Δίαθλο

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Κανόνες Αγώνων: Αυτός ο κανόνας ισχύει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για Τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς κλπ.) ισχύει ο κανόνας 2). Όλα τα στοιχήματα αποτιμούνται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων στο πόντιουμ. Αν μια κούρσα διακοπεί ή αναβληθεί αλλά λάβει χώρα εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης τότε όλα τα στοιχήματα για τη διοργάνωση είναι έγκυρα. Αν η κούρσα δεν πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών από την αρχική ώρα έναρξης, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

2.) Κανόνες Τουρνουά: Όλα τα στοιχήματα αποτιμούνται σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη κατά τη στιγμή απονομής των μεταλλίων (τελετή ανθοδέσμης). Όταν ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο στοιχήματος εντός ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ.) αναβάλλεται εντός του επίσημου χρόνου που έχει δοθεί για το γεγονός, όλα τα στοιχήματα που έχουν διεξαχθεί παραμένουν έγκυρα. Αν ένα γεγονός στοιχήματος δεν αρχίσει εντός του επίσημου δοθέντος χρόνου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα

3.) Antepost/Νικητής (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμούνται ως "χαμένα". Αν ένας αθλητής/ κράτος κερδίσει μια κούρσα και δεν έχει δοθεί απόδοση, τότε η επιλογή πονταρίσματος "Οποιοσδήποτε άλλος που δεν αναφέρεται" είναι η νικήτρια επιλογή, εκτός αν αυτή η επιλογή δεν έχει προσφερθεί - τότε όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "χαμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις για σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα των συμμετεχόντων, κατόπιν αίτησης των πελατών.

4.) Τερματισμός στους Πρώτους 3 (άλλοι κατόπιν ζήτησης): Αυτός ο κανόνας ισχύει για διάφορους αριθμούς στις κατατάξεις της "Κορυφής" (π.χ. πρώτοι 5, πρώτοι 10). Αν μια επιλογή αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο τότε όλα τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή θα αποτιμηθούν ως "χαμένα". Αν μια ή περισσότερες από τις αντίστοιχες θέσεις "Κορυφής" καταληφθεί από έναν αθλητή/ κράτος για τον οποίο δεν έχει προσφερθεί απόδοση, τότε μόνο τα στοιχήματα σε αθλητές /κράτη που τερματίζουν στις θέσεις "Κορυφής" και για τις οποίες έχουν προσφερθεί στοιχήματα θα αποτιμούνται ως "κερδισμένα".

Σε περίπτωση που υπάρχει επιλογή "Άλλοι κατόπιν Ζήτησης", μπορούν να προσφερθούν αποδόσεις σε σκιέρ που δεν εμφανίζονται στην αρχική λίστα συμμετεχόντων, κατόπιν αιτήσεως των πελατών

5.) Τριπλό Head to Head: Αν ένας ή περισσότεροι συμμετέχοντες αποσυρθούν πριν την έναρξη της διοργάνωσης, τότε όλα τα στοιχήματα θα είναι άκυρα. Νικητής είναι ο αθλητής/ κράτος που πλασάρεται ψηλότερα στην κούρσα. Αν ένας αθλητής/ κράτος αποκλειστεί ή δεν ολοκληρώσει για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε η επιλογή θεωρείται ότι χάνει και το στοίχημα θα κριθεί μεταξύ των εναπομεινάντων αθλητών/ κρατών. Αν 2 αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν για οποιονδήποτε λόγο την κούρσα, τότε ο εναπομείνας αθλητής/ κράτος θεωρείται νικητής. Αν όλοι οι αθλητές/ κράτη αποκλειστούν ή δεν ολοκληρώσουν το αγώνισμα για οποιονδήποτε λόγο, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

6.) Ομάδα που θα προηγείται στην 1η, 2η, 3η αλλαγή: Όλα τα στοιχήματα θα αποτιμούνται βάσει της επίσημης κατάταξης για την αντίστοιχη αλλαγή, όπως θα ανακοινώνονται από την αντίστοιχη αρμόδια αρχή (IBU/IOC).

7.) Στοίχημα ένας προς έναν: Εάν ένας από τους δύο συμμετέχοντες δεν ξεκινήσει, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Εάν κανένας από τους δύο συμμετέχοντες δεν τερματίσει τον αγώνα, τα στοιχήματα ακυρώνονται. Εάν ένας συμμετέχοντας τερματίσει τον αγώνα ενώ ο άλλος όχι, τότε είναι ο νικητής.