Πινγκ Πονγκ

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Σε περίπτωση που ένας αγώνας ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, όλα τα στοιχήματα σχετικά με την έκβαση του αγώνα ακυρώνονται. 
 
2.) Στοίχημα σετ (Σωστό Σκορ): Το στοίχημα αφορά το σωστό τελικό σκορ στα σετ.  
 
3.) Νικητής σετ: Το στοίχημα αφορά τον νικητή συγκεκριμένου σετ. Το αντίστοιχο σετ πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύουν τα στοιχήματα. 
 
4.) Οποιαδήποτε στοιχήματα σε αγώνα που δεν θα διεξαχθεί κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία θα θεωρούνται άκυρα, ωστόσο εάν ένας αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο Ολυμπιακών ή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αναβληθεί, τα στοιχήματα θα ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι ο αγώνας προγραμματίζεται εκ νέου προς διεξαγωγή πριν από την τελική λήξης.
 
5.) Εάν ένας αγώνας δεν διεξάγεται πλέον στον τόπο διεξαγωγής της αρχικής ανακοίνωσης, το στοίχημά σας θα εξακολουθεί να είναι έγκυρο. Αυτό ισχύει εφόσον ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει αλλάξει στην έδρα του αντιπάλου (ή σε περίπτωση διεθνών αγώνων, εφόσον ο τόπος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα). 
 
6.) Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας δεν διεξαχθεί ή ένας παίκτης/ομάδα λάβει εύκολη νίκη (walkover), τα στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα θα θεωρούνται άκυρα. 
 
7.) Όταν ένας παίκτης/ομάδα αποσυρθεί πριν από την έναρξη του τουρνουά, διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε τη μείωση του Κανόνα 4.