Υδατοσφαίριση

Εκτός των παρακάτω ειδικών κανόνων στοιχήματος, ισχύουν και οι γενικοί όροι συμμετοχής σε στοιχήματα. Ωστόσο, οι ειδικοί κανόνες θα υπερισχύουν των γενικών όρων συμμετοχής.

1.) 2-Way:  Όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται με βάση το τελικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της Παράτασης και των Πέναλτι, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

2.) Στοιχήματα σε αγώνα (1x2): Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες διακανονίζονται με βάση το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

3.) Νικητής 1ου, 2ου, 3ου, 4ου Δεκαπεντάλεπτου: Μετρούνται μόνο τα γκολ που σημειώνονται εντός της καθορισμένης περιόδου. Η παράταση δεν μετρά για το αποτέλεσμα της 4ης περιόδου, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

4.) Οριστική διακοπή αγώνα: Εάν ένας αγώνας διακοπεί πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, όλα τα στοιχήματα θα ακυρώνονται, εκτός από τις αγορές που είχαν καθοριστεί άνευ όρων.

5.) Αναβολή αγώνα: Για κάθε αγώνα που ακυρώνεται ή αναβάλλεται, όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν πριν από την προγραμματισμένη έναρξη θα ακυρωθούν. Όλα τα στοιχήματα ισχύουν για οποιονδήποτε αγώνα που έχει καθυστερήσει πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και διεξάγεται την ίδια ημέρα (τοπική ώρα). Οι μόνες εξαιρέσεις είναι οι αγώνες που διεξάγονται εντός πλαισίου τουρνουά σε καθορισμένη ημερομηνία π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες, Τελικοί Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κ.λπ.

6.) Αλλαγή χώρου διεξαγωγής: Εάν ένας αγώνας δεν διεξάγεται πλέον στον χώρο διεξαγωγής που διαφημίζεται, το στοίχημά σας θα εξακολουθεί να ισχύει. Αυτός ο κανόνας ισχύει εφόσον ο χώρος διεξαγωγής δεν έχει μεταφερθεί στο γήπεδο του αντιπάλου (ή στην περίπτωση διεθνών αγώνων, εφόσον ο χώρος διεξαγωγής παραμένει στην ίδια χώρα).

7.) Πρωταθλητές Κατηγορίας:  Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, η σεζόν περιορίζεται, τότε όλα τα στοιχήματα διακανονίζονται με βάση τον Πρωταθλητή Κατηγορίας που ανακηρύσσεται από το αντίστοιχο σώμα.