίνακα κατά τη λήξη της σεζόν.

46. Νικητής τουρνουά (μαζί με πλέι οφ):
Τα νικητήρια στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν τον νικητή στη λήξη του τελικού της σεζόν, που διεξάγεται μετά την κανονική διάρκεια της σεζόν και κρίνεται μέσω αγώνων πλέι οφ. 

47. Υποβιβασμός:
Αυτό το στοίχημα αφορά τις ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν τις θέσεις υποβιβασμού στο τέλος της περιόδου. Όλες οι μετέπειτα αλλαγές, που μπορεί να γίνουν για οποιονδήποτε λόγο, θεωρούνται ότι δεν σχετίζονται με το στοίχημα αυτό.

48. Στοιχήματα αγώνα σεζόν: Αυτή η αγορά σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε σε αυτόν που θα τερματίσει υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Οι επιδόσεις κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ δεν λαμβάνονται υπόψη για τους σκοπούς του διακανονισμού.