Φούτμπολ Αυστραλίας

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Στοιχήματα σε αγώνα: Δεχόμαστε τα single σε όλα τα παιχνίδια εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Όλα τα στοιχήματα που διέπονται από τους κανόνες για την Αυστραλία διακανονίζονται σε 80 λεπτά παιχνιδιού, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Εάν ο αγώνας καταλήξει σε ισοπαλία, τότε τα στοιχήματα επιστρέφονται εκτός εάν προσφέρεται τιμή για την ισοπαλία. Τα παιχνίδια θα διακανονιστούν μόνο με το επίσημο αποτέλεσμα AFL. Εάν διακοπεί κάποιος αγώνας προτού ολοκληρωθούν 80 λεπτά παιχνιδιού, όλα τα στοιχήματα για αυτόν τον αγώνα ακυρώνονται, εκτός από τις αγορές που είχαν καθοριστεί άνευ όρων. Τυχόν στοιχήματα σε αγώνα που δεν παίζεται στην προγραμματισμένη ημερομηνία ή παίζεται σε διαφορετικό χώρο διεξαγωγής, τη στιγμή που τοποθετήθηκε το στοίχημα, θα ανακοινώνονται ως άκυρα.

2.) Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει: Αυτή η κατηγορία πληρώνει για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο έγκυρο γκολ. Αν το παιχνίδι διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, το πρώτο γκολ που ίσχυσε κανονικά, μετράει. Αν δεν έχει σημειωθεί τέρμα κατά τη στιγμή της διακοπής, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα. Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος, τότε ο παίκτης θεωρείται "μη συμμετέχων". Όλα τα στοιχήματα σε αυτόν τον παίκτη είναι άκυρα.

3.) Τελευταίος Παίκτης που θα Σκοράρει: Αν ένας παίκτης δεν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν το τέλος του παιχνιδιού, τότε όλα τα στοιχήματα στον παίκτη αυτό θα θεωρούνται ως τοποθετημένα σε "μη συμμετέχοντα" και θα είναι άκυρα.