Κέρλινγκ

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) Κανόνες Αγώνα (2-way): Ο αγώνας πρέπει να ολοκληρωθεί ή να παραχωρηθεί από την ηττημένη ομάδα για να ισχύουν τα στοιχήματα. Όλα τα στοιχήματα θα διακανονίζονται βάσει του επίσημου αποτελέσματος (σε πόντους) όταν ο αγώνας ολοκληρωθεί - συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον επιθέσεων ("ends").

2.) Κανόνες Τουρνουά: Όταν ένα γεγονός για το οποίο τοποθετούνται στοιχήματα εντός ενός αθλητικού τουρνουά (π.χ. παγκόσμια, Ευρωπαϊκά ή εθνικά πρωταθλήματα, Ολυμπιακοί κλπ) αναβάλλεται εντός του επίσημου δοθέντος χρόνου για το γεγονός, όλα τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί παραμένουν έγκυρα. Αν ένα αθλητικό τουρνουά δεν ξεκινήσει εντός του επίσημου δοθέντος χρόνου, όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα.

3.) Στοίχημα Επίθεσης (Σωστό Σκορ): Το στοίχημα αναφέρεται στο σωστό τελικό σκορ σε επιθέσεις (ends).

4.) Νικητής Επίθεσης: Το στοίχημα αυτό αφορά το νικητή συγκεκριμένης επίθεσης. Η αντίστοιχη επίθεση πρέπει να ολοκληρώνεται για να ισχύουν τα στοιχήματα.