Μπιλιάρδο

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Σε περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα σχετικά με την έκβαση του αγώνα ακυρώνονται.

2.) Σύνολο Μπαλών (Over/Under): Αν ο αγώνας εγκαταλειφθεί πριν την ολοκλήρωσή του, τότε όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα, εκτός αν το υψηλότερο πιθανό σύνολο προς ποντάρισμα έχει επιτευχθεί, στην οποία περίπτωση όλα τα στοιχήματα ισχύουν. Η άσπρη μπάλα ("Cue") δεν μετρά για τους σκοπούς του στοιχήματος.

3.) Κύπελλο Mosconi: Για τους σκοπούς των στοιχημάτων ατομικών βαθμών, οι παίκτες κερδίζουν 1 βαθμό για κάθε μονό παιχνίδι που κερδίζεται και 1 βαθμό για κάθε διπλό παιχνίδι που κερδίζεται. Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για στοιχήματα βαθμών ομάδας.

4.) Για τους σκοπούς του στοιχήματος μόνο οι μπάλες που μπαίνουν "κανονικά" μετρούν. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει "φάουλ μπάλας", οι μπάλες που μπαίνουν δεν μετρούν. Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται αναλόγως.

5.) Ποντάρισμα φρέιμ (Σωστό Σκορ): Το στοίχημα αφορά το σωστό τελικό σκορ στα φρέιμ.

6.) Νικητής Φρέιμ: Το στοίχημα αφορά το νικητή συγκεκριμένου φρέιμ. Το αντίστοιχο φρέιμ πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα.

7.) Διάρκεια φρέιμ/ματς: Τα στοιχήματα θα διακανονίζονται από τη στιγμή που θα αρχίσει το μπρέικ έως τη στιγμή που θα λήξει το φρέιμ ή ματς, είτε κατά την κανονική διάρκεια είτε κατά την εκχώρηση.